Dangerous Love I. Obsession

Od XCalypsoX

10.7M 239K 137K

După divorţul părinţilor săi, viaţa lui Katherine se schimbă radical. Renunţă la toate planurile pentru viito... Viac

PREFATA
Trailer
1. Adanc In Intuneric
2. Demonul
3. Capitol Nou, Probleme Noi
4. Electricitate
5. Protectorul
6. Dependenta
7. Orgoliu
8. Bantuita De Iluzii
9. Sa Inceapa Jocul!
10. Baiat Sau Fetita?
11. De-a Mama Si Tata
12. Fluturele
13. Furie
14. Adrenalina
16. Imposibil
17. Lacrimile Demonului
19. Sectiunea Secrete
20. Tatuajul
21. Marcajele Trecutului
22. Extaz
23. Roscata
24. Negustor De Moarte
25. Calul Troian
27. Power Rangers
28. Protectie
30. Consecinte
31. Ingerul
32. Trecutul
33. Prezent
34. Planuri
36. Marcajul
37. Gelozie
39. Ingerul Salbatic
40. Victime Colaterale
41. Incredere
Preview 44
Preview 45
45. Tatal Vitreg
Preview 46
46. Papusa Ruseasca
Preview 47
Surpriza
47. Yrrah
Preview 48
48. Prea Tarziu
Preview 49
49. Razbunarea
Epilog - Doi Demoni
Multumiri
The Game - Preview Trailer
Lansare Volumul 2. Cercul Vieții
Publicare eBook
Capitol Aniversar
dl ip

18. Decizia

194K 5.1K 3.6K
Od XCalypsoX

                                         

                                                      18. Decizia            

 Am paralizat!

Gura mi s-a deschis de uimire, picaturile de ploaie intrandu-mi printre buze. Acele trei cuvinte mi s-au imprimat in memorie precum o mantra, afectandu-mi coerenta.

Mi-a observat socul si nu a mai asteptat sa spun altceva. Pur si simplu m-a tras bland spre buzele sale, framantandu-le tandru peste ale lui.

Tocmai mi-a spus ca ma iubeste. Aici. Dupa toate cele pe care mi le-a mai spusese. Inima imi bubuia in piept. Imi simteam mana tremurand peste pieptul sau, bataile agitate ale inimi sale imi pompau in palma, era o senzatie atat de uimitoare. S-a despartit usor de buzele mele si am observat ca tinea ochii inchisi.

- Sa mergem. O sa te imbolnavesti! Vocea serioasa si indurerata era inca prezenta.

Ce?! Nu acum. Nu asa. Ah, ce idioata sunt! Trebuia sa ii spun si eu ca il iubesc, voiam sa ii spun asta. Aveam nevoie sa i-o spun. Imi freca usor umarul incercand parca sa ma incalzeasca si inainte sa mai pot spune altceva mi-a prins mana de pe pieptul sau, tragand-o in jos si strangand-o intr-a lui.

A aruncat o ultima privire spre mormatul mamei sale, plin de durere, lunadu-si un adio tacut de la ea. Am facut la fel, simtind o durere interioara ca nu am avut ocazia sa o cunosc pe aceasta femeie asa cum ar fi trebuit. Sa ii multumesc ca nascuse si protejase ingerul care mi-a salvat viata. Pentru ca asa ma simteam acum langa Harry: Salvata.

Realizam ca situatia mea desi complicata nu era atat de tragica precum credeam eu. Harry imi deschisese acum ochii si ma trezise la realitate.

A inceput sa mearga hotarat tragandu-ma dupa el prin picaturile din ce in ce mai dese care se transformau intr-o furtuna serioasa. Un tunet puternic m-a facut sa tresar. Acum era de-a dreptul inspaimantator.  

