It's me, Mario!

3.9K 122 1
                                    

Probudila jsem se s příšernou bolestí hlavy. V cizí posteli, úplně nahá. Pomalu jsem se otočila na bok a modlila se aby byl vedle mě Zayn. Když uvidím známá tetování, neskutečně se mi uleví. Radost z toho, že jsem nepodvedla svýho přítele hned opadne. Hodiny na nočním stolku za Zaynem ukazují 11:02. "Kurva" zakleju nahlas když si uvědomím, že až mamka zjistí, že nejsem doma ani ve škole, zabije mě. Ten fakt, že si z včerejšího večera skoro nic nepamatuju, mi taky náladu moc nezvedl. 

"Zayne, probuď se" zatřesu s ním. Nic. "Notak, Zee" bezmocně zakňučím. Něco zamrmlá a otevře jedno oko. Pousměju se nad jeho roztomilostí. "Děje" odkašle si "se něco?" zeptá se chraplavým hlasem. "Vlastně ne. Jenom mamka neví kde jsem, proč jsem se nevrátila včera domů a proč nejsem ve škole. A navíc, ze včerejška si nic nepamatuju" shrnu to. "Tak to jsi v prdeli" chraplavě se zasměje. "Idiote" dám mu pohlavek. Začnu se oblíkat. Ale chybí mi tričko. "Zee neviděl jsi moje triko?" otočím se na něj. "Ne" odpoví a dál leží v posteli s mobilem. Nespokojeně zavrčím a kouknu se pod postel. Nic. 

"Kurva!" vyjekne Zayn. "Co je?" prudce se narovnám. "Fotečky ze včerejška" hodí mi mobil. Neohrabaně ho chytím a podívám se na displej. Clifford postnul na fb asi dvacet fotek ve kterých jsem označená já i Zayn. Na jedný hulíme jointa. Na další se líbáme, já si sundávám tričko, hrajeme beer pong a další líbačka se Zaynem. A spousta dalších. Najednou mi problikne hlavou vzpomínka na včerejší večer.

FLASHBACK:

Potáhnu si z jointu a trochu zakašlu. Už dlouho jsem nekouřila. Myslím trávu, né p... Radši nic. Předám brko Calumovi. "Na mě to nijak nepůsobí" řeknu po chvilce. "Ještě chvilku počkej" ušklíbne se Michael. Pokrčím rameny a opřu si hlavu o Zaynovo rameno. Kouknu se mu do obličeje a rozesměju se. "Zaynie!" zašišlám dětským hláskem a vezmu jeho tvář do dlaní. "Vypadáš jako kačer Donald!" vypísknu a začnu se smát tak, že spadnu na záda. Válím se po zemi a chechtám se jako umírající lachtan. Pak se zvednu do sedu a zvážním. "Kačer Donald nemá kalhoty, takže kalhoty dolů Maliku" řeknu smrtelně vážně a po chvíli se začnu zase smát. Mezitím co zhulenej Zayn dělá striptýz, se zadívám do neznáma. "Hele! Není to Miley Cyrus?"...

END OF FLASHBACK

Ach bože, už nikdy nebudu kouřit trávu. Možná... "To je v prdeli. Jestli tohle viděla máma tak..." nervózně se podívám na Zayna. "Clifforde!" zařvu na celej barák. Po chvilce do pokoje vtrhne ta rudá palice. "Co je?" zeptá se znuděně. "Smaž ty fotky" ukážu na mobil. "To jako proč?" pozvedne obočí. "Protože jestli ty fotky uvidí její máma tak jsme oba v prdeli" řekne Zayn. "No a co já s tím?" kokot. "Jestli je nesmažeš tak tě vykastruju a tvoje koule dám sežrat psům" vyhrožuje mu Zayn. "Fajn, smažu je" lhostejně pokrčí rameny a odejde. 

Zee se zvedne z postele. "Nepůjdeme se někam najíst?" zeptá se. "Jo, to by jsme mohli. Mám trochu hlad" přikývnu. V ten moment mi zakručí v břiše. "Trochu?" ušklíbne se Zayn. "Trochu víc" uculím se. "Tak pojď" strčí si mobil do kapsy a chytne mě za ruku. Vyjdeme z pokoje a sejdeme po schodech do obýváku. "Hele, moje tričko!" šťastně vypísknu a ukážu na lustr. "Jak se tam sakra dostalo?" zeptám se sama sebe a zamračím se. Zayn ho sundá z lustru a podá mi ho. Obleču si ho a se Zaynem po boku vyjdu z Cliffordova baráku. Nasedneme do auta a vyjedeme do centra Bradfordu. 

