Můj majetek

5.2K 202 2
                                    

Běžím školní chodbou a směju se jako malá holka. Zaynovi to asi tak vtipný nepříde. "Já tě zabiju Sam!" jo, určitě mu to vtipný nepřijde. "To bys mě musel chytit" vysmívám se mu. Některý lidi na nás koukaj jako na blázny, jiný se se mnou smějí Zaynovi. Vůbec nevím kam běžím, ale hlavní je, že mu zdrhnu. 

"Naille chyť jí!" zařve Zayn najednou. Před sebou uvidím toho zákeřnýho Irskýho blonďáka. Než se naděju už mě drtí v objetí. "Ahoj Sam! Dlouho jsme se neviděli" chechtá se a odmítá mě pustit ze svého objetí. "Notak Naille!" Zmítám se a snažím se mu zdrhnout. Pozdě. Ke mě si to štráduje Zayn s vraždícím pohledem. "Naille? Zatancuješ mi na pohřbu Irský taneček že jo?" vyděšeně se na něj otočím. "Co si vyvedla?" zajímá se. "Nic. Já nemůžu za to že má vyrážku" ušklíbnu se na Zayna. "Hahaha, moc vtipný" obrátí oči v sloup. "Že jo?" vysmívám se mu. No co? Nic mi prakticky udělat nemůže, to by se to dozvěděl můj bratříček. "Tak co ti udělala?" zeptá se ho Naill. Zayn se otočí bokem a ukáže výstavního cucáka. Naill obdivně pískne: "Pěkná práce" plácne si semnou. "Podrazáku" odfrkne si Zayn.

Crrrr!

"No, vypadá to že se poprava nekoná. Já jdu na fráninu" mávnu na Nailla a jdu ke svý skříňce. Vytáhnu z ní učebnici a sešit do francouzštiny a zavřu jí. "Toho cucáka ti oplatím zlato" zašeptá mi Zayn do ucha když vcházím do učebny. Úplně jsem zapomněla že ji má se mnou. "To víš že jo" protočím očima. Jdu si sednout do lavice u okna. Zayn jde za mnou. "Zayne? Co to máš na krku?" zeptá se ho 90ti letá učitelka. "Vyrážku" uchechtnu se a třída se rozesměje, protože každý vidí jeho úžasnýho cucáka. Zayn mě plácne po prdeli. "Hej!" okřiknu ho "soukromej majetek" dám mu pohlavek, když si sedám. "Můj majetek" ušklíbne se. "Jen ve tvých snech" píchnu ho prstem do hrudi. "Notak, nehraj si na nedostupnou" přejede mi rukou po stehně. Nerada si to přiznávám, ale je to příjemný. Stejně jeho ruku odstrčím. "Já si na nic nehraju" zavrčím na něj. 

Božeee! To je tak strašně těžký mu odporovat, když je tak sexy.  Vážně se držím abych ho neojela tady ve třídě. Na jednu stranu, je to egoistickej, arogantní idiot. Ale, můj ty bože! Viděli jste ho bez trička?

"Nechceš si zopakovat sobotu?" zavrní mi do ucha, když se učitelka nedívá. "Myslíš to, jak jsem s Hazzou chlastala? Jasně že si to chci zopakovat!" ušklíbnu se.  Zayn protočil oči a dál už neotravoval. 

Po hodině vycházím ze třídy jako první. Šnečím tempem jdu ke svý skříňce a přemýšlím o tom, co budu dělat po škole. Nevnímám okolí a díky tomu vrazím do nějaký holky. "Promiň nedávala jsem poz..." "Ty krávo blbá! Dávej pozor! Mohla jsem si ublížit" začne pištět a fňukat. "Kdo je u tebe kráva blbá?!" rozkřiknu se. Tohle přehnala, nikdo mi nebude nadávat. "Ty" ukáže na mě prstem. "To tě rodiče neučili že se prstem neukazuje? Jo, promiň. On tě nikdo nic nenaučil. Proto seš tak vypatlaná" odstrčím její prst. "Co si to dovoluješ?" zapiští " Víš kdo já jsem?" pyšně zvedne hlavu. "Píča" ušklíbnu se. Napřáhne ruku aby mi dala facku, ale je moc pomalá. Chytím ji za zápěstí a sladce se usměju. "Pozor aby sis nezlomila nehtík" pustím její ruku a nechám tam její růžové veličenstvo šokovaně stát. 

