Ispred mojih vrata ✔️

By tinatate_

332K 19K 4.2K

"Kad sva nada izblijedi, više ništa neće biti isto." #Susjed More

~Uvod~
1.Poglavlje
2.Poglavlje
3.Poglavlje
4.Poglavlje
5.Poglavlje
7. Poglavlje
8.Poglavlje
9. Poglavlje
10. Poglavlje
11. Poglavlje
12. Poglavlje
13. Poglavlje
14. Poglavlje
15. Poglavlje
16. Poglavlje
17. Poglavlje
18. Poglavlje
19.Poglavlje
20.Poglavlje
21. Poglavlje
22.Poglavlje
23.Poglavlje
24.Poglavlje
25.Poglavlje
26.Poglavlje
27.Poglavlje
28.Poglavlje
〰 Epilog 〰

6.Poglavlje

12.8K 739 134
By tinatate_

_______

Tjedan dana niti traga, niti glasa od Evana. Jednostavno je otišao bez pozdrava one večeri i ostavio me zbunjenu na podiju. Kad sam se osvijestila i shvatila da ga nema krenula sam u potragu za Jenny, ali je ona isto tako naravno nestala. Stoga mi nije preostalo ništa drugo nego otići kući. Tristan, koji me ugledao kako odlazim došao je do mene i ponudio se da me odveze. Pristala sam jer sam se još uvijek tresla od Evanovog njegovog dodira, od pogleda. Tristan me ništa nije pitao, niti je bilo što pokušavao.

Tjedan dana ga nisam vidjela, priznajem da sam tisuću puta bila na balkonu u iščekivanju da ga ugledam. Nije bilo nikakve naznake da bilo tko živi u stanu do mene. Tjedan dana stan je bio potpunosti u mraku. Sve to je dovelo do jednog pitanja u mojoj glavi. Koji je njegov problem? Znam da je osjetio nešto, osjetila sam to pod njegovim dodirima. Znam da sam osjetila da drhti i da mu godi, da mu godim ja.

"Barbara?" Čujem svoju majku kako me doziva i prekida me u mislima. Podignem glavu sa svojeg tanjura i pogledam je.

"Jesi dobro? Zamišljena si." Upita me, a ja samo odmahnem glavom.

"U redu sam." Odgovaram joj i nastavim jesti. Nedjelja je, a ja sam na ručku u kući kod svojih roditelja i braće.

Pokušam skrenuti pozornost sa sebe, stoga pitam svog mlađeg brata što ima novoga. On kakav je, brbljavac započinje priču o svom vikendu, te je cijela pozornost prebačena na njega. S olakšanjem nastavljam prebirati po tanjuru.

"Da li treba nekoga pretući?" Začujem tihi glas pokraj mene, te mu se smiješeći okrenem.

"Ne treba, Kiki.." Odgovaram svojem starijem bratu. On me poznaje najbolje, vidi kad me nešto muči i želi me obraniti od svega.

"Samo sam umorna." Dok me on gleda sumnjičavo, okrenem glavu od njega i slušam priču svog mlađeg brata.

Za čudo nije bilo nikakvog ispitivanja od strane mog oca u vezi mog novog posla. Što je bilo veliko olakšanje za mene. Kad sam ih sve pozdravila i obećala da ću više dolaziti otišla sam nazad prema stanu. Na ulasku u zgradu uzela sam mobitel i nazvala Jenny, ali ona se nije javljala. Pretpostavljam da je zauzeta s Evanovim prijateljem. Nakon one subote viđaju se svakodnevno i stvarno mi je drago zbog nje, ali ponekad se pitam zašto i ja nisam te sreće. Zašto sam uvijek ja ta koja se treba truditi oko veze, oko svega zapravo. Neka se netko oko mene trudi.

***

Kad sam stigla ispred svog stana još uvijek zadihana počela sam tražiti po torbici ključ od stana, kad sam začula otvaranje stana do mene. Pogledala sam u tom smjeru i susrela se s očima boje kestena. Pogledao je u mene na tren, zatvorio vrata i zaključao ih. Gledala sam u njegova razvijena leđa i široka ramena. Nosi bijelu majicu i sivu trenirku. Gledajući ga čekala sam pozdrav... ili barem nešto. Ali to nešto od njega nisam dobila.

"Hej.." Pozdravila sam ga tiho, kad je prolazio pokraj mene prema stubištu. Podignuo je svoj trenutačno mračan pogled prema meni i stao. Istog trena neka privlačnost prostruji mojim tijelom.

"Nije te bilo." Izgovorila sam i istog trena požalila. Zašto bi on trebao znati da sam ja primijetila da ga nema.