Vytáhnu z kapsy mobil a zapnu ho. Dvacet zmeškanejch hovorů a třicet pět zpráv. Ó můj bože.

Jack: Sam, kde seš?

Jack: Sakra, Samantho. To není vtipný.

Jack: Seš v pohodě?

Jack: Zabiju Zayna a pak tebe

Jack: Víš jak mamka vyšiluje?!

A spusta dalších. Pak je tady jedna od Hazzy, Chloe a několik od mamky a Jamese. Ty radši ani neotevřu.

Sam: Jackie, bráško. Jsem v pohodě, byli jsme na párty u Clifforda. Takže za všechno může on :)

"Honey, jsme tu" oznámí mi Zee. Mobil si schovám do kapsy a usměju se na Zayna. Vystoupím z Dodge a pohled přesunu na budovu před námi. Krásná kamenná restaurace s názvem La Finestra In Cucina. "Pojď" chytí mě za ruku a dá mi pusu na tvář. Zaculím se nad tím jak je ke mě sladkej. Vejdeme do restaurace. Cihlové stěny a stoly s židlemi jsou ze světlého dřeva. Na každém stole je červenobílý kostkovaný ubrus a váza s bílou růží. Přivřu oči a nadechnu se. Voní to tu nádherně. "Líbí?" zeptá se Zayn a táhne mě ke stolu v rohu místnosti. "Moc" vydechnu a sednu si vedle něj. Zee mě pohladí po vlasech a políbí mě. 

Chvilku si se Zaynem povídáme, dokud nepřijde číšnice. "Mario" usměje se na ni Zayn. Pod jménem Mario si určitě představíte toho italskýho skrčka co tak rád umírá, že? Omyl tohle není herní postava. Maria je malá, starší, boubelatá žena s velmi milým úsměvem a exotickým vzhledem. "Ahoj, Zayne" usměje se. "A kdo pak je tohle, hmm?" usměje se i na mě. "Jsem Samantha, Zaynova přítelkyně" podám jí ruku. "Těší mě zlatíčko, jsem Maria" potřese si se mnou rukou. "Co si dáte?" kmitne pohledem mezi mnou a Zaynem.  "Boloňské špagety a..." "Bílé víno" dořekne za mě Zayn. "Dvakrát" dodá. "Dobrá" naposledy se Mária usměje a odejde.

...

Mobil mi ukazuje 16:38. Plížím se domů a doufám že tam nikdo nebude. Opatrně a pomalu otevřu vchodové dveře. Musím vypadat fakt vtipně. Po špičkách vejdu dovnitř a sundám si boty. Nakouknu do obýváku, nikdo nikde. "Ehm!" - "Do prdele!" vyjeknu, když si za mnou někdo odkašle. Za mnou stojí Jack s otcovským výrazem a rucema založenýma na hrudi. "Ahoj Jackie" nevinně se usměju. "Samantho Blacková! Jak si to představuješ?! Kde si byla?!" rozkřikne se. "Už jsem ti to psala. Byla jsem na párty u Clifforda" pokrčím rameny. "To si nemohla napsat včera? Víš jak jsem se bál? Ještě k tomu jsem musel uklidňovat mamku!" páni, hysterčí jako ženská. "Klid, jsem v pohodě" protočím očima. "A kde si byla celej den? Hmm?" pozvedne obočí. "Se Zaynem" odpovím jednoduše a otočím se čelem ke schodům. "Má na tebe špatnej vliv." zamumlá za mýma zádama. To jako fakt? S otevřenou pusou se na něj otočím. "Budu dělat že jsem tohle neslyšela" zamračím se na něj. Jack pokrčí rameny a odejde.

Zakroutím nad ním hlavou a zamířím rovnou do koupelny. Smyju si z ksichtu make up. Modřiny už skoro zmyzeli. Díkybohu, už nemusím nosit tu paštiku. Svlíknu si oblečení a vlezu si do vany. Potřebuju relax po propařený noci. Po chvíli usnu.

Vzbudí mě bouchání na dveře od koupelny. Brrr, ta voda už je studená jak sviň. "Sam, seš v pohodě?" ozve se za dveřma mamka. "Jo, jen jsem usnula" křiknu zpět. Vylezu z vany a osuším se. Fuck! Zapomněla jsem si vzít pyžamko. Obmotám si okolo těla ručník a vyjdu z koupelny rovnou do pokoje. Ze skříně vytáhnu voňavý pyžamko a shodím ze sebe ručník. Obleču se a sejdu dolů, za rodinkou.

                                                               Estakali


Lásky neschopný BadboyWhere stories live. Discover now