doučuju Zayna dějepis

4.4K 128 6
                                    

Zayn otevře dveře ze školy. Prší. Po tváři se mi rozlije úsměv. Miluju déšť. Seběhnu tři schůdky a rozběhnu se do deště. Několiik metrů od dveří se zastavím a podívám se k nebi. Co byste řekli že vidím. Hovno. Pohled přesunu k Zaynovi kterej se na mě dívá jako na blázna. "Dělej, pojď" zakřičím. Zayn ke mě přiběhne. "Budeš nemocná" sundá si mikinu a přehodí ji přeze mě. "Teď budeš nemocnej ty" hodím mu ji zpátky. "Sam" řekne výhružně. "Zayne" řeknu stejným tónem a pak se rozesměju. Zayn si založí ruce na hrudi a já se přestanu smát a udělám to samý. "Sam neser mě" zavrčí. "Zayne, neser mě" výhružně vztyčím ukazováček. "To nemá cenu" protočí očima.

Když si myslím že to vážně vzdal, otočím se k němu zády. A co udělá on? Navlíkne na mě jeho mikinu a přehodí si mě přes rameno. "Zayne dej mě dolů!" zavřeštím. "Ne" řekne a rozejde se k jeho autu. "Notak" zafňukám. Zayn nic neřekne a odemče Dodge. Posadí mě na sedadlo spolujezdce a zabouchne dveře. Mikinu si sundám a zapnu si pás. Zayn se posadí na místo řidiče. Nahne se ke mě aby mě políbil, ale já uhnu, tak jeho rty dopadnou na moji tvář. Začne mi ji pusinkovat a já se zaculím. Je sladkej. Natočím se k němu a nechám se políbit. Říkala jsem už, že miluju jeho rty? "Asi milionkrát" ozve se moje otravný podvědomí. Po chvilce se odtáhnu a Zayn nastartuje.

Zastavíme před naším domem. Už přestalo pršet. Škoda. Vystoupím z auta a šlápnu do kaluže. "Sakra" zavrčím a kaluž přeskočím. "Deš dál?" zeptám se Zayna a ten kývne. Vejdeme do domu a Zayn zavře dveře. Stejně jako Zayn si sundám boty ale jeho mikinu si nechám. Krásně voní. Chytí mě za ruku a proplete si semnou prsty. Tohle mi strašně chybělo. Pak mi nad hlavou blikne imaginární žárovka. "Víš že jsme doma sami?" zazubím se na něj. "To by jsme toho měli využít ne?" úchylně se usměje.

...

"Druhý kolo?"

...

"Třetí kolo už nedám" unaveně se k Zaynovi přitulím. Zayn se pode mnou zasměje chraplavým hlasem, který tak miluju. Dole bouchnou dveře. Vymrštím se do sedu a šahnu po mobilu. "Kurva, mamka přišla z práce" rychle se začnu oblíkat. Zayn na mě nechápavě kouká. "Mamka je strašně ochranářská. Prej sem moc mladá. Vsadím se že si myslí, že jsem panna" vysvětluju mezi tím co na sebe soukám skinny. Zayn se uchechtne. "Moje mamka je úplně stejná, ohledně séger" v rychlosti se obleče. Vytáhnu z kabele děják a sednu si na konec postele. Zayn si sedne vedle mě a v ten moment se otevřou dveře. 

"Ahoj" nevinně se usměju. "Dobrý den" pozdraví Zayn vychovaně. "Ahoj. Učíte se?" zeptá se s úsměvem. "Jojo, doučuju Zayna dějepis" zamávám s knížkou v ruce. "Fajn" usměje se a dveře zavře. Úlevně si vydechnu a opřu se o Zayna. Ten mě obejme rukama okolo pasu a políbí mě do koutku úst. Usměju se a políbím ho. No, jaksi se od jeho rtů nemůžu odtrhnout. 

Odtáhnout se od Zayna mě donutí zaskřípění mých dveří. Rychle se od něj odtáhnu a pohledem šlehnu ke dveřím. "Díkybohu" ve dveřích stojí Jack. "Takže ste se dali zase dohromady?" usměje se. "Jak zase?" řeknu se Zaynem nastejno. "Nikdy jsme se nerozešli" dodá Zee. Jack jen mávne rukou, protočí očima a zase odejde. 

