"Ty vole! Pěkný trojky"

3.7K 134 1
                                    

Oba spokojeně ležíme vedle sebe. Zayn si mě za bok přitáhne blíž a já trochu syknu bolestí. Doufám, že si toho nevšiml. Určitě by vyváděl. Bohužel, Zayn si toho všimnul. Vystřelí do sedu a chytí mě za lem trika. Chce ho vytáhnout nahoru, ale já mu v tom zabráním. "Samantho" sykne nepříjemně. Svěsím hlavu a nechám ho vyhrnout mi tričko. Slyším jen šokované zalapání po dechu. Na mých bílých bocích svítí modrofialové otisky Zaynových rukou. Zayn je prostě drak... Zvednu pohled k Zaynovi. S čitelným zděšením v jeho očích se na mě podívá. "Omlouvám se Sammy, já jsem nevěděl že..." "To je v pohodě Zayne" pohladím ho po paži a jemně se na něj usměju. Zayn zakroutí hlavou. "Vždyť tě to musí bolet a..." "Zaynie, je to v pohodě" obejmu ho. 

Zayn se napne a odtáhne se ode mě. "Není to v pohodě! Máš modřiny velký jako Antarktida a můžu za to já!" rozkřikne se. Proč na mě řve? "Neřvi na mě!" prsknu a postavím se. "Tak si sakra uvědom, že pro tebe nejsem dost dobrej! Nikdy nebudu! Vždycky budu ten arogantní, egoistickej děvkař!" zařve. Co? Jak to myslí? Chce se snad rozejít? Bez jakéhokoliv dalšího slova si oblíknu džíny, na záda si hodím kabelu. "Sam, počkej" nope. Vylítnu z pokoje jako vichřice. Obuju si boty a vystřelím ven. "Sam!" zakřičí. Cestou domů si zapálím cigaretu. "Vždycky budu ten arogantní, egoistickej děvkař!" podvedl mě snad? Proč to sakra řekl? Copak neví že mi tím ubližuje?

Naštvaně kopnu do kamínku. Ale kam půjdu? Po chvilce přemýšlení se otočím a zamířím k Lukovu domu. Zapálím si další cigaretu. K mému štěstí začne pršet a déšť mi cigaretu uhasí. Zahodím ji a pokračuji v cestě. Po chvíli chůze se ocitnu před domem toho blonďatýho jednorožce. Zazvoním a pohled sklopím ke špičkám svých bot. Zavrzají dveře. "Sam?" zvednu poled. Ve dveřích stojí Luke a za ním Ashton. "Oh. Nebudu rušit" otočím se na odchod. Luke mě chytí za loket. "Jen pojď. Ash stejně odchází" nedůvěřivě se kouknu na Ashtona. S úsměvem kývne a obuje si boty. "Fajn" vejdu dovnitř. Ashton dá Lukovi 'nenápadnou' pusu a s tichým "ahoj" se vytratí.

"Tak co se stalo?" otočí se na mě Luke. "Zayn se stal" řeknu s kamenným výrazem. "To vidím, máš jeho tričko a dokonce pod ním nemáš podprdu" uchechtne se Luke. Kouknu se na svůj hrudník a zjistím že tu podprdu fakt nemám. "Pohádali jsme se. Kvůli tomuhle" vyhrnu si tričko a ukážu mu modřiny. "No ty vole!" vykulí Luke oči. "Co, ty vole?" objeví se na schodech Lukův starší bratr. Pak taky vykulí oči. "Ty vole! Pěkný trojky" ušklíbne se a já protočím očima. "Klidni hormon. Má přítele" schladí ho. "No tím si nejsem tak jistá" kousnu se do rtu. "Cože?!" zapiští Luke. "Řekl: Tak si sakra uvědom, že pro tebe nejsem dost dobrej! Nikdy nebudu! Vždycky budu ten arogantní, egoistickej děvkař! Nevím co si o tom mám myslet..." po tváři mi steče horká slza. "Aw, zlato" Luke mě obejme. "To není rozchod. Takovou lásku jako mezi vámi dvěma jsem dlouho neviděl. Myslí si, že si pro něj až příliš dokonalá, a v tu chvíli se nenáviděl za to že ti ublížil. Ikdyž ti skoro nic neudělal" dokončí svůj monolog. "Děkuju moc. Vždycky víš co říct" usměju se na něj a dám mu pusu na tvář. "Nemáš zač zlato" krásně se usměje. "Ehm, nemohla bych tu přespat? Jack bude mít kecy a bude chtít Zayna zabít" kousnu se do rtu. "Jasně" mrkne na mě.

