Krámy!

3.9K 132 10
                                    

Vzbudím se díky budíku. Vypnu ho a otočím se na druhý bok. Nespokojeně zamručím když zjistím že vedle mě neleží Zayn. Se zavřenými oči se posadím a protáhnu se. V zádech mi nechutně zapraská. Protřu si oči a otevřu je. Ospale se kolem sebe rozhlédnu a zjistím že Zayn je na balkóně. Bez trička a s cigaretou v ústech. Pousměju se a vylezu z postele. Trochu mě píchne v podbřišku, za to můžu poděkovat Zaynovi. Při vzpomínce na včerejší společnou sprchu si skousnu ret.

Otevřu dveře na balkón a ovane mě chlad. No jo, vždyť jsem jenom v Zaynově tričku. Zayn se otočí a usměje se na mě. Úsměv mu opětuju a prohrábnu si vlasy. Z prstů nu ukradnu cigaretu a potáhnu si z ní. Přivřu oči a vydechnu kouř. Zayn se zamračí a cigaretu mi z ruky vytrhne. Jen se uchechtnu a opřu se o něj. Obmotá mi potetovanou ruku okolo pasu a polechtá mě na boku. Vypísknu a nadskočím. Hodím po Zaynovi vražednej pohled, ale on se dál směje. "Idiote" odfrknu si, ale nedokážu se ubránit úsměvu. Miluju jeho smích. "Ále" uhasí cigaretu a obmotá okolo mě ruce. Vtiskne mi pusu na krk a já se ošiju. "Škrábeš" zašklebím se a pohladím ho po zarostlé tváři.

Zayn se ušklíbne a zavrtá mi hlavu do krku a přitom mě lechtá. Rozesměju se a začnu před ním utíkat. Vyběhnu z pokoje a rozeběhnu se dolů po schodech. Zayn běží za mnou. Těsně před dveřma do kuchyně se okolo mě obmotají dvě paže. "Mám tě" uchechtne se Zayn a přehodí si mě přes rameno jako pytel brambor. "Hej! Dej mě dolů!" zavřeštím. "Nope" zasměje se a nakráčí do kuchyně. "Dobrý ráno" řekneme se Zaynem zároveň. Vlastně ani nevím koho zdravím, vidím jen Zaynův zadek. Ale nestěžuju si.

"Co to děláte?" pobaveně se zeptá Wal. "Jen si tu tak visím" zavrčím sarkasticky a protočím očima, ale to nikdo nevidí. "Takhle sarkastická je furt?" uchechtne se Wal. "Neustále" zasměje se Zayn a já ho plesknu po zadku. "Už mě dej dolů" zoufale zakňučím. "No jo" zamručí Zayn a sundá mě z jeho ramena. Zayn se ke mě nahne aby mě políbil ale já uhnu a vypláznu na něj jazyk. Rychle kolem něj proběhnu přičemž mě plácne po zadku. Jen zavrčím a vyběhnu do pokoje.

V koupelně si vyčistím zuby a rozčešu vlasy. Potom si je zapletu do dvou copů a na rty si dám tmavě červenou rťenku. Ze skříně vytáhnu černou volnou sukni s vysokým pasem a černý crop top. Obleču se a usměju se na sebe v zrdcadle. Otevřu dveře od pokoje a skoro vrazím do Zayna. Sjede mě pohledem a pootevře pusu. "Páni... bae, vypadáš úžasně" těká po mě očima.

Začervenám se, sklopím hlavu a kousnu se do rtu. Zayn mi přejede rukama po bocích a zase ruce stáhne k tělu. Cítím jeho spalující pohled na každém kousku svého těla. Bradu mi uchopí mezi palec a ukazováček a zvedne mi hlavu. S červenými tvářemi se mu podívám do jeho čokoládových očí. Zayn se pousměje a hladově mě políbí.

Jeho ruce se přesunou na moje boky a namáčkne mě na stěnu vedle dveří. Místo toho abych sykla, ho kousnu do rtu a zatahám za něj. Zavrčí mi do rtů a chytne moji nohu pod kolenem. Podrží ji ve výši jeho boku a víc se na mě přitiskne. Rukou mi přejede po celé noze, od kotníku až po lem sukně. Nahnalo mi to husí kůži. Jednou rukou mu vjedu do vlasů a druhou rukou si ho k sobě tisknu. Sakra! Tohle je špatný, musíme do školy. "pfff, do školy? Kašli na školu a ošukej Zayna" Sklapni, ošukat ho můžu i potom. "Zayne" zamrmlám. On je jako magnet, nemůžu se od něj odtrhnout. "Zaynie" zamrmlám znovu a kousek se od něj odtáhnu. "Musíme jít do školy" vysvětlím, když vidím jeho nechápavý výraz. Zayn se ušklíbne a nahne se k mému uchu. "Vážně?" kousne mě do ucha a rukou mi zajede pod sukni. "Srát na školu" zavrčím a zatáhnu Zayna do pokoje.

...

"Ale teď už vážně musíme jít" povzdychnu si a vymaním se ze Zaynova teplého objetí. "Ještě né" zamručí Zayn vesele a stáhne mě zpátky do jeho náruče. Uchechtnu se a natočím se tak abych mu viděla do tváře. Zayn se krásně usměje a dá mi pusu na nos. Zaculím se a schovám hlavu do jeho hrudi. Zayn si něco brouká a hraje si s mýma copánkama. "Zazpíváš mi?" zvednu hlavu a udělám psí oči. Zayn se pousměje.

Lásky neschopný BadboyWhere stories live. Discover now