vlepila mu takovou facku, že chytl druhou o stěnu...

3.7K 138 1
                                    

"Oblečení si dej ke mě do skříně" kývne hlavou k obrovské černé skříni. "Ještě jednou děkuju" vyskočím z postele a obejmu ho. "Nemáš za co, já jsem rád že tě budu mít pořád u sebe" zvednu hlavu a stoupnu si na špičky. Dám mu dětskou pusu a zaculím se. Zayn mě chytne za boky a já zakňučím bolestí. Rychle mě pustí a vyděšeně se na mě podívá. "Sem v pohodě" ubezpečím ho. Tentokrát mi položí ruce na tvář a políbí mě. Usměju se do polibku a odtáhnu se.

V ten moment příjde do pokoje Waliyah. "Kolikrát jsem ti říkal že máš klepat? Co kdybych byl nahej?" zavrčí Zayn. "Tak bych měla trauma do konce života" ušklíbne se, podobně jako Zayn. "Co chceš Wal?" protočí Zayn očima. "Potřebuju Sam" zaculí se na mě. "To máš smůlu, já ti ji nepůjčím" řekne Zayn a já ho šťouchnu do žeber. "Nejsem věc abys mě někomu půjčoval" zamračím se. "Promiň" chce mi dát pusu ale já uhnu. Na oko se urazím a rozejdu se k Wal. Když dramaticky zabouchnu dveře, obě se tiše rozesmějeme.

"Tak co potřebuješ?" zeptám se s úsměvem. "Jen jsem potřebovala s někým mluvit" úsměv jí klesne. "Můj přítel mě podvedl a rozešel se semnou" po tváři jí steče slza. Chudák malá. No malá, vlastně je stejně vysoká. Ale to je teď jedno. Obejmu ji a začnu ji utěšovat. "Je to kretén, nestojí ti za to" hladím ji po zádech. "Já ho milovala" zavzlyká. Povzdechnu si a pevněji ji obejmu.

Po dvou hodinách povídání si s Wal se vrátím zpátky do pokoje. Zayn je na balkóně, zády ke mě a z úst mu vychází kouř. Pousměju se a pohledem sjedu k jeho pozadí. V těch skinny džínách vypadá vážně k sežrání. Myslím Zayna, ne jeho zadek, ikdyž... Tiše se zasměju nad svýma pubertálníma myšlenkama.

Otevřu prosklené dveře na balkón a zezadu se přitulím k Zaynovi. "Kde si byla?" zeptá se chladně, pořád otočený zády ke mě. Jeho tón se mi nelíbí. "U Wal, potřebovala se někomu vypovídat" odpovím mírně zamračeně. Zayn típne cigaretu a otočí se ke mně. Odendá moje ruce z jeho boků a beze slova mě obejde. Nechápavě ho sleduju. Vyjde z pokoje a zabouchne dveře. Co to kurva bylo? Po chvíli slyším bouchnout vchodové dveře. Dělá si prdel? Frustrovaně si prohrábnu vlasy. Snad se brzy vrátí. Vrátím se do pokoje a začnu si vybalovat.

...

Čtyři hodiny. Celý čtyři zkurvený hodiny jsem se snažila nějak zabavit, jen abych nemyslela na Zayna. Všechno jsem si vybalila, přerovnala věci v koupelně, třikrát jsem ustlala postel a zase to rozdrbala. Několikrát jsem mu volala a ani jednou to nezvedl. Zapálila jsem si tři cigarety abych se uklidnila a stejně se mi nervózně klepaly ruce. Chodila za mnou Wal i Trisha. Snažily se mě donutit abych se najedla nebo něco. Uklidňovali mě a snažili se mě rozesmát. Nešlo jim to.

