EU-EL-COMPROMISURI

By yokoyokosi

444K 28.9K 550

Eu- Mona Popescu, o simpla educatoare la o grădiniță dintr-un orăsel din România. El- un soldat american... More

Cap.1
Cap.2
Cap.3
Cap.4
Cap.5
Cap 6.
Cap 7
Cap.8
Cap.9
Cap. 10
Cap.11
Cap 12
Cap.13
Cap.14
Cap.15
Cap.16
Cap. 17
Cap.18
Cap.19
Cap.20
Cap.21
Cap.22
Cap. 23
Cap.25
Cap.26
Cap.27
Cap.28
Cap.29
Cap.30
Cap.31
Cap.32
Cap.33
Cap.34
Cap.35
Cap.36
Cap.37
Cap. 38
Cap.39
Cap.40
Cap.41
Cap. 42
Cap. 43
Cap.44
Cap.45
Cap.46
Cap.47
Cap.48
Cap.49
Cap.50
Cap.51

Cap.24

8.7K 544 6
By yokoyokosi

Mona

Razele soarelui îmi încălzesc fața si mă trezesc din somnul meu dulce. Îmi dau seama după pozitia soarelui că este foarte târziu, probabil prânzul, n-am mai dormit atât de bine de foarte mult timp.Amintiri din noaptea trecută îmi vin în minte si îmi fac sufletul să tresalte. John mi-a declarat dragostea lui, în timp ce eu m-am prefăcut că dorm, nu stiam ce sa-i răspund, nici acum nu stiu cum să reactionez. În sufletul meu nici n-am fost supărată pe el, îl iubesc prea mult, dar gelozia lui o să ne facă mereu probleme si nici nu stiu de ce, pentru că nu i-am dat niciodată motive. Mereu a fost gelos si posesiv, dar niciodată nu a exagerat ca acum si mă întreb ce l-a facut să fie asa?

Mă întind leneșă ca o pisică, întrebându -mă unde e John, dar gândurile mele sunt întrerupte de țipete.

La dracudacă a venit Sharon din nou, jur mor cu ea de gât de data asta!

Mă uit de jur împrejur si constat că n-am nimic de îmbrăcat aici, toate hainele mele au dispărut, iar dressingul este pe hol undeva în fața celor care sunt în living.

La dracu, John cu ordinea ta cu tot!

Atâția ani în armată l-au făcut sa nu suporte hainele sau lucrurile aruncate de colo colo. Asa că iau cearsaful de pe pat si infasurandu-ma în el ies curioasă.

-Dios mio dacă i-ai facut ceva, jur ca nu contează că esti ofițer, vei ajunge la Curtea Marțială! Nu înțeleg de ce soțul meu te laudă, mai ales după ce i-ai făcut Monei! o aud când tipă.

O Doamne, e Rosa!

Când intru în living, dau de o imagine pe care n-o voi uita prea usor, Rosa care are un metru cinzeci și cinci de centimetri, îl amenință pe John si-l împinge cu degetul în piept, iar el la bustul gol si intr-o pereche de pantaloni lejeri de trening, cred că abia ieșise din dus, uitandu-se buimac la ea.

Când mă vede Rosa, mă studiază de jos pâna sus si vine rapid lângă mine.

-Esti bine?

-Da, Rosa sunt foarte bine! o asigur eu.

-Bine, atunci!Am venit să te invit,..ăă... de fapt să vă invit la ziua lui Miguel, e o petrecere pentru copii dar cum tu esti iubirea lui, nu poți lipsi! îmi spune zâmbind.

John se uită la ea de parcă a văzut o femeie scăpată de la ospiciu, dar chiar asa arată. E îmbrăcată în halat, cu părul vâlvoi si cu o bâta de baseball în mâna.

-Bine, Rosa o să venim, dar ce-i cu bâta asta? o întreb curioasă.

-E a lui Miguel, am crezut că ...., nu te-am văzut de ieri si nu stiam nimic de tine, de obicei ne vedeam dimineața si am crezut...că soțul tău ....,   se balbaie ea.

-Ok, eu plec! îmi zâmbește, dar se întoarce spre John si îi arată semn cu mâna că e cu ochii pe el.

Când rămânem singuri ne uitam unul la altul si ne pufneste râsul.

-Iubito, îmi plac prietenii tăi! îmi spune razand  John.

-Da? Chiar iti plac?

-Da, unul se da la mine să mă bată, iar altul vrea sa mi-o tragă! râde el în hohote, amuzandu-mă si pe mine.

Se opreste si îi văd ochii plini de dorință, văzând parca prin cearceaful de pe mine.

-Esti provocatoare, doamna Smith, îmi sopteste lângă ureche ridicându -mă în brațe si mergând spre dormitor.

