Cap.15

8K 582 5
                                    

Mona

Am încercat să supraviețuiesc zilele astea. Pentru că plec am renunțat la serviciu, dar am mers zilnic si-am ajutat-o pe Liza si pentru câteva ore veselia copiilor mă făcea să uit de el, de durerea mea. Dar când mă întorceam acasă în singurătatea mea, iar îmi simțeam sufletul pustiit.
Încercam să par fericită si veselă în fața mamei care îmi făcea toate poftele înainte de plecare. Dar mama mă cunoaste cel mai bine si stia ce e în sufletul meu.

-Mona, stii ce mă face să nu-mi fie teamă că pleci printre străini? îmi spune intr-o dimineață după o altă noapte nedormita.

-Ce? întreb curioasă.

-John! îmi răspunde zâmbind.

-Cum adică,John? Abia îl cunoști! îi spun uimită.

-Dar, stiu că te iubește mult! Te privește asa cum mă privea tatăl tău si stii ce mult ne-am iubit! îmi spune cu nostalgie.

Intr -adevăr părinții mei au fost fericiți până s-a îmbolnăvit tata. Cred că ăsta a fost modul mamei de a mă încuraja să trec peste toate greutățile pe care le voi întâlni intr-o lume necunoscută, pe care o dispretuiam până să-i cunosc pe Ashley si John.
Ceea ce stiu despre America este de la orele de geografie, din filme si muzică, dar dragostea noastră ne va face să trecem peste toate.

După o lună si două vizite la Bucuresti la Ambasada am rezolvat-o cu viza si azi în sfârsit voi pleca spre aeroport. N-am crezut c-o să mă simt asa! Pe de-o parte tristă, că părăsesc tot ceea ce stiu si cunosc, iar pe cealaltă parte bucuroasă c-o să -mi revăd iubirea vieții mele. După un mic dejun luat pe fugă,  îmi iau la revedere de la frați si de la mama, promițându-le că ne vom vedea si vorbi des pe calculator.

Am găsit un zbor în apropiere de baza lui John, spre Charlotte Carolina de nord cu două escale, una in Istanbul, iar cealalta in Londra. Il voi vedea peste o zi si patru ore. Abia astept!

Îmi mângâie sfarcurile cu degetele lui mari si îi simt cum mi se întăresc.

-Îmi place atât de mult cum te simt! îmi zice ingropandu-si capul în gâtul meu.

-Te vreau, Mona! Spune-mi că mă vrei si tu la fel de mult!

Îsi lipeste gura de buzele mele fierbinți în timp ce-mi trage cu mâinile fundul mai aproape....

-Doamnelor si domnilor, vă rugăm să vă prindeti centurile de siguranță, vor fi turbulente!


-Ce naiba! mă trezesc buimacă.


O la naiba ,am avut un vis fierbinte cu John si sunt în avion!

Mă uit la perechea de batrani de lângă mine si-mi dau seama că dorm profund, îmi simt obrajii incinsi, dar am noroc că nu mă vede nimeni si am timp să -mi revin.

Mă pufneste râsul de nebuneala pe care am avut-o, probabil mai aveam puțin și mă mângâiam singură, dacă n-oi fi făcut-o deja!

Mai e putin Mona si o sa-l vezi!



John

O astept în aeroport de vreo două ore, avionul nu are întârziere dar eu nu mai aveam răbdare, m-am foit prin cameră până l-am stresat pe colegul meu care m-a rugat din priviri să ,,dispar".
De când m-am întors am încercat sa-mi ocup timpul, am început activitatea imediat.
La început mi-a fost greu cu fusul orar, dar mi-am intrat repede în ritm, mi-a fost repartizată o casă mai micuță față de a altor colegi, dar m-am multumit cu ea, fiind timpul scurt. N-am putut si n-am vrut să stau în ea fără Mona. Vreau să fie casa noastră, nu casa mea! Mi-am făcut o rutină luna aceasta, trezit, serviciu si seara durere, somn. In fine, numai somn nu era, mi-o imaginam micuță si brunetă cu buzele ei senzuale cum îmi bantuia visele.

Nici să port conversații prea multe n-am avut chef, m-am întâlnit doar o dată cu prietenul meu Andy si soția lui Sharon, eu care înainte eram în tot timpul liber ocupat cu petreceri si femei.O văd că apare, e atât de frumoasă si mi-a lipsit atât de mult!

-John! se năpustește asupra mea.

Îsi pune mâinile după gâtul meu si-mi trage capul spre ea. Mă sărută, adancindu-si limba în gura mea. Dorința din mine explodează si-o sărut cu multă pasiune, uitând că suntem în aeroport.Îmi dezlipesc gura de a ei respirând greu, luâm bagajele, si-o trag de mâna spre parcare. În ochii ei strălucește dorinta, ceea ce-mi face sângele să zvacneasca în vene.

Pornesc masina în timp ce-i aduc mâna la buze si îi depun mici sărutări.Merg cu viteză spre Fort Briggs. 


-Am o surpriză pentru tine, iubito! Stiu că esti obosită, dar o să-ti placă!

Nu mai îi spun nimic, sunt prea emoționat, mă gândesc la ce reacție o să aibă. Când ajungem la postul de control îi arăt si permisul ei pe care l-am cerut de câteva zile. O luăm pe o alee îngustă spre locuințe. Mă dau jos din masină si îi deschid portiera, trăgând-o în grabă după mine spre casa din fața noastră. Bâjbâi după cheie prin buzunar în timp ce ea e amuzată de nerăbdarea mea. Deschid usa, dar nu o las să intre.

-Nu te grăbi, iubito! S-o facem ca la carte!

O iau în brațe si-o trec pragul casei.

-Bun venit în noua noastră casă, draga mea soție!


EU-EL-COMPROMISURIKde žijí příběhy. Začni objevovat