Cap.34

8.1K 511 3
                                    

Mona

        Simt miscarile bebelusului care imi fac burta sa se miste, loveste din zi in zi mai puternic mai ales dimineata. John pune mana pe locul unde miscarile sunt vizibile. 

   -O sa fie ca tine, foarte matinal! ii spun deschizand ochii privindu-l.
E atat de fericit, mai ales cand ii spun ca seamana cu el. Nu credeam sa-l vad pe John vorbind mereu cu bebelusul din burta mea, sa-i faca promisiuni de cum o sa-si petreaca timpul impreuna si cat de mult il iubeste pe el si pe mine.

-Iubito, hai sa facem un dus pentru ca azi vreau sa-ti arat toata ferma!

 -Si hambarele, depozitele si toate locurile ferite de lumina? imi falfai genele spre el.

    -Da, daca n-a luat-o Jim inainte si o sa-mi strice iar planul! ranjeste el.

Ma inrosesc la gandul intalnirii din hambar.

O la naiba ,ne-am dus pentru acelasi lucru!Fratii astia sunt dementi!

            John coboara mai repede din camera iar eu raman sa ma imbrac cu o rochita noua pe care mi-am luat-o inainte sa plec, este stransa sub sani si cade larga in jos pana la genunchi, parul mi-l las liber pe spate. Arunc o ultima privire in oglinda si cobor spre bucatarie de unde se aude o discutie din ce in ce mai tare cu cat ma apropii.

O, Doamne, e John cu tatal sau!

   -De ce nu intelegi odata  ca-mi este bine asa si sunt fericit! tipa John si iese pe usa din bucatarie, chiar cand intru si nu ma vede iar Don trece nervos pe langa mine.

Raman in bucatarie stand langa o ceasca de ceai pana incep sa coboare, mai intai Sarah si apoi Jim si Maddy.

Oare unde o fi John?

-Diseara vor veni la masa si unchii tai! Abia asteapta sa va vada, nu v-au mai vazut de mult timp, mai ales pe John! ii spune Sarah lui Jim.

-Da si eu astept sa-i vad pe toti azi pentru ca maine trebuie sa plecam, liberele noastre se apropie de sfarsit si trebuie sa trec si pe la parintii lui Maddy sa-i conving c-o iubesc pe fata lor si sa fie de acord cu relatia noastra.

-Sunt sigur c-o sa reusesti iubitule, la cat de insistent esti! spune Maddy.

   -Daca nu, poti oricand sa-i urmaresti o luna pana cedeaza! rade mama lui de el si izbucnim si noi in ras.

 -Ce-i veselia asta? apare John  cu o figura serioasa.

-Radeam de hartuitorul  Jim! spune ea.

-Vrei iar vreun hambar liber? ranjeste John la Jim care se uita urat, iar Maddy se ineaca cu apa pe care-o bea.

-John, unde ai fost? Mona deja incepuse  sa se ingrijoreze! il cearta Sarah.

 Atunci se uita si el spre mine si cand imi vede decolteul ii vad ochii plini de dorinta, dar apoi se enerveaza si mijeste ochii la mine.

-Nu ti-e frig, iubito? spune printre dinti.

-Nu! ii spun indiferenta la starea lui.

  Se intoarce si trece pe langa mine lasandu-ma sa-mi savurez micul dejun, dar nu pentru  mult timp pentru ca dupa cateva momente coboara si-mi aduce un sal si mi-l pune pe umeri si bineinteles imi acopera sanii.
 Pufai nervoasa si ma uit la cei din jur care-si dau coate si se abtin sa nu rada, Sarah chiar ridica umerii la mine ca si cum ma intelege, dar nu ma poate ajuta.

 La masa ca sa-l enervez nu-l prea bag in seama cu toate ca sta aproape lipit de mine. Isi duce o mana pe sub masa, in timp ce-l asculta pe Jim despre un meci de fotbal si incepe sa o urce pe sub rochia mea.

EU-EL-COMPROMISURIWhere stories live. Discover now