Am intrat in masina pastrand in continuare tacerea intre noi. Harry si-a dat geaca jos, la fel am facut si eu desi eram uda leoarca si acum simteam cu adevarat frigul, incepand sa tremur puternic. Nasul imi era infundat si incepea sa ma doara capul. Pastila de azi-dimineata nu putea face fata singura.

Harry a privit complet pierdut in fata sa, inspirand adanc si incercand parca sa isi revina. Sa isi expuna sentimentele si trecutul intr-un asemena fel nu era un lucru obisnuit pentru el. Si inca eram socata ca imi spusese atatea, sunt ferm convinsa ca nu multa lume stia adevarul despre viata lui.

Am tresarit cand i-am auzit telefonul sunand si vibrand in buzunar. L-a scos privind rapid ecranul si incruntandu-se scurt. L-a dus la ureche afisand o expresie serioasa:

- Da!… Nu!… La ce ora?... Cate?A expirat adanc, frecandu-si fruntea cu buricele degetelor… Ai neaparata nevoie de mine?... Cu oamenii lui Reynolds? A tresarit dintr-o data surprins. … Bine, vin imediat! A inchis rapid facandu-ma sa ametesc.

Ma simteam ca intr-un joc de cuvinte. Oare se rezumase la asa putine raspunsuri pentru ca eu eram langa el?

A expirat zgomotos pe gura, punandu-si mainile peste fata. La naiba! Acum chiar era momentul sa deschid  gura si sa spun ceva. Dar habar nu aveam ce. Eram complet ravasita dupa tot ce aflasem azi.

Eram un PMI gata sa explodeze, cum obisnuia Nicky sa spuna atunci cand o bombardam cu prea multe informatii. Si-a intors privirea catre mine incercand sa revina la normal. Acum chiar il voiam pe demonul meu pervers inapoi. Aveam nevoie de el. Altfel ajungeam distrusa pe dinauntru privind acest inger ranit din fata mea.


_________________________

“PMI – Prea multa informatie”

_________________________

- Esti bine? Vocea ii suna normal. Se pare ca rugaciunea mi-a fost ascultata.

- Da! Am raspuns simtind o usturime in gat. Tu esti? Nu m-am abtinut sa nu il intreb desi intrebarea lui se referea la starea mea fizica, avand in vedere ca ajunsesem din nou uda si inghetata in masina lui. A aprobat hotarat din cap.

- Uite, Katherine, inspira din nou adanc. Nu am mai povestit nimanui atat de repede adevarul despre trecutul meu. Doar Carter si prietenii mei il cunosc. Nici macar Amber nu il stie pe tot. Nu mi-a placut si nu imi place sa imi deschid sufletul in fata nimanui. Dar ceva ma incalzeste in preajma ta si am simtit nevoia sa iti spun toate astea. Dar te-as ruga sa nu mai povestesti nimanui ce ai auzit astazi de la mine.

Asta m-a durut! Doar nu credea ca ma voi suna prietenii sa le povestesc trauma din copilarie a Demonului. Ofensarea m-a facut sa ma incrunt.

- Harry, normal ca nu voi spune nimanui! Tu ai secretele mele si eu le am pe ale tale.

 Un mic zambet s-a asternut in coltul buzelor sale.

S-a miscat rapid apropiindu-se de mine si prinzandu-mi barbia intre degetele sale.

- Daca ai sti cat de provocator arati asa uda!

 Sprancenele mi s-au ridicat surprinse de schimbarea din tonul sau. Cat de dor imi era de zambetul asta pervers.

- Hai sa plecam de aici, chiar nu vreau sa pacatuiesc langa cimitir. Poate mi te fura vreun mort.

Buzele inca imi tremurau, dar nu am putut sa nu zambesc la gluma lui macabra. Demonul meu s-a intors. Mi-a plasat un sarut scurt peste buzele tremurande si ude, pornind apoi rapid masina si indepartandu-ne de acest loc plin de durere unde il cunoscusem pe adevaratul Harry Styles si ma indragostisem si mai mult de el.

