Květák

4.6K 160 1
                                    

"O můj bože, proč si vybral tohle?" zakňučím a schovám hlavu do jeho hrudi. Zayn se zasměje a vyfotí nás na MŮJ mobil. "Vždyť to není tak strašný" zakroutí hlavou. "Není?! Já neusnu!" protiřečím mu. "Tak tu zůstanu s tebou jo?" políbí mě do vlasů. "To budeš muset" zamručím a podívám se na obrazovku notebooku. A hned se zase od obrazovky odvrátím. Zayn mi zvedne hlavu a políbí mě. Polibek mu opětuji. Ležíme na posteli a líbáme se, vedle nás leží notebook s puštěným hororem, ve kterým zrovna ta baba řve jako kráva. Romantika...

"Jdu se vysprchovat a jestli mi do tý koupelny vlezeš, tak ti oholím hlavu" Zayn se rozesměje a já zalezu do koupelny. Svléknu si oblečení a zalezu do sprchy. Zapnu sprchu a nechám po sobě stékat teplé kapky vody. Namydlím se pomerančovým sprchovým gelem a spláchnu ho. Vylezu ze sprchy a usuším se. Obleču si pyžamo které se skládá z tmavě modrých šortek a volného černého trička. Ještě si vyčistím zuby a trochu učešu vlasy. Vejdu do pokoje a oblečení dám na židli u pracovního stolu. Zayn něco dělá na mobilu. Skočím do postele vedle něj a dám mu pusu na líčko. "Můžeš jít. Na umyvadle je úplně novej kartáček." řeknu mu. On odloží mobil a dá mi malou, cudnou pusu. Dojde ke dveřím koupelny a otočí se na mě. "Jdu se vysprchovat a jestli mi do tý koupelny vlezeš, tak tě přetáhnu" udělá stejnej postoj jako já. Já se začnu smát jako imbecil a Zayn se zavře v koupelně. 

Vážně mě láká mu do tý koupelny vlézt. Ale je to moc daleko. Ležím na posteli a píšu si s Chloe. Po chvilce uslyším otevření dveří a přesunu svůj pohled ke dveřím. Asi jsem zapomněla jak se dýchá. Ve dveřích stál Zayn jen v černých Calvin Klein boxerkách. Eh, není tu nějak horko? Kdyby byl Zayn nějaká zelenina, nejspíš by byl chilli, protože je hot. Rychle přesunu pohled zpátky k mobilu, aby nezjistil že na něj zírám jako na poslední kousek pizzy. Rozloučím se s Chloe a mobil odložím na noční stolek. Zayn zhasne a lehne si ke mě. 

"Vážně jsem doufal že do tý koupelny vlezeš" zašeptá mi do ucha. "Chtěla jsem, ale byla jsem líná" zašeptám nazpátek. Zayn se vyhoupne nade mě a hladově mě políbí.

Po několika minutách

"To bylo dokonalý" vydechne Zayn. "Jo" přitakám. "Já se tě vlastně nikdy oficiálně nezeptal" zamyslí se Zayn. "Sam? Staneš se mojí přítelkyní?" otočí se na mě Zayn. "Ano" usměju se a políbím ho. "Jo a..." zvednu se, obejdu postel a lehnu si na polovinu blíž k oknu. "spíš u dveří" uculím se na něj. "Proč?" nadzvedne obočí. "Protože až sem příjde ta baba z hororu, zabije tě jako prvního a já mezitím zdrhnu" řeknu smrtelně vážně. Zayn se rozesměje a přitáhne si mě k sobě blíž. "Dobrou Sam" políbí mě na čelo. "Dobrou Zayne" uvelebila jsem se na jeho hrudi. Dneska usínám jako oficiální přítelkyně Zayna Malika. 

Ráno mě vzbudí budík. Zayn ještě sladce spí tak budík co nejrychleji vypnu. Je tak roztomilej že si ho musím vyfotit. Vyfotím nás a vymaním se z jeho sevření. Nechám ho spát a jdu do koupelny. Dám si rychlou sprchu, vyčistím si zuby a učešu si vlasy. Když se vrátím do pokoje Zayn je už vzhůru a oblečenej. "Dobré ráno" dám mu pusu na tvář. "Výborné" usměje se na mě. "Musím jít domů abych se převlíkl a tak, takže se uvidíme před školou" dá mi pramen vlasů za ucho a políbí mě na čelo. "Dobře" úsměv mu opětuju a přejdu ke skříni abych si vytáhla oblečení. Zayn mezi tím zmizí oknem. Oblíknu si červený spodní prádlo, černý, roztrhaný skinny a tričko Hollywood Undead. 

Sejdu dolů do chodby. Jdu do kuchyně abych se najedla. Vejdu do kuchyně a uvidím Jacka sedět u stolu. "Dobré ráno" normálně ho pozdravím. "Jak pro koho" zamručí. Jen nad ním protočím očima a dojdu k lednici. "Příště buďte se Zaynem potichu prosím" moje hlava se automaticky otočí k němu a vytřeštím na něj oči. "Sténání jeho jména není zrovna nenápadný" řekne Jack ironicky "Eh, já musím do školy" rychle zdrhnu z kuchyně. "Tomu rozhovoru se stejně nevyhneš" zařve na mě z kuchyně. Rychle si nazuju boty a chňapnu po bundě a vyběhnu z domu. 

Asi osm minut čekám před školou a kouřím už druhou cigaretu. Z dálky vidím přicházet toho květáka. "Ahoj" pozdraví mě. Ignoruju ho a dělám uraženou. "Co je?" přimhouří na mě oči. "Nemluvím s tebou.  Šel jsi chlastat beze mě" řeknu. "Ahoj Sam" pozdraví mě Naill. "Čau" pozdravím ho. "Ona se mnou nemluvím" zakňučí květák. "Nemáš chodit chlastat bez ní" pokrčí rameny Naill. "Ahoj" za květákem se objeví Zayn. Hned se mi na tváři rozlije úsměv. Zayn si mě za boky přitáhne k sobě a políbí mě. "Ušlo mi něco?" nechápavě se dívá na nás dva. Zayn se pyšně usměje. "Jsme spolu. Oficiálně" to zní tak úžasně. Tohle mě nutí pořád se usmívat. "Wow. Tak to hodně štěstí. Když půjdeš chlastat bez ní tak s tebou nebude mluvit" poplácá ho po rameni.

                                                            Estakali


Lásky neschopný BadboyWhere stories live. Discover now