"Jsem doma!" zařvu na celej barák. "Vrať mi košili" vybafne na mě Jack místo pozdravu. "Taky tě zdravím" protočím očima. Sundám si košili a hodím ji po něm. Skopnu si z nohou boty a jdu do kuchyně. Přejdu k ledničce a vytáhnu z ní jablko. "Sam? Proč z tý košile cejtím Zaynovu voňavku?" houkne na mě ze dveří. Kurva. "Eh... Já nevím" zapírám a snažím se vypadat co nejvíc nevinně. Brácha přimhouří oči a odchází do obýváku. "Fuuuu" vydechnu.

 Zakousnu se do jablka a rozeběhnu se k sobě do pokoje. Jablko položím na stůl a přejdu ke skříni s oblečením. Vytáhnu bratrovo černý triko, který mi sahá pod zadek, a hodím ho na postel. Sundám si legíny a crop top. Natáhnu na sebe bráchovo triko a lehnu si do postele. Po chvilce usínám bezesným spánkem. 

O dvě hodiny později

Probudím se a kouknu na mobil na nočním stolku. 17:23. Položím mobil zpátky na noční stolek a stoupnu si. Zakručí mi v břiše. "Jídló" zazpívám a rozeběhnu se do kuchyně.

Otevřu ledničku a sehnu se pro jogurt. Uslyším obdivné hvízdnutí. Rychlostí světla se otočím a přitom se praštím do hlavy. "Au! Kurva, Zayne! Co tady děláš?!" mnu si bolavé místo a nechápavě se dívám na slintajícího Zayna. "S tvým bráchou a klukama se díváme na fotbal" říká se skousnutým rtem a svlíká pohledem to málo, co na sobě mám. "Hej" lusknu mu před ksichtem a on se mi podívá do očí. Konečně! Oční kontakt mu moc dlouho nevydržel. Obrátím oči v sloup a jdu do obýváku. "Čau Sam!" řeknou jednohlasně Naill a Harry. Vedle nich sedí ještě jeden brunet s hnědýma očima a brunet s modrýma očima. "Čau" mávnu na ně a sednu si do křesla.

"Sam běž se oblíct" zavrčí Jack. "Proč bych měla?" nadzvednu obočí. "Protože tě tady očumujou tyhle kreténi" kývne hlavou k čtveřici sedící na gauči a Zaynovi stojícího vedle mě. "Prosím tě, polonahou holku už všichni viděli. Teda všichni kromě Hazzy" ušklíbnu se na zmíněného. Kluci se rozesmějou a Hazza je uraženej. "Sam kurva neser mě a jdi se oblíct" zavrčí Jack a zabíjí Zayna pohledem protože mě očumuje. "No jo" protočím očima a jdu se oblíct.

Vrátím se v teplácích aby Jack nenadával. "Zayne děláš si prdel?" on mi zasedl místo! "Si sedni na klín" ušklíbne se. "Fajn" sednu si Hazzovi na klín a pošlu mu vzdušnou pusu. Hazza nic nenamítá a obmotá mi ruce okolo pasu. "Sam to je Liam a Louis. Kluci to je moje sestra Sam" představí mě Jack těm dvoum brunetům. "Ahoj" usměju se na ně. "Ahoj" řeknou jednohlasně a úsměv mi oplatí. "No, zpátky k tématu. Kdo ti udělal takovýho cucáka Zayne?" otočí se Louis na Zayna. Kouknu se na Nailla a oba se rozesmějeme. Všichni se podívají na nás dva. "To né já, to ona" ukáže na mě Naill. "Podrazáku" dám mu pohlavek. "Ségra, umíš dělat parádní cucáky" plácne si semnou Jack. To bych od něj nečekala. Myslela jsem že mě zavře do věže a Zayna vykastruje. "Hej! Víte jak se na mě díval ředitel? A tahle ta se tomu ještě chechtala" Zayn se zatváří ublíženě. "Počkat. Tys byla v ředitelně?" zamračí se na mě Jack. "A kurva" zakleju.

DOUFÁM ŽE SE ČÁST LÍBILA. BUDU RÁDA ZA VOTE NEBO KOMENT

                                                         Estakali

Lásky neschopný BadboyWhere stories live. Discover now