Imaginea vorbelor sale mi s-a asteranut in minte fara sa vreau: Eu alergand prin cimitir cu un mort scheletic dupa mine si cu un demon nervos si cret  pe urmele lui, dezmembrandu-i oasele.

Se pare ca raceala ma afecta deja grav, am nevoie de un pumn serios de pastile. Stranutul puternic mi-a confirmat asta, la fel cele care au urmat acompaniind tot drumul si dandu-i lui Harry o stare de neliniste.

Normal era sa rada de mine, eram de-a dreptul caraghioasa, stranutand ca apucata si tremurand din toate incheieturile cu dinti clantandu-mi in gura. Aratam ca un personaj din desenele animate dupa ce a cazut accidental in piscina inghetata. Dar el parea de-a dreptul ingrijorat, tragandu-ma la pieptul sau si strangandu-ma in brate asa cum facuse prima data cand m-a dus acasa sa ma drogheze. Cert este ca el nu tremura deloc si nici nu parea inghetat. Asa ud, era foarte cald.

Mi-am strans bratele in jurul sau, afundandu-mi fata in pieptul sau si calmandu-ma instantaneu cand respiratia lui calda mi s-a lipit de crestet. A parcat in fata casei mele si imediat am realizat ca nu mai ramanea cu mine. In apelul telefonic spusese ca vine imediat. Chestia asta m-a lovit cu o durere de cap. Nu vreau sa plece. Am nevoie de el acum.

- Sa iei niste Benylin dupa ce faci un dus fierbinte, si te bagi in pat. Imi impuse strict, facandu-mi programul si pregatindu-ma pentru despartire.

- Sa mananci ceva inainte. Sigur azi nu ai mancat nimic. Continua.

Aveam de gand sa fac toate astea, dar cu el langa mine. Sa facem dus impreuna, sa mancam impreuna apoi sa ne incalzim amadoi sub patura mea.

Brusc, am realizat cat de obsesiva devenise dependenta mea pentru Harry. Dupa noaptea trecuta chiar il voiam langa mine non-stop.

Am inspirat adanc aproband usor la pieptul sau. Benylin?! Nu sunt sigura ca am asa ceva in casa dar Tylenol am sigur si la durerea de cap care ma poseda acum e numai bun. Dependenta isi spunea si ea cuvantul, tare si raspicat.

- Ramai! Am soptit lipindu-ma mai bine de el. L-am simtit oftand.

- Nu pot! Parea serios si intr-un fel suparat pentru raspunsul lui. Ce avea atat de important de facut? Ploua afara, nu aveau cum sa organizeze o cursa acum. Sau aveau?

Am hotarat sa nu fac pe copilul suparacios si sa fiu matura pentru el, asa cum era si el. Mi-am inghitit rugamintile ridicandu-mi usor privirea spre el.

- Cand pot sa te vad din nou?

- O sa vin eu la tine! Simteam nesiguranta in vorbele lui, nici el nu stia cat avea sa dureze asa-zisa problema pe care o avea de rezolvat si asta nu-mi placea. Dar m-am conformat aproband scurt din cap.

I-am strans tricoul in pumni pregatindu-ma sufleteste pentru ce urma sa spun mai departe. Privirea lui era coborata spre mine.

- Harry, am respirat usor simtindu-mi inima in gat. Si eu te iubesc. Ochii lui s-au marit plini de o uimire neasteptata. Mi-am lipit usor buzele de ale sale simtindu-l cu totul contopit cu mine. Mi-a mangaiat obrazul cand m-am departat de buzele sale.

- Ne vedem mai tarziu! Ai grija de tine! Am soptit indepartandu-ma din bratele lui. Inca era surprins in urma declaratiei mele.

A zambit dulce inmuinadu-mi fiecare particica din corp. Doamne, gropitele alea imi puteau provoca un atac de cord. Trebuia sa ies acum din masina pentru ca simteam cum lacrimile isi fac loc in ochii mei. Chiar nu voiam sa plece, zidul urias care statea sa cada pe mine era sustinut cu tarie atunci cand el era in prezenta mea, dar aveam sa fiu strivita daca el pleca.