Seděla jsem na posteli a nervózně klepala nohou. Najednou se rozrazily dveře a v nich stál Zayn. No stál, opíral se o rám dveří aby nespadl. Oči měl zarudlé, vlasy rozcuchané a na tváři měl blažený úsměv. Byl totálně na sračky. Vyletěla jsem na nohy a vlepila mu takovou facku že chytl druhou o stěnu. "Děláš si kurva prdel?!" zařvu. "Vypadneš bez jedinýho slova a vrátíš se úplně na sračky! Čtyři hodiny jsem na tebe čekala! Ani posranej telefon si nezvedl! Víš jak jsem se bála?" při poslední větě se mi zlomil hlas. Zayn na mě mlčky zírá.

Odfrknu si a otočím se k němu zády. Rozejdu se ke koupelně ale Zayn mě chytne za ruku a trhne směrem k sobě. Narazím do jeho pevné hrudi a Zayn přitiskne svoje rty na ty mé. Chutná po cigaretách a Jackovi. Jestli si myslí že mě tím obměkčí tak se plete. Odstrčím ho od sebe a zamknu se v koupelně. Idiot jeden nepodařenej.

Svlíknu ze sebe oblečení načichlé kouřem. Vlezu do sprchy a zapnu teplou vodu. Rozetřu si po těle sprchový gel, vytvářejíc tak pěnu. Smyju ze sebe gel a s povzdechem zastavím vodu. Vystoupím ze sprchy a zatřesu se nad náhlým závanem chladu. Osuším se a obléknu se do pyžama. Vyčistím si zuby a odemknu dveře od koupelny. Pohled mi padne na Zayna, ležícího na pravé straně postele. Jemně se pousměju když vidím že objímá můj polštář. No jo, můj polštář. Na co si sakra lehnu? Díky bohu najdu pod postelí další polštář. Lehnu si co nejdál od Zayna a po chvíli usnu.

...

Probudím se v Zaynově teplém objetí. Jak? To bych taky ráda věděla. Vymaním se z jeho sevření a je mi úplně jedno, že jsem ho tím probudila. Vstanu z postele a přejdu ke skříni. Vytáhnu z ní oblečení a začnu se převlíkat přímo před ním. Jen ať vidí co včera mohl mít. Převlíknu se a dojdu do koupelny. Vyčistím si zuby, rozčešu si vlasy a přejdu zase do pokoje. Zayn sedí na posteli s hlavou v dlaních. Všimne si mě a zvedne hlavu.

"Sam já..." "Nech mě bejt Zayne" přeruším ho a vezmu si na záda tašku. Vyjdu z pokoje a sejdu dolů do kuchyně. V kuchyni sedí Trisha a pije kafe. "Dobré ráno" jemně se na ní usměju. "Dobré zlatíčko" usměje se taky. "Omlouvám se za ten večer, určitě jste to slyšeli" podrbu se na zátylku. "To je v pořádku, taky bych mu nejradši jednu pleskla" uchechtne se. Pousměju se a rozloučím se s ní. Vyjdu z domu a vydám se do školy.

Hned u vchodu uvidím Chloe. "Hej blondýno!" zařvu na ní. Zmateně se otočí a pak se zazubí. "Jak to jde s Hazzou?" zeptám se když k ní dojdu. "Úplně úžasně! Je tak milej a pozornej. A sexy, bože kdyby jsi viděla ten jeho..." "Dobrý stačí, nepotřebuju vědět jeho míry" rychleji přeruším. "Chtěla jsem říct Xbox. Ale když už si to nakousla... Má asi tak 21 cenťáků" zašklebí se. "Nad tou představou se mi zvedá kufr" dám si ruku před pusu.

"A co ty a Zaynie?" uculí se. "Ehm" sklopím pohled k zemi a nervózně si skousnu ret. "Ale né, co zas provedl?" povzdechnu si. "Bez jedinýho slova vypadl z domu, nebral mi telefony a vrátil se o čtyři hodiny později. Úplně na sračky" shrnu to. "Já už se lekla že tě podvedl" oddychne si Chloe a já se na ní nevěřícně podívám. "No co? Vždyť to není tak hrozný" pokrčí rameny. Zabodnu pohled do jednoho bodu a zamyslím se. Ne, nebylo tak hrozný co udělal. Ale na druhou stranu jsem se o něj strašně bála. Tak strašně moc... Prokřupu si klouby na rukou. Mám mu odpustit? Pořád mu odpouštím. Proč? "Protože ho miluješ" ozve se moje podvědomí. A je to poprvý co na jeho poznámku nic neřeknu.

