Poď chlastat

5.5K 191 8
                                    

  "Tak, kde je chlast?" zazubím se na Nailla. Se smíchem ukáže na dveře za sebou. "Dík" obešla jsem ho a zamířila do těch dveří. Naskytl se mi pohled na černobílou kuchyň. Na lince byla spousta flašek alkoholu a červených kelímků. Jeden kelímek jsem si vzala a smíchala pomerančový džus s vodkou. Váhavě jsem se napila a když jsem ucítila tu známou hořkost na jazyku, oblízla jsem si rty a vypila to na ex. Vypila jsem další kelímek a rozhodla se jít si zatancovat.

 Dostanu se na provizorní parket a začnu tancovat do rytmu hudby. Po chvilce se na mě zezadu nalepil nějakej kluk. Ruce mi dal na boky, kterýma jsem kroutila do rytmu hudby. Párkrát jsem se omylem, přísahám že omylem, otřela zadkem o jeho rozkrok. Tancovali jsme tělo na tělo a jeho ruce začali putovat po mým těle. "Nepůjdeme nahoru?" zavrněl mi do ucha chraplavým hlasem. Tos uhod! Nikam nejdu hochu. "Ne" odsekla jsem a odtrhla jsem se od něj. Chtěla jsem se jít napít. A hlavně jsem chtěla jít pryč od něj. On si mě ale přitáhl k sobě a zase rukama mapoval moje tělo. "Notak, nedělej drahoty kotě" "Nehrab na mě!" zavrčela jsem na něj a vytrhla se mu. Znovu.

Prodrala jsem se rychle davem lidí a rychle zamířila do kuchyně. Za sebou jsem slyšela jeho kroky. Prosím ať tam někdo je! Vpadla jsem do kuchyně a k mému štěstí byl o linku opřenej nějakej kudrnáč. Rychle jsem k němu přiběhla. Je i sexy. Hmmm.... Kurva! Na tohle nemysli! "Prosím hraj mi kluka" vyhrknu rychle. Zatváří se nechápavě a už se nadechuje aby něco řekl, ale přeruší ho ten kretén kterej otvírá dveře. "Kde seš ty děvko?!" rozrazí dveře. Zděšeně nadskočím. Nadějně se podívám na kudrnáče a on mrkne. Díkybohu... Přitáhne si mě k sobě. "Jak jsi to nazval mojí holku?!" zařve na něj a tváři se vražedně. Ten se lekl jak zařval a když se na nás podíval, teda spíš na kudrnáče, šeptl "Sorry" a zdrhl. Nahlas jsem vydechla.

 "Děkuju" usmála jsem se na něj. "V pohodě. Jsem Harry. Harry Styles" podal mi ruku. "Sam Blacková" potřásla jsem mu rukou. "Blacková? Že ty si Jackova malá sestřička?" to je jako Jack kurva slavnej nebo co? "Malá nejsem" zamračila jsem se. On se narovnal. Páni, je fakt vysokej. Ale,... každej je oproti mě vysokej. "Seš" uculil se. Awwww! On má ďolíčky. "To není fér" založím si ruce na hrudi. "Ty seš tááák roztomilá, když se zlobíš." obejme mě jako mimino. "Tak maličká" chechtá se. "Neser mě Stylesi" zavrčím mu do hrudě. Má moc příjemný objetí. On se mým vyhrůžkám jen směje. Parchant.

 "Poď chlastat" zamrmlám po chvilce. "Nejseš moc mladá? Kolik ti je? Třináct?" chechtá se. "Bylo mi osmnáct takže poď chlastat a neser" odtáhnu se " Nebo se bojíš že tě v chlastačce porazí holka?" nadzvednu obočí a ušklíbnu se. Žádnej kluk si nenechá urážet ego. "Tssss... Jde se chlastat" pozvedne pravej koutek do křivého úsměvu. "Kdo vypije víc panáků vodky?" optám se. "Fajn" přikývne.