-O sa fie scurt iubito, avem treabă azi!Trebuie sa-i iau cadou rivalului meu,  hohoteste el si îsi începe asaltul cu buzele lui fierbinți asupra sanilor mei.

Pe la ora două ne hotaram să plecăm in Fayetteville, orașul cel mai apropiat de Fort Bragg decisi să luam masa si să facem cumpărături pentru casă. Am rămas surprinsi de ce am găsit în magazinele de copii, măsti hidoase cu vampiri, multe figurine gelatinoase si scarboase, porcusori si pernute care scoteau zgomote de parturi si multe alte ciudățenii si ne-am amuzat copios de acestea si mai ales de vânzătorul care încerca să ne facă să cumpărăm punga de vomitatura, spunând ca e un cadou bun pentru farse.

Tocmai ieseam dintr-un astfel de magazin si radeam, eu fiind fericită că îl văd pe John relaxat si jucăus cum nu este de obicei în public, mai ales în bază si dau față în față pe trotuar cu două fufe printre care si Sharon.

John rămăsese să plătească, iar eu am vrut să ies înainte la aer.

-O , Mona! John stie pe ce îi cheltui banii?

-O , Sharon! Încântătoare ca întotdeauna! îi spun pe acelasi ton.

-Le cumperi jucării mucosilor de care te ocupi sau te pregătești pentru viitorul tău mucos? spune ironică.

Ah, ce-as tavali-o putin pe jos, cu hainele si coafura ei perfecte, dar iar ma reține educația pe care o am si-mi răsuna in minte cuvintele mamei ,,trebuie sa fii o doamnă în societate ,nu o pipita!"

Dar nu mă abțin total si îi bat apropouri.

-Ce coc frumos aranjat ai Sharon!

-Daca ar stii John ce sălbatică esti Mona! Doar copiii ăia mici de la centru te suporta! zice nervoasă.


John

Am iesit din magazin si o aud pe Sharon cu vocea ei pitigaiata ca-mi jigneste iubita.Prima reacție e s-o iau de gât, dar Mona mea e mult mai inteligentă si nu se coboară la nivelul ei.Ani de zile a trebuit s-o suport lângă mine la fiecare iesire, fiind soția celui mai bun prieten, cu care s-a procopsit după o noapte în club. Ne-am îmbătat destul de rău si mai mult am fost agatati de Sharon si prietena ei, o roscata focoasa, machiată cam strident. Eu am ales roscata, iar Andy blonda care râdea cam mult pentru gustul meu. A doua zi când m-am trezit si-am vazut-o mai bine pe roscata care încă dormea, am fugit cât am putut de repede din maghernita unde locuia cu blonda. Andy a fost fraier si a dus-o în apartamentul lui închiriat din apropierea bazei si n-a mai scăpat de ea, ba chiar după o perioadă l-a convins s-o ia de nevastă. Andy e cel mai bun om pe care îl stiu si o acceptă chiar dacă are mintea cât un bob de mazare.

Intervin în discuția lor, în timp ce Sharon rămâne socata că mă vede.

-Cum adică, tu stiai ca Mona lucrează la centru?

-O , Johnny,  când ai venit? se pisiceste pe lângă mine, enervandu-ma mai tare.

-Stiai că Mona lucrează la centru? repet nervos.

Se uită la mine cu zâmbetul ei fals, de multe ori cred ca e cea mai rece femeie pe care o cunosc, fața ei nu transmite mai nimic.

-Da, stiam ca-si pierde vremea cu obraznicii ăia, la fel ca ea!

-Si când te-am întrebat dacă stii ceva de ea, mi-ai dat de înțeles că ar umbla cu un alt bărbat, de ce? îi spun răstit.

Daca n-ar fi femeie, cred că as lovi-o pentru toata nesiguranța si neîncrederea pe care mi-a dat-o în relația mea.

Mama ma-sii cat de prost am fost ca m-am increzut in cuvintele tarfei, cred ca a vrut sa ma despart de Mona, dar de ce naiba?Ce naiba vrea ea de la mine sau de la iubita mea?

-John las-o, nu merită sa ne stricăm ziua pentru ea! De fapt asta si vrea! îmi zice Mona punându -si mâna ei mică pe bratul meu si trăgându-ma până am facut contact cu ochii ei aproape negri si fața ei zâmbitoare.

O, la naiba, e atât de isteață, nu vrea sa-i dăm satisfacție viperei! Citesc in ochii ei dorința de a-i arăta că n-a reusit sa ne strice relația!

O apuc de mijloc si o trag spre mine.

-Ti-am spus azi cât de mult te iubesc?

-Da, dar încă o dată nu strică! îmi spune zâmbitoare si îsi pune mâinile în jurul gâtului meu si se ridică pe vârfuri si mă sărută.