Vycházíme s Lukem ze školy. Venku je pěkně hnusně. "Kurva to je zima. Že já si nevzala bundu" nadávám a třesu se zimou. Luke se mi škodolibě zasměje. Zamračím se na něj a ukážu mu prostředníček. Ujdu sotva pár desítek metrů a někdo mi přes ramena přehodí mikinu. Tu vůni dobře znám. Zayn mě políbí do vlasů a rozejde se zpátky ke klukům. Tohle sladký gesto mě přiměje odpustit mu. Chytím ho za ruku a trhnu směrem ke mně. Zayn se prudce otočí a já ho obejmu okolo pasu.

"Tohle mi už nikdy nedělej" zašeptám, narážejíc na předešlou noc. "Už to nikdy neudělám, slibuju" zašeptá s hlubokým pohledem do mých očí. Zayn se ke mě sklonil a jemně otřel svoje rty o ty moje. Tentokrát bylo něco jinak. Když se jeho rty dotkly těch mých, jakoby ve mě něco vybuchlo. Obrovský nával nových, krásných pocitů. Tenhle nový pocit mi rozbušil srdce na frekvenci tepu kolibříka. Rozšířili se mi zorničky. Je to jakoby jsme tu byli jen my dva. Nemohla jsem se toho pocitu nabažit. Svírala jsem v rukou jeho tričko a on si mě držel u těla jakoby to byl náš poslední den. Odtáhli jsme se od sebe a dívali si na vzájem do očí. Prudce jsme dýchali. Je možné že by cítil to co já? Je možné že by mě milo- Všechny moje domněnky se rozplinuly když mi Zayn zmáčkl zadek a ušklíbl se. Ne, on bude vždycky lásky neschopný Badboy. Smutné...

Ležím na posteli a čekám až se Zayn vysprchuje. Dveře od koupelny se otevřou a v nich stojí usmívající se Zayn. Jen v tmavě modrých boxerkách. Z vlasů mu kapají kapičky vody a stékají po jeho potetovaném těle až k lemu boxerek. Krásný pohled. Zayn se se samolibým úšklebkem obleče a pak přejde k posteli, na které jsem rozvalená jako velryba na souši. "Pojď, jdem se najíst" kývne hlavou ke dveřím a prohrábne si vlhké vlasy. Natáhnu k němu ruce jako malé dítě, přičemž se mi vyhrne tričko a odhalí modřiny na bocích.

Zayn mě vytáhne na nohy a klekne si přede mě. Kalhoty mi stáhne kousek dolů a začne zkoumat modřiny. Hladí mi boky a pusinkuje je. S přiblblím úsměvem ho pozoruju. Najednou se postaví a políbí mě. Tělem se mi začne rozlívat ten krásný pocit, který... Skončil hned jak se Zayn odtrhl. Vykoukne ze dveří. "Mami? Kde je ta mastička na modřiny?" zařve Zayn. Po chvíli slyším dupot po schodech. "Zase si se s někým popral?" vyzvídá Trisha. "Ne já jsem v pohodě" zakroutí Zayn hlavou ve dveřích. "Co je Sam? Je v pořádku? Jestli jsi jí něco udělal tak..." " Jsem v pohodě" vykouknu ze dveří a usměju se na starostlivou Trishu. "Ukaž" přikáže mi. Zayn mi s úšklebkem vyhrne tričko a vystaví na obdiv moje modřiny. Trisha na nás dva chvilku zírá, pak zčervená a odběhne. 

                                                                 Estakali 

Lásky neschopný BadboyWhere stories live. Discover now