"Zar ti to mene uhodiš? Čekala si me?" Govori pomalo grubo.

"Naravno da ne." Odgovaram mu sad već ljuto. Zapitala sam se kako to da uvijek probudi sve te emocije u meni.

"A kako onda znaš da me nije bilo?" Upita me zainteresirano s podignutom obrvom.

"Samo sam... primijetila." Odgovorim već teško dišući jer od njegovog pogleda upućenog meni postaje mi vruće.

"Nisu ti valjda falili, hmm naši susreti na balkonu?" Ovaj put mi se približava i lagano me gura unazad sve dok ne dotaknem zid.

"Zbunjena sam." Iskrena sam. Nisam sigurna što da mislim o njegovim promjenama raspoloženja prema meni.

"U vezi čega si zbunjena?" Bila sam pribijena leđima uza zid, dok je on svojim tijelom pritiskao moje. Trgnula sam se kad sam osjetila kako me svojim toplim rukama hvata za podlaktice.

"Tebe." Gledamo se, oči boje kestena gledaju me poput predatora koji želi svoj plijen.

Čini mi se da ni jedno od nas ne diše, samo čekamo, promatramo jedno drugo. Čekam njegov odgovor koji ne dolazi. Dok mi njegov pogled sve govori. Želi me!

Njegove usne prilazu mojima, dok ja čekam tako željan poljubac. Osjetim njegov dah na svojim usnama. On oblizuje svoju donju usnu, a zatim je zagrize svojim zubima. Dođe mi želja da mu upravo to ja učinim.

Budem hrabra, stoga mu se približim još više i ovaj put budem ja ta koja zubima povuče njegovu usnu među svoje. Osjetim na svojim usnama njegov osmijeh, a zatim osjetim njegove ruke kako me grabe i njegovo tijelo kako me još jače pritišće prema sebi.

I onda konačno osjetim.. osjetim njegove usne na svojima. Osjetim kako moje usne podrhtavaju uz njegove. Gladio me rukama po čitavom tijelu, utiskivao je svoj vreli dodir na mojoj koži, tijelo mi se napinjalo i tražilo više, više od toga. Trebala sam više. Usne su mu se premjestile na moj vrat što me je samo još više izludilo.

Onda je još snažnije pritisnuo svoje usne na moje, a moje ruke podigao iznad moje glave i držao ih tako. Osjetila sam njegov kurac na sebi i pokušala sam rukama dodirnuti ga, bilo što, ali njegov stisak nije popuštao. Ljubio me i nije mi dao da se pomaknem.

Odjednom je pomaknuo glavu, zaronio licem u moj vrat i ispustio uzdah. Još uvijek me držao pritisnutu uza zid s rukama iznad moje glave dok je počeo govoriti.

"Ovo nije.." Začujem ga kako šapće, još uvijek sam omamljena samo od njegova poljupca.

"Ovo nije ispravno." Sada već postajem svjesna gdje se nalazimo i u kakvom smo položaju.

"Zašto?" Upitam ga, a on me sada pusti. Opet se promatramo oči u oči.

"Zato što ja tako kažem." Sada je on taj koji se ležerno nasloni na zid još uvijek me promatrajući.

"Ali ja se ne slažem s tobom." Bože, koliko ga želim. Srce mi je tako snažno lupalo u grudima i mogla bi se zakleti da je i on to osjetio.

"Izgubim svaki komadić samokontrole kad se ti nađeš u mojoj blizini." Izdahnuo je i dok me gledao tako osjetila sam kako se cijela tresem od tog pogleda.

"Zar je to loše?" Zbunjeno ga upitam, a on mi se opet približi.

"Jebeno loše, šećeru." Šapne mi i zatim ode niz stepenice, a meni je trebalo još pet minuta da uđem u stan.

***

Kad je već pao mrak, opet sam ga čekala. Ležala sam na ležaljci u kratkoj ljetnoj haljini i iščekivala da će doći. Ugledala sam svijetlo u stanu još prije sat vremena, ali još nije došao. Netko bi stvarno pomislio da ga uhodim. Možda bi stvarno bilo bolje da odem, ispadam jadno. Ustala sam se i krenula prema unutra, ali baš u tom trenutku je došao on. S cigaretom u ruci došao je do ograde i naslonio se leđima na nju tako da je imao pogled prema meni.

"Onda, ne uhodiš me?" Upita me s dozom sarkazma.

"Ovaj balkon je moje vlasništvo." Srce mi je poskočilo kad sam ga vidjela kako me promatra, te sam zubima nervozno grizla usnu.

