Obří ego

5.5K 153 2
                                    

No, co mi zbývá. 

Poraženecky sem si povzdychla a stoupla si na špičky, protože je vážně vysoký. Pomalu jsem se rty přiblížila k těm jeho až jsme se dotýkali nosy a poslední krok jsem nechala na něm. Podívala jsem se do jeho očí a naše pohledy se střetli. Sklopil oči k mým rtům a o setinu sekundy na ně přiložil ty svoje. Začali jsme něžně, naše rty se o sebe jen lehce třely. Zvoní na hodinu, ale oba to ignorujeme. Na chodbě jsme zůstali sami. Jeho rty jsou měkké a sladké jako jahody. Naše polibky začali být čím dál tím vášnivější. 

Celá tahle situace je směšná. Před pár minutami jsem ho posílala do prdele a teď ho sama od sebe líbám. Ach, ty hormony...

Polibek prohloubím tím že si ho za zátylek přitáhnu k sobě blíž. Aby se nemusel sklánět, nadzvedne mě. Nohy mu omotám okolo boků a on mě opře o skříňku. Skousne mi ret a já tiše zakňourám. Odtáhne se od mých rtů a přesune se ke krku. Začne mi na krk pokládat jemné polibky. Když mě ale jemně kousne, je to jako facka která mě vrátí zpět do reality. Odtáhnu se od něj, spustím nohy z jeho boků a rychlím krokem se rozejdu k záchodům.

Hned se hrnu k zrcadlu abych viděla škody napáchané na mém krku. Na mé bílé pokožce září dva flíčky nabírající fialovou barvu. Dveře od záchodů se otevřou a v nich stojí pachatel a šklebí se jako kočka Šklíba. "Proč?" zeptám se a vraždím ho pohledem. "Aby každej věděl že jsi moje," řekne a přistoupí blíž. Podívám se na něj, kohoutek a zpátky na něj. Nad hlavou mi zasvítí žárovička. 

"Ale já nejsem tvoje," ušklíbnu se. "Neboj, to brzy napravím," řekne arogantně a přiblíží se ještě víc. Za chvíli se sem s tím jeho obřím egem nevejdeme. "Si nějak věříš." Zapnu vodu a naberu si do dlaní. Zayn po mě hodí nechápavý pohled a já po něm šplíchnu vodu. Sklopí pohled k jeho tričku, který je zepředu úplně promočený a já se začnu smát. 

Smích mě ale přejde, když se začne přibližovat. "Né, to neuděláš," zavrtím hlavou a začnu před ním couvat. "Nechceš obejmout?" rozevře náruč a ušklíbne se. "Přesně jak říkáš, nechci." Mile se usměji, ale narazím na stěnu. "Ku#va" zanadávám, když je Zayn pár centimetrů přede mnou a já nemám šanci utéct. Zayn kolem mě obmotá svoje ruce a přitiskne mě na svoji hruď. Nesouhlasně zaknučím, protože studí. Ale na jeho pevnou hruď si nestěžuju.  

"To si nemusel" kouknu se mu do očí a zamračím se. "Musel" křivě se usměje. "Nemusel" - "Musel" - "Nemusel" - "Musel" - "Nemusel" - " Musel" - "Nemus... přerušil mě polibkem. Asi jsem se stala závislá na jeho rtech. Sice to je arogantní, egoistickej idiot, ale líbá úžasně. Jeho ruce se přesunou na moje boky a já spojím ruce za jeho krkem. Po chvilce se od sebe odtáhneme.

"Nějak jsem tě umlčet musel," usměje se. Má krásnej úsměv. "No nemusel si zrovna tímhle způsobem," zamumlám a sklopím pohled ke špičkám svých bot, které jsou teď tou nejzajímavější věc na světe. "Ještě řekni že se ti to nelíbilo," uchechtne se. Něco nesrozumitelně zamumlám na což se Zayn zasměje. Rychle stáhnu ruce zpátky k tělu, když si uvědomím, že tady pořád stojíme v objetí a trochu se začervenám. "Seš roztomilá, když se červenáš," řekne a já zčervenám ještě víc. "No, kolik je hodin?" docela ráda bych si šla zakouřit. 'A co kouřit?' ozve se znovu moje podvědomí. "Za deset minut zvoní," koukne se Zayn na mobil. "Fajn," vyjdu ze záchodků a zamířím před školu.

"Kam deš?" doběhne mě Zayn. "Ven," odpovím jednoduše. Vyjdu ze školy a opřu se o zeď. Z kapsy bundy vytáhnu krabičku Marlborek a zapalovač. Zayn se opře vedle mě. "Ty kouříš?" otočí se na mě. "Jo. Vadí ti to?"zeptám se a  pohled mám zapíchnutý na jeho tváři, když vytahuju z krabičky jednu cigaretu. "Naopak," usměje se a jednu mi z krabičky ukradne. Fascinovaně koukám jak si cigaretu vkládá mezi rty, zapaluje a vyfukuje dým kouře. Sama si taky zapálím a potáhnu z cigarety. Zavřu oči a vyfouknu obláček kouře.

Když oči otevřu, stojí přede mnou Zayn a zaujatě mě pozoruje. Na tváři mu pohrává jemný úsměv. "Půjdeš se mnou na rande?" zašeptá z ničeho nic.

Vykulím oči a zakuckám se. "Cože? Můžeš to prosím tě zopakovat?" vykoktám šokovaně. Zayn se pobaveně usměje. "Ptal jsem se, jestli se mnou půjdeš na rande. Víš, já nerandím. Vždycky to byli jen jednorázovky, ale... Ty jsi jiná. Chci tě poznat," vysvětlí. 

Na chvilku se zamyslím. Za pokus nic nedám ne?

"Dobře."

Estakali


Lásky neschopný BadboyWhere stories live. Discover now