nabourám ti Range Rovera

4.1K 132 0
                                    

"Luku" zavolám na toho blonďatýho jednorožce. "Jé čau Sammy" obejme mě. Obejmu ho nazpátek a rozcuchám mu vlasy. "Co ten roztomilej brunet?" dvakrát zakmitám obočím. Luke se trochu začervená. "Mám jeho číslo. A..."

"Buzna" prskne jeden kluk procházející okolo Luka. Pohledem kmitnu k Lukovi kterýmu zmizí úsměv z tváře. Tak to ne. Chytnu toho debila za rukáv a otočím si ho čelem k sobě. "Jak že si mu to kurva řekl?!" vyštěknu na něj. Všichni v chodbě přesunou svoje pohledy na nás. "Hele nečerti se kotě. Řekl jsem že je buzna. Což taky je" uchechtne se. "Zopakuj to" zavrčím. "Je buzna" moje pěst se vymrští proti jeho obličeji. Ale on ji chytí a ušklíbne se. Na to se ale ušklíbnu já a kopnu ho do rozkroku. On jen bolestně zaskučí a sveze se na kolena.

Otočím se zpátky na Luka. "Díky" krásně se usměje. "Nemáš zač" úsměv mi opětuje. "Ty jedna malá dě..." - "Dokonči tu větu a nedožiješ se dnešního večera" rozlehne se chodbou Zaynův hrubý hlas. Takhle se mnou nikdy nemluví, vždycky na mě mluví jemně a mile. Ten debil na zemi ztichne a já se sama pro sebe usměju. "Ahoj lásko" ozve se mi u ucha. "Ahoj Zee" otočím se na něj a usměju se. Zayn se zaculí jako dítě a dá mi malou pusu na rty. Zamračím se a za tričko si ho přitáhnu k pořádnému polibku. Zayn se uchechtne a položí mi svoje velké ruce na tvář. Prohrábnu mu rukou jeho havraní vlasy. Pak se kvůli vzduchu se odtáhneme. "Čau Luku" pozdraví ho Zayn. Luke mu jen kývne hlavou a dál se věnuje mobilu.

Vytrhnu se Zaynovi z objetí a namáčknu se na Luka abych mu viděla do mobilu. On si ho ale hned připlácne na hruď a tváře mu zčervenají. "To je ten brunet?" ukážu na mobil. Luke přikývne. "Jmenuje se Ashton" pípne. "Ukaž mi to" žadoním a snažím se mu mobil sebrat. "Ne, ne, ne, ne. To je osobní" plácne mě po ruce. "Co si s ním píšeš, hmm?" zašklebím se a zakmitám obočím. Luke se uchechtne a mobil si strčí do kapsy.

Vrátím se zpátky k tiše se smějícímu Zaynovi a rozcuchám mu vlasy. "Hej!" vypískne jako holka. "Víš jak dlouho jsem se s tím dělal?" vytáhne z kapsy mobil a začne si v odraze upravovat vlasy. "Jseš horší jak holka" zasměju se. "Tsss" Zayn se naoko urazí a odejde za klukama. "Horší jak holka" zamrmlám a otočím se zpátky k Lukovi který je zase na mobilu. Usmívá se jako magor.

Protočím nad ním očima a zamávám Chloe, která právě přichází. "S kým si to píše?" kývne hlavou k Lukovi. "Taky tě ráda vidím" znovu protočím očima. "Notak, s kým si píše" šťouchne do mě blondýnka. "S Ashtonem, s tím roztomilým brunetem" zachichotám se. "Aha, závidím ti blondýno" šťouchne do Luka. "C-co?" Luke zmateně zvedne hlavu. "Ale nic" mávnu rukou a Luke znovu sklopí pohled k mobilu. Chloe čumí někam za mě a něco naznačuje rukama. "Chloe?" kouknu na ní jako, co to kurva dělá. Nervózně se kousne do rtu a těká očima po místnosti. "Eh - musím jít na záchod" řekne a jako raketa zmizí na holčičích záchodech. To bylo divný. Kouknu se směrem kde stojí kluci. Sakra, proč tam není Květák? Rozejdu se k nim.

"Zee? Kde je Květák?" zeptám se ho. Naill na nás hodí nechápavý pohled. "Vy jste zase spolu?" pozvedne obočí. "Dyť jsem ti to říkal" plácne se Loui do čela. "Kdy?" podiví se Naill. "Když jsme byli v Nando's" šťouchne do něj. "Nesmíš na mě mluvit, když jím. Nikdy neposlouchám" zamrmlá Naill. "Kde je Květák?" naléhám. "Šel na hajzly" řekne Loui. Počkat, vždyť teď šla Chloe na hajzly.

"Kurva" zakleju, když si uvědomím co oba zrovna teď dělají. "Co je?" zamračí se Ignoruju ho a rychlím krokem se vydám k holčicím záchodkům. Otevřu dveře a jednou nohou vkročím do místnosti a zaposlouchám se. Z druhé kabinky se ozývají vzdychy a vrzání dřeva kabinky. Debil! "HAROLDE OKAMŽITĚ VYTAHNI SVOJE PÉRO Z MÝ KAMARÁDKY A NAKLUSEJ SEM!" zařvu a zabouchnu dveře.

Lásky neschopný BadboyWhere stories live. Discover now