"Naille!" zařve Hazza. "Co je?" zjeví se ve dveřích ta blonďatá palice. "Se Sam budeme soutěžit. Kdo vypije víc panáků vodky" zazubí se Hazza. "Myslím, že tě Jack zabije. Teda, vás oba. Ale já sem pro každou srandu takže deme na to" vykoukne ze dveří a zařve: "CHLASTACÍ SOUTĚŽ!!!" je ohnutej tak jako kdyby někomu za těma dveřma kouřil. Nad tou myšlenkou se rozchechtám. "Že ty si už něco pila?" Optá se mě pobaveně Hazza. Zakroutím hlavou a pošeptám mu na co jsem myslela. Hazza si vezme z kouta koště a zezadu se připlíží k Naillovi, kterej ještě furt čumí ze dveří. Koště v rukou otočí a koncem násady ho šťouchne do prdele. Naill vyjekne a nadskočí. Já se smíchy válím po zemi, Hazza k tomu nemá daleko a Naill se ho snaží zabít pohledem. 

Když se uklidníme deme chlastat. Konečně! Stojíme s Hazzou v obýváku, před stolkem s připravenejma panákama vodky. Kolem nás je hlouček lidí a Naill co by rozhodčí. "3,2,1, CHLASTAT!" řve mi Naill za prdelí. Popadnu první panák a kopnu ho do sebe na ex. Lidi kolem  pořvávají naše jména a dokonce se sázejí. Druhej panák, třetí, čtvrtej... Tak to de dál až do dvacátýho panáku kdy Naill zařve: "STOP" tak položím jedenadvacátej panák zpátky na stůl. "Jelikož by mě její bratr zabil" ukáže na mě " tak to stopuju. A je to remíza!" někteří lidi jásají a někteří bučí. Já se jen zazubím na Hazzu.

"Ale nevyhrála si" vyplázne na mě jazyk. "Ale ty taky ne" vypláznu na něj jazyk taky a ušklíbnu se. Lidi odchází zpátky na "parket" a já si du sednout na židli. Jdu ke kuchyňským stolu a podívám se na světlo. "Hazzo? Proč se to sluníčko točí?"  ukážu na světlo a chci se na něj otočit, ale díky alkoholu v mý krvi se mi zatočí hlava a já padám. Něčí ruce mě zachytí. Tu pevnou hruď a vůni poznám všude...

"Zayne?" otočím se, když stojím pevně na zemi. No, moc pevně teda nestojím. Usmívá se, překvapivě, po tom co jsem včera udělala. Nojó, měla bych se omluvit. "Promiň, za ten včerejšek" hodím se mu okolo krku. "To je v pohodě" zasměje se. "Ne, já jsem to posrala" pořád mu mumlám do hrudi. "Je to v pohodě, neměl jsem mít blbý poznámky" podívá se mi do očí a furt se usmívá. "Ale já sem to posrala. Úplně jsem zkazila ten večer a ..." políbí mě. Zase mě takhle umlčel a funguje to. Musím říct, že si to náležitě užívám. Ruce mi položí na boky a jemně stiskne.

Polibek prohloubím tím že si ho za zátylek přitáhnu blíž. "Zayne! Neliž jí mozek, Jack tě zabije" hučí Naill. Oba ho vyfakujeme nad čímž se musím do polibku usmát. Kousne mě do rtu, zatahá a odtáhne se ode mě.Opře si čelo o to moje a koukáme si vzájemně do očí.  Oba se usmíváme jako blázni, co utekli z psychiatrický léčebny. Nebo jako dítě, kterýmu dáš lízátko. Nebo jako abstinent, kterýmu naleješ Jacka. Nebo jako... Fajn, myslím že vám to došlo. 

"Zayne! Pocem kurva!" dolehne ke mě hlas mýho bratra. Ten teda umí zkazit romantiku. Zayn se ode mě nerad odlepí a jde za ním. Néééé! Právě mi sebrali lízátko... Zamířím ke kohoutku s vodou abych se napila. Musím aspoň trochu vystřízlivět. Myslím že není v pořádku vidět mluvící chleba. Vezmu si kelímek a napustím do něj studenou vodu. Napiju se a zatřepu hlavou. Na jednou uslyším za mýma zádama ránu...

                                                           Estakali

Lásky neschopný BadboyKde žijí příběhy. Začni objevovat