Polib mě

6.9K 235 6
                                    

Crrrrrr

"Do psí prdele!"

 zakleji, když uslyším ten známý zvuk oznamující mi, že mám zvednout zadek a jít do školy. S nechutí se zvednu a vyčistím si zuby. Učešu si vlasy, oblíknu si světle modrý, obtažený rifle a černobílý, pruhovaný crop top. Dojdu dolů a na snídani si přichystám omeletu. I s jídlem si sednu k televizi a zapnu ji. Zrovna dávají Na vlásku a je tam ta scéna kdy Locika praští Evžena pánvičkou. Hmm, to bych mohla vyzkoušet na pana "Pevná hruď", teda Zayna. Třeba by se mu v tý jeho pěkný hlavičce rozsvítilo. 

 Pěkný hlavičce?! Kur#a už nehul to zelí Blacková! 

Talíř jsem dala do dřezu a nazula svoje černý Converse a vzala si svojí milovanou koženou bundu. Když jsem dorazila do školy bylo pár minut před zvoněním, tak jsem si sedla na svoje místo. Zayna jsem ve škole neviděla, díkybohu. Zapnula jsem si písničky a nasadila sluchátka. Úplně jsem vypnula realitu a nevnímala nic. Z transu mě probudilo až zazvonění. Sluchátka vytáhnu z uší a podívám se vedle sebe. Zayn pořád nepřišel.

Proč se o něj tak staráš?  zeptalo se mě podvědomí.

Tssss. Já se o něj nestarám.

Ale jo staráš. Líbí se ti!

Cože? Ne!

Líbí! Přijde ti sexy

Nene! Není sexy!

Ale je

Není!

Je! Chceš aby ti říkal neslušný věci, aby z tebe strhal oblečení a pak...

"Slečno Blacková" Sakra! Kdy přišel učitel?! 

Asi před sedmi minutama. Ty ses mezitím rozplývala nad Zaynem                                             

Cože? Já se nad ním neroz...

"Slečno Blacková. Mohla byste prosím jít vypočítat ten příklad?" vyrušil učitel znovu rozhovor s mým podvědomím. "Jistě," zvedla jsem se a došla k tabuli. Vzala jsem křídu a vypočítala ten pitomý příklad. "Výborně," pochválil mě učitel. Jen sem se na něj usmála a šla si sednout. Po zbytek hodiny jsem nevnímala. 

Zazvonilo a matika konečně skončila. Sbalím si věci a vyjdu z učebny na chodbu. U vchodu do školy vidím toho idiota. "Ale né!" zaúpím. Ale jo. Uchechtne se Elis. Ano, pojmenovala jsem svoje podvědomí. Ne, nejsem blázen. Ale seš! Do Zayna

Drž hubu Elis!

"Čau kotě," zapřede mi Zayn u ucha. Trhla jsem sebou a otočila se na něj. Ten idiot se jen pobaveně šklebí. "Víš jak jsem se lekla?!" zapištěla jsem. Blbec jeden nepodařenej. Proč se mi zdá že se přibližuje?

Zase jsem skončila namáčklá na stěně, zase pod jeho vypracovaným tělem. "Co chceš Maliku?" zavrčela jsem na něj. "Tebe Blacková," jeho horký dech narážel na jemnou pokožku mého krku. Lhala bych, kdybych řekla že to se mnou nic nedělalo. "Můžeš mě laskavě pustit?" procedila jsem skrz zuby. "Něco za něco," zapředl znovu ďábelsky se ušklíbl. To je kocour nebo co? Povzdechla jsem si a protočila oči. "Takže co chceš?" V jeho hnědých očích se zablýsklo. "Polib mě."

Estakali

Lásky neschopný BadboyWhere stories live. Discover now