Sharon si cealaltă se uită la noi si nu le vine să creadă, adevărul e că nici mie nu-mi vine să cred ce-mi face femeia asta. Am mai sarutat-o în public în România, dar nu aici unde mă cunosc mulți ca fiind foarte sobru si serios si mai ales în centrul orașului, pe trotuar. Dar mă simt atât de bine, încât nu dau doi bani pe părerea altora!

-Esti un prost, John Smith! o aud pe Sharon cum pufnește ofticata si trece mai departe pe lângă noi.

Izbucnim amândoi în râs si ne sarutam în continuare ca doi îndrăgostiți ce suntem.Cautam un restaurant liber să mâncăm când îmi sună telefonul.

- Smith, bătrâne ce faci? îmi spune Thomas Ford unul din colegii mei cu care am venit acum acasă.

-Bine Ford, tu unde naiba esti pentru că nu prea te aud?

-Ce zici de-o ieșire ? Sau nu vrei sa ne-o prezinți pe nevasta-ta de teamă să nu ne prefere pe noi, nu un înțepat ca tine?

-Ok, unde?

- Păi tocmai ați trecut pe lângă noi! râde el.

Mă întorc si văd toata gasca de nebuni, doi sergenti si colegul meu din scoala militara Thomas cu care m-am reîntâlnit in Afganistan si soțiile lor, o trag pe Mona după mine si ne apropiem de ei. Intrăm într -un local unde se canta karaoke.

-Smith, pun pariu ca n-ai curaj să participi la concursul nostru, soții care cântă cel mai frumos si sunt cei mai aplaudati de cei de aici câstigă! îmi spune.

Mă gândesc să refuz, sa-i spun că sunt doar spectator în seara asta, dar o aud pe iubita mea că aprobă.

Ce mama ma-sii sunt cam afon, am mai cântat cu mama la biserică când eram copil sau când alergam cu plutonul, dar sa cânt în public..., chiar e ceva nou!
Numai lucruri noi fac cu Mona, lucruri pe care nu le-am mai făcut niciodată. Niciodată sa nu spui niciodata, nu?

-Bei ceva Mona, noi bem Sex on the beach, vrei?

-Da, vreau! o aud cum aprobă apoi se uită la mine si rosie în obraji îmi spune.

-Iti aduci aminte?

-Cum sa uit sexul pe nisipul din Mamaia? Niciodată n-o să uit si as vrea sa-l repetăm când mergem în vizită la ai tăi! îi spun sarutand-o.

Îi ascult pe ceilalți cum îsi aleg melodiile si cânta, ba bine, ba pe lângă si sunt aplaudati.
Mona a băut vreo doua rânduri ca să prindă curaj, acum are obrajii rosii si e foarte veselă, vorbește si râde cu celelalte femei, se simt bine împreună si asta mă binedispune.

-Hai, John e rândul nostru! Aleg eu melodia care ni se potrivește!zice si mă trage pe scenă.

O la dracu , chiar vrea să cânt!

Alege o melodie veche ,, I got you babe" si o cântăm împreună chiar bine, pentru că suntem aplaudati si castigam chiar pariul.

Am băut mult amandoi si am lăsat masina în oras întorcându-ne cu taxiul.Taxiul ne lasă în fața porții de la intrarea din bază si de acolo mergem, leganandu-ne si tinandu-ne unul pe altul si cu sticla de whiskey câștigată, în mână. Când ajungem acasă ne impiedicam si cădem râzând ca doi bețivi notorii.

-M-am simtit foarte bine azi, iubitule! îmi spune cu capul pe pieptul meu.

-Te iubesc mult, Mona Smith! Esti cea mai surprinzatoare femeie pe care o cunosc!Si acum hai sa ne tărâm până la pat, iubito, pentru că îți jur că nu mă mai pot ridica în picioare!

Continue Reading

You'll Also Like

57.5K 3K 46
[Dramă] [Dragoste] [New Adult] Kyan și Ayla nu au nimic în comun. El e aparent un nesimțit lipsit de scrupule,în timp ce ea e delicată ca...
448K 19.1K 37
Oglinda ar putea arăta reflexia unei femei puternice, o femeie de succes, asta vede orice persoană mă privește... dar nu și eu...Nu sunt așa...Nu sun...
11.6K 1.2K 51
S-ar putea oare ca dragostea să fie remediul unei boli necruțătoare? Există oare o a doua șansă pentru răul făcut cu intenții bune? Jessi...
25.9K 841 48
Ce faci atunci când iubirea te loveste brusc?Ce faci când stiai ca inima iti e înghețată dar apare brusc o persoana care iti da lumea peste cap?Alice...