Když si chce hrát, tak si budeme hrát...

6.9K 233 2
                                    


 Byl asi o hlavu vyšší než já. Na jeho tváři se črtal grázlovský úšklebek.
"Myslím že mi za záchranu tvýho luxusního pozadí něco dlužíš," skousl si ret. On má piercing! Jak to že jsem si toho nevšimla? Nikdy jsem se nelíbala s někým kdo má piercing, jaký to asi je? Safra přestaň se mu dívat na rty. Seš fakt nenápadná Blacková. 

V duchu jsem nad sebou protočila oči.

Rychle odtrhnu pohled od těch dokonalých rtů a kouknu se mu do očí. "A co by sis představoval?" ušklíbnu se. Nevím proč se vůbec ptám, vím přesně co by si představoval. "Hmm..." zamyslí se a rukou si prohrábne vlasy.  Provokatér... No, když si chce hrát, tak si budeme hrát...

"Představoval bych si hodně věcí," zamumlá a nakloní se ke mě.

Taky se k němu nakloním a snažím se nevyprsknout smíchy. "Například?" zašeptám co nejvíc svůdně to jde a hned se odtáhnu. Jeho ruce přistanou na mých bocích a on si mě přitiskne k sobě. Myslím, že by se mezi nás nevešel ani papír.

"Například ten tvůj dokonalej zadek v mý posteli," zavrčí mi do ucha a rty se mi otře o krk. Opatrně se podívám okolo sebe a zjistím, že skoro všichni na chodbě pozorují moji malou show. Skousnu si ret, abych se nesmála. Jeho nadšení  už je celkem evidentní.

Myslím, že jsem dosáhla, čeho jsem chtěla.

"Sorry, nejsem děvka" odtrhnu se od něj a ušklíbnu se, když uvidím jeho napnuté džíny. "Užij si to na záchodech," řeknu a škodolibě se usměju, když zazvoní na hodinu. Stojí tam jako opařenej a já si v klidu odejdu do třídy. Vejdu a pohodlně se usadím do lavice u okna.

Hodina začíná a já zjišťuji, že máme Dějepis. Po pěti minutách nudný hodiny vchází do třídy pan "Pevná hruď". Stále neznám jeho jméno. "Omlouvám se že jdu pozdě, měl jsem nějaký problém," omluví se a propaluje mě vražedným pohledem, zatím co já mám co dělat, abych se nerozesmála.

"Dobrá Zayne, posaď se" řekne učitelka.

Takže Zayn, aspoň mu už nemusím říkat pan "Pevná hruď".

Zayn se posadí vedle kluka s rozcuchanými vlasy a modrýma očima a ten se k němu nakloní a něco zašeptá.  Zayn mu něco říká a po chvíli se modroočko rozesměje tak, že se na něj otočí celá třída. "Pardón," zamumlá, když vidí učitelčin pohled.

Hodina mučení skončila a jako další máme výtvarku, takže pohoda. Vyndávám si věci ze skříňky, když ucítím něčí ruce na mých bocích. Rychle se otočím na pachatele, ale to už jsem přitisknutá na mé skříňce, která se s hlasitým prásk zavřela. Hádejte kdo se sklání nade mnou, Zayn. Je jen pár cenťáků od mého obličeje a já jsem snad přestala i dýchat.

A zase vidím ten grázlovskej úšklebek. "Seš ze mě nějak vykolejená ne?" zeptá se pobaveně. "Jo, z tvojí debility," a tvých rtů ale to se nikdo nedozví... "Vrrr, kočička vystrkuje drápky" jeho ruce putují z mých boků na zadek. "Kočička ti vyškrábe oči jestli ty ruce nesundáš" odstrčím ho od sebe.

Po zbytek týdne mám od něj naštěstí pokoj.  

Estakali

Lásky neschopný BadboyWhere stories live. Discover now