Željela sam ga, a želio je i on mene. Samo nisam znala iz kojeg razloga se uporno povlači. Žudnja za njim je rasla. Imala sam potrebu za njegovim dodirima. On mi nije više ništa odgovarao već me sada samo gledao. I niti jedna riječ više nije bila potrebna, sami naši pogledi su govorili za nas.

"Neka ide k vragu." Rekao je samome sebi , te sam ga odjednom ugledala kako vješto preskače ogradu koja nas dijeli kao da je to radio bezbroj puta i u tren oka se nalazi par centimetara ispred mene. Primio me uza sebe, a ja istog trena prebacila svoje ruke oko njegovog vrata. Gledali smo se ravno u oči i upijala sam njegov miris. Čitavom težinom svog tijela me gurnuo  prema zidu i počeo lizati osjetljivi dio vrata, a zatim i ispod ušne resice. U trbuhu sam osjetila vrućinu koja se širila po čitavom tijelu.

Konačno je prislonio svoja usta na moja, te su se moji otkucaji srca naglo ubrzali još više i poremetio mi je ritam cijelog tijela. Jednu ruku je držao na mojim leđima, dok je drugu uvukao u moju kosu. Zastenjala sam na njegovim usnama.

Nisam ni bila svjesna da smo ušli u moju sobu, sve dok me nije prestao ljubiti. Odmaknuo se za korak od mene i počeo me promatrati.

"Jebeno predivna." Izgovorio je i tad mi se ponovno približio i počeo me skidati. Podignula sam ruke i isto uradila njemu.

Kad smo ostali samo u donjem rublju samo smo stajali i na trenutak zurili jedno u drugo. Ne skidajući pogled s mene ljubio me s puno strasti, osjetila sam ono o čemu sam samo čitala u knjigama. Lutao je rukama po mom tijelu i dok je jezikom prelazio preko uha, a zatim i preko vrata ispustila sam glasni jecaj izgovarajući njegovo ime. A zatim sam pala na krevet.

Povukao je dolje moj crni čipkasti grudnjak i krenuo kružiti usnama oko moje bradavice. Tijelo mi se treslo od užitka koji mi je davao svojim dodirima. Dodirivala sam ga po leđima i povukla njegovu glavu prema sebi da ga opet poljubim. Postala sam ovisna o njegovim usnama u tako kratko vrijeme.

Kad mi je strgnuo gaćice opet sam zastenjala. Gledao me u oči kad je gurnuo prst u moju vrelinu, a zatim i drugi. Leđa su mi se istog trena izvila prema njemu. Dok sam drhtala pod njegovim dodirima nisam skidala pogled s tih smeđih očiju, kao ni on s mojih. Podignula sam ruke prema njegovoj kosi i uplela prste u nju. Opet sam ga poljubila, a poljubac je postajao sve vatreniji te je pojačavao žar koji je prolazio čitavim mojim tijelom.

Kad sam bila na rubu izvukao je prste, raširio mi noge još jače, a zatim ušao u mene. Zastenjala sam istog trena kad je ušao i čula njegov jecaj s njegovih usana. Ubrzavao je ritam i ulazio sve dublje i dublje. Izgovarala sam njegovo ime, drhtala pod njegovim dodirom i grabila ga rukama, vukla prema sebi u poljubac. Drhtali smo jedno uz drugo, a ruke su nam istraživale svaki dio tijela. Osjetila sam da je blizu, a ja sam bila još bliže. Zaronila sam glavom u jastuk na rubu, dok je on svojim rukama vukao moju kosu. Tijela su nam bila toliko usklađena i kada smo svršili čuli su se samo jecaji i drhtanje naših tijela.

Kad je drhtanje prestalo podignula sam pogled prema njemu, a prstima mu gladila kosu. Promatrao me i zatim još jednom poljubio. Bez ikakvih riječi, samo naši dodiri.

Bila sam spremna na sve da ga imam. Žudjela sam za njim i toliko mi je bio potreban..

___________

Continue Reading

You'll Also Like

248K 12.8K 22
Istorija se ponavlja, opet zena tvrdi da je ostala trudna sa njim ali ovog puta je oprezan. Jedna takva ga je sjebala za ceo zivot. Kazu posle jebanj...
Axana By Melinna Joy

Science Fiction

3.4K 288 4
Brodi je znao da je gotov onog trenutka kada je svoj pogled spustio na Axanu, prije pet godine, znao je da gleda ženu svojih snova i skrivene žudnje...
225K 5.8K 33
[18+] Podigla sam se s klupe i tako udaljenost između nas učinila gotovo nepostojećom. Tijelom mi je prošao uzbuđujući drhtaj i mišići duboko u trbuh...