O dvě hodiny později

"Nezajdeme někam?" zeptá se mě Zayn. "Mohli bysme. Ale kam?" natočím k němu hlavu. "Jeden známej dělá párty" řekne a začne si hrát s mýma vlasama. "Fajn" přikývnu. Zayn se zvedne z postele a vyhoupne si mě do náruče. Nohy mu obmotám okolo pasu a ruce okolo krku. Zayn mi začne vytvářet na krku cucflek. "Takhle se nikam nedostaneme" zvednu mu hlavu a přeruším jeho prácičku na mém krku. "Jenom chci aby každej věděl, že si jenom moje" nevinně se usměje. "Ten nevinnej úsměv ti fakt nežeru" zaksichtím se. Zee něco zavrčí a pustí mě na zem. 

Do zadní kapsy džín si dám mobil. Dám Zaynovi cudnou pusu a otevřu dveře od mého pokoje. Sejdeme dolů po schodech. "Jacku?" nakouknu do obýváku. "No?" sedí na gauči a hraje Fifu. "Řekni prosím mamce že jsem šla ven" poprosím ho. "Jo" řekne nepřítomně. Odkejve mi úplně všechno, když něco hraje. Rychle si obleču džínovou bundu do pasu a Conversy. Se Zaynem v závěsu opustím dům. Zee mi otevře dveře od auta a já s "díky" nastoupím. Zayn si sedne na místo řidiče a nastartuje.

...

Cesta trvala cca. třicet minut. Celou dobu jsme se Zaynem zpívali a dělali kraviny. 

Zastavili jsme u obří vily, otřásající se hlasitou hudbou. "Wow" to jediné na co se zmůžu, když vystoupím z Dodge. Bok po boku stojíme u dveří, Zee zazvoní. O chvilku později otevře kluk s piercingem v obočí a červenýma vlasama. "Zayne! Bro, tak dlouho jsem tě neviděl" udělají nějakej pozdrav. "Taky tě rád vidím Michaele" pak se ten údajný "Miachael" zaměří na mě. Sjede mě pohledem od shora dolů, což je fakt nepříjemný, a pak obdivně pískne. "A kdo je tahle kočička?" protočím očima a založím si ruce na prsou. "Moje holka" zavrčí "a Jackova ségra, Sam" přitáhne si mě za pas blíž. Michael vykulí oči. "Takže ruce pryč, nebo..." "Nebo tě pověsím za koule do průvanu" dokončím za něj a ušklíbnu se. Michael se Zaynem se zasmějou. "Jo, rozhodně seš Blacková" samolibě se usměju. "Pojďte dál" kývne hlavou a odstoupí od dveří.

Projdeme chodbou do obrovského obýváku, zaplněného lidmi. Přelétnu pohledem místnost a co nevidím? Chlast! Proderu se hromadou lidí k provizornímu baru a naliju si melounovou vodku. Kopnu to do sebe a už mě zase někdo otravuje. "Co tu dělá taková kočička sama?" ozve se za mnou. "Do píčí, co má každej s tou kočičkou" plácnu se do čela a otočím se. Tmavovlasej kluk v tričku Nirvany s hnědýma očima. Nic moc. "Asi bych měla na tričku nosit nápis Malikův majetek, nebo něco takovýho" hraně se zamyslím. "Dobrej nápad" vynoří se za tím klukem Zee. "Calume, to je Samantha Blacková. Moje přítelkyně" představí nás. Calum na mě vykulí oči, stejně jako předtím Michael. "Blacková? Jako ségra Jacka Blacka?" ujišťuje se. "Né ty vole, jsem jeho domácí mazlíček" protočím očima. Zayn se uchechtne a nalije si Jacka Danielse. 

"Hej Maliku!" zařve Michael přes hudbu. "Wassup?" zařve Zayn nazpátek. "Pocem!" zařve Michael zase. "Proč?!" zařve zase Zayn. Ty vole... "Protože..." "Přestaňte tady kurva řvát, vy kokoti" zařvu a Calum vedle mě chcípá smíchy. "Pojď" Zee mě chytí za ruku a táhne mě za Michaelem. "Tak co je?" nepříjemně na něj zavrčím. "Nebuď nevrlá, malá" ušklíbne se Michael. "Malá?! Jaká malá, ty..." Zayn mi zakryje pusu a přitáhne si mě k sobě. "Kámo radši ju neštvi" poradí mu Zayn a já si sundám jeho ruku z mý pusy. Michael ledabyle mávne rukou. "Něco tu mám" ušklíbne se a z kapsy vytáhne balíček jointů.

                                                           Estakali








Lásky neschopný BadboyWhere stories live. Discover now