Po schodech se vydáme do jeho pokoje. Fláknu sebou do jeho postele. "Musíme probrat tebe a Ashe" zaculím se. Luke protočí očima a pak se ušklíbne. "Nojo, při čem ti vlastně udělal ty modřiny?" zahýbe obočím. "No" kousnu se do rtu. "Vidíš tyhle modřinky na zápěstí? Ty jsou od pout. Dál si to domysli" zčervenám. Luke se rozesměje. "Vážně ti ty modřiny udělal při sexu? To je drak. Vrrrrr" dál se chechtá. "No a co ty a Ash?" zakřením se. "Mnohodíme rtspoklu" zamrmlá nesrozumitelně. "Cože?" nadzvednu obočí. "Chodíme spolu" pípne. "To je úžasný!" vypísknu. Štěstím ho obejmu. "Sam... Potřebuju... Dejchat!" zasípá. "Sorry" zazubím se a pustím ho.

...

"Dobrou" řeknu Lukeovi. Jen kývne hlavou a zmizí na schodech. Ležím na gauči, v Lukovým oblečení a objímám Zaynovo tričko. Voní po dešti a... A po něm. S myšlenkou na Zayna usínám.

Ráno

"Samantho přestaň snít o nahým Zaynovi a vstávej!" zařve Luke. Trhnu sebou a zamžourám. "Hoří snad?" zamručím a posadím se. Zívnu a prohrábnu si vlasy. "Dělej, hodím tě k vám a pak do školy" litá po domě jakoby měl v prdeli vrtuli. No, když tu byl Ash tak měl v prdeli něco jinýho. Nad tou myšlenkou se rozesměju jako psychouš. "Dělej lachtane" popohání mě. Rychle se převlíknu a Lukovo oblečení poskládám. Vezmu si věci, obuju se a rozeběhnu se k autu. "Nemusel si tolik troubit" odfrknu si když si sednu a zabouchnu dveře. "Ale musel" radši se s ním nebudu hádat. Před naším domem mě skoro vykopne z auta.

"Samantho kde jsi byla?!" rozkřikne se Jack, jen co vkročím do domu. "Pohádali jsme se se Zaynem tak jsem přespala u Luka" vysvětlím mu to ve skratce. "Kdo je Zayn?" příjde z kuchyně mamka. "Nejlepší kámoš" plácnu první kravinu co mě napadne. Mamka kývne a zase odejde do kuchyně. Oddechnu si a vyběhnu do pokoje. Rychle si vezmu čistý spodní prádlo, legíny a Zaynovo triko. Trochu zamaluju cucáky na krku a zase se svěcma rozběhnu k Lukovi do auta.

"Co ti tak trvalo?" zeptá se. "Musela jsem nějak zamaskovat ty cucáky na krku" uchechtnu se a Luke se mnou. Cestou do školy jsme si povídali o jeho vztahu s Ashem. Spíš on povídal a já jen kývala hlavou. "Kurva! Co by se stalo kdyby mamka zjistila že chodím s Bradfordským badboyem?" zamyslím se nahlas. "Víš vůbec že máš pověst badgirl?" otočí se na mě Luke. "Cože? To jako fakt?" rozesměju se. "Jop. Chodíš se Zaynem, bavíš se s jeho partou, s nikým se nesereš. Dokonce ani s učitelama. Kouříš, děláš si co chceš. Prostě badgirl. " páni, to se jako fakt říká? No vlastně je to pravda. "Matka mě vydědí" poznamenám se smíchem. "Badboy and Badgirl" zašeptá Luke.

Zastavíme před školou. Vystoupím z auta. Vběhnu do školy s úmyslem najít Zayna. A taky ho najdu. Bohužel se po něm plazí ta děvka Lacey. Prohrábne mu vlasy a Zayn rychlým pohybem její ruku odstraní. "Dej od něj ty umělý pracky nebo ti je urvu, ty laciná děvko!" zařvu na celou chodbu. Lidi se za mnou otočí ale mě je to jedno. Lacey se na mě podívá a ušklíbne se. Když ví že ji pozoruju, políbí Zayna. 

                                                                            Estakali

Lásky neschopný BadboyKde žijí příběhy. Začni objevovat