Cap.14

8.3K 574 2
                                    

Mona

Cele trei zile care au constituit luna de miere ne -am hotărât să plecăm la munte să-i arat lui John ce țară frumoasă am.

Am ales niste stațiuni de pe Valea Prahovei si am plecat cu masina împrumutată de la Marius. Călătoria a fost un maraton, mai mult sex decât vizite. I-am arătat Pelesul si Pelisorul, am fugit la hotel si ne-am iubit ca nebunii, am urcat cu telecabina, ne-am întors după câteva priviri provocatoare rapid la hotel si tot asa. Preludiul il făceam în masină sau pe holul hotelului, de unde începeam să ne sarutam si dezbracam câteodată fiind surprinsi de alți turisti,  pufnindu-ne râsul. 
Cele trei zile au fost de vis. Niciodată n-am petrecut atâta timp împreună.

Nu sunt o persoană prea matinală ca John care are majoritatea antrenamentelor la primele ore din zi, de aceea mă trezea cât mai placut,  lipindu-se mai mult de mine, astfel facandu-ma sa nu mai marai nervoasa.

-Iubito, sânii tăi sunt făcuți pentru mine, se potrivesc perfect în palmele mele mari.

In timp ce se joaca cu sânii mei îmi sopteste cuvinte de alint si dragoste, asa face mereu și îmi place enorm de mult. Mi-aș dori să continuie cu asta toată viața noastră. Dar, ca orice vis frumos, cele trei zile superbe s-au terminat repede si suntem în drum spre Constanța .John conduce cu o mâna, iar pe cealaltă și-o ține pe genunchiul meu. Suntem istoviti, nedormiti de câteva zile, dar fericiți.  Avem un zâmbet tamp pe față, văzându -se de la distanță că suntem îndrăgostiți.

Dar, totuși, ceva  umbreste această fericire, sufletul meu suferă chiar dacă încerc să nu-i arăt lui. Am primit de la Ambasada un telefon si mi s-a spus că se va întârzia cu viza mea încă o lună, iar John pleacă peste o săptămână. Oricum nu plecam împreună, pentru că el e obligat sa zboare cu un avion militar, dar gândul că nu ne vom vedea cel puțin o lună mă întristează, îmi pustieste sufletul. John mă cunoaste bine, îmi citește parcă gândurile si-mi strânge mâna usor.

-Iubito, e mai bine asa! Am timp să găsesc o locuință în bază, o casă pentru noi!

Oce gând frumoso casă pentru noi!

-Până acum, fiind singur am stat în cazarmă cu alți colegi, dar acum vom locui împreună lângă celelalte familii. Poate o să-ti faci prietene printre soțiile celorlalti! spune zâmbind usor, incurajandu-mă.

Totuși, îl simt agitat. Stiu că nu-i convine nici lui situația, dar trebuie s-o acceptăm.

   

John

Azi plecăm din România. Avem o escală în Germania, apoi traversăm oceanul. Sunt un pachet de nervi,  încordat tot timpul, nimic nu-mi convine, sufăr.  N-am mai vazut-o de multe zile si de câte ori mă gândesc la ea îi ascult sfatul si pun melodia Crazy in love, care mi-a descarcat-o pe telefon si râd ca un idiot, în timp ce ceilalti se uită ciudat la mine, probabil cred că am luat-o razna sau că am făcut insolatie.

E destul de adevărat, nu stiu ce voi face o lună?

Îmi aduc aminte cum am tras -o în pădure după ce am văzut Cascada Urlatoarea. Am atins-o pe obraz, pielea ei fiind moale ca petalele unei flori între vârful degetelor mele. Era pierdută sub vraja mea. Am sarutat-o apăsat, presandu-i buzele de ale mele. Mi-a răspuns la sărut cu blândețe, dulce,patimasa. Limba ei s-a împletit  cu a mea, explorandu-ne reciproc.
Am împins -o cu o mână de fund în penisul meu erect, iar ea  a început să geama făcându -mă sa-mi pierd controlul. Am îngenuncheat si-am apucat-o de solduri si mi-am trecut  limba pe buricul ei. La naiba, mirosea atât de bine, mereu a crini albi. Mâinile i s-au infipt în părul meu si m-a tras mai mult spre ea. I-am tras pantalonii în jos si i-am introdus un deget înăuntru, era fierbinte si umedă si am dorit-o la fel de mult, ca de obicei. Am ridicat-o, ea incolacindu-se in jurul meu, am sprijinit-o de copac si am intrat brusc, în timp ce ea țipa usor.
Am explodat în acelasi timp, apoi am luat-o  în brațele mele încercând să ne recapatam răsuflarea.

Ah, mi-e atât de dor de ea! Cum îmi închid ochii, cum îmi apar în minte fel de fel de imagini cu noi doi!O iubesc atât de mult, mă surprinde mereu, asa cum a facut cu trei zile în urma.

-Domnule, sunteți chemat la poartă! mi-a spus Diego, un soldat hispanic.

M-am îndreptat plictisit spre poartă, crezând că iar au încurcat listele.

Si am văzut-o! Am crezut că iar mi-o închipui, dar nu, de data asta era chiar ea zambindu-mi larg.
A alergat spre mine si mi-a sărit direct în brațe, înconjurându-mă cu picioarele. Buzele noastre fac contact înfometate, pline de dorință. Mă opresc din sărut atunci când aud urletele si fluieraturile plutonului  care alerga în apropierea porții.

-Mona, iubito ce cauți aici?am intrebat-o emoționat ca un adolescent plin de hormoni care colcăie prin el.

Doamne, ce mi-a lipsit si n-am vazut-o doar de patru zile!

-Cu ce mama dracului te-ai îmbrăcat? tip nervos la ea, privind-o mai bine.

E mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată, are o fustita scurtă si un maiou negru.Noroc că are părul lung si îi acoperă sânii care se văd cam mult prin maiou!

Îmi vine s-o iau de păr, s-o bag în cabina asta si s-o...ah, John deja simți cum ti s-a întărit, cum naiba te întorci? In uralele tuturor?

-Am vrut să -ti fac o surpriză! M-a adus colega mea Ioana!spune ea râzând.

-Îmi e greu să stiu că esti atât de aproape de mine si nu pot să te văd, să te ating, să te sarut! continuă, trăgându -mi capul în jos spre fața ei.

-Ah iubito, as vrea să mă ingrop în tine! i-am spus respirând sacadat si iute, disperat după ea.

-Vom recupera !mi-a zâmbit dulce cu o privire plină de promisiuni.

Atunci mi-a descărcat melodia lui Beyonce si de atunci e singura care mă mai calmează de dorul din inima mea.

EU-EL-COMPROMISURIUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum