Šest měsíců

3.3K 122 1
                                    

Šest měsíců, už šest měsíců jsme spolu. Nemůžu tomu uvěřit. Náš vztah je úžasnej, občasný hádky vždycky skončí v posteli, takže si není na co stěžovat. Pamatuju si to jakoby to bylo včera, když mi Zayn řekl "miluju tě". Byli jsme pohádaní a jako vždy za to mohl Zayn.

"Sam, vážně se omlouvám"  položil mi ruku na rameno, ale já se mu vytrhla. "Nezajímají mě tvoje omluvy! Neměl jsi líbat nějakou děvku!" zařvu na něj a rozejdu se školní chodbou pryč. "Byl jsem na sračky, nevěděl jsem co dělám. Sakra, já ani nevěděl jak se jmenuju" vysvětluje. Bla, bla, bla. Kurva fix! Proč se musí všechno vždycky posrat. Rázně pochoduju ke dveřím když Zayn zakřičí: "Prosím odpusť mi!" V jeho hlase je cítit zoufalost na míle daleko. Ale co, nemá nějaký děvce strkat jazyk do krku. "Proč bych měla?!" vyprsknu a prudce se otočím. Zayn očima těká po místnosti a kouše se do rtu. Odfrknu si a znovu se otočím ke dveřím. Šáhnu po klice dveří a zarazím se, když Zayn vysloví ty tři slova.

"Protože tě miluju!"  Moje tělo strne, srdce se mi rozbuší a zalapu po vzduchu. S vytřeštěnými oči se na něj otočím. "Miluju každou tvoji část. Miluju tvoji drzost, náladovost, tvůj sarkazmus, tvoji roztomilost" kráčí ke mě "to, jak vždycky nakrčíš nos a ošiješ se když tě políbím na krk. Nebo to, jak hraješ uraženou vždycky když tě vytáhnu z postele. Jak se ksichtíš když se na něco soustředíš" po tvářích mi stékají slané slzy. Nebrečím smutkem nebo štěstím, ale dojetím. Dojal mě. "Miluju tvoje modrý oči a tvoje dokonalý rty, který jsou stvořený k tomu abych je líbal každej den" vrhnu se mu okolo krku. "Miluju tě, Samantho Blacková" zašeptá mi do ucha. "Miluju tě, Zayne Javadde Maliku" zašeptám a podívám se mu do těch úžasnejch, čokoládovejch očí. Zayn se jemně usměje a na rty mi vtiskne měkký polibek. Polibek plný lásky s příchutí slaných slz.

Nejlepší polibek v mém životě. Kecám, všechny polibky od něj jsou dokonalé. Pořád bydlíme u Trishy a Yasera. Nestěžuju si, starají se o mě jako o princeznu. Yaser mi ze srandy říká dcero a já jemu otče. Jsou jako moje rodina. Nechybí mi můj otec, který se opaluje někde na Floridě s jeho vymaštěnou přítelkyní. Nechybí mi moje pokrytecká matka. Zayn je mi vším. Můj život je právě teď dokonalý.

To se ovšem hodně brzy změní.

                                                                                 Estakali



Lásky neschopný BadboyWhere stories live. Discover now