- Sarcina mea e sa am grja de tine. Incearca te rog sa nu mi-o ingreunezi! S-a aplecat spre mine prinzandu-mi barbia intre degete.

Am inghitit in sec gandindu-ma imediat la disperarea lui de azi-dimineata. Cand disparusem fara urma alaturi de tatal meu pentru ai afla trecutul tumultos si plin de consecinte neplacute, dintre care faceam parte si eu.

Inca nu imi puteam schimba parerea despre faptul ca fusesem o greseala. Am aprobat timid din cap, planuindu-mi ca de acum in colo sa imi tin in permanenta telefonul dupa mine. Ceea ce nu faceam de obicei, eram complet paralela comunicarii telefonice. Se intoarse usor spre bord si am tresarit cand din interiorul masinii a iesit un claxon puternic.

- Fii atenta! Zambi facandu-mi cu ochiul. M-am incruntat nedumerita blocand un alt stranut care urma sa se ne strice momentul. Harry a claxonat din nou, de data asta mai ciudat.

Zgomotul a iesit format din doua claxoane scurte, apoi unul mai lung urmat de alte doua scurte la fel ca primele. A repetat sunetul de mai multe ori.

Am zambit amuzata, era un fel de melodie ciudata dar surprinzator de placuta, asemanandu-se usor cu bataile unei inimi.

- Cand auzi asta, sa stii ca vin la tine. Am zambit mai tare antrenata de ideea lui nebuna si romantica.

- Semnalul nostru! Spuse zambind. Radiam la propriu cand Harry ma saruta cu zambetul pe buze. Era un lucru pe care o inima normala nu avea puterea sa il suporte.    

I-am vazut ochii fugind rapid spre ceasul de pe bord. Am inteles ca se grabeste asa ca i-am zambit cald profitand inca odata de dulceata moale a buzelor sale, apoi am deschis portiera  si am iesit din masina fara nici o vlaga. Inca ploua nebuneste, asa ca mi-am folosit geaca, puanandu-mi-o deasupra capului ca o umbrela de piele si am fugit  prin ploaie intrand rapid in casa. Am lasat usa deschisa, privind din prag masina care ramasese nemiscata pe aleea din fata casei mele. Am zambit lipindu-mi un sarut pe degetele din palma si trimitandu-l spre el. Ca raspuns a claxonat din nou, masina scotand acel sunet melodic pe care il adoram deja.

Am inceput sa rad, dar stiam ca nu avea sa plece pana nu intram in casa. I-am facut cu mana zambind dulce si apoi am inchis usa in urma mea. Nu am auzit motorul pornind, probabil din cauza zgomotului puternic produs de furtuna, dar doua secunde mai tarziu am vazut masina plecand din fata casei mele intr-o viteza specifica lui. Viteza pe care nu o folosise astazi si de care am fost surprinsa sa realizez; ca imi era dor.

Mi-am mentinut zambetul pe buze in fata usii inchise, clatinand usor din cap, nevenindu-mi sa cred ce schimbare radicala luase viata mea in ultimele 24 de ore.

Aerul mi-a ramas in gat cand m-am intors si l-am vazut pe tata in spatele meu, cu bratele impreunate la piept si o privire deloc prietenoasa. Am inghitit in sec, simtind nervozitatea cum se instaleaza din nou in venele mele.

- Unde ai fost, Katherine?

- Nu e treaba ta. Am marait printre dinti trecand pe langa el. M-a prins de brat intorcandu-ma spre el.

- Cine te-a adus acasa? Se pare ca maraiala lui era la fel de pronuntata ca si a mea. Uitase totul si normal ca acum se concentra pe cea mai mare problema: Cu cine iese fiica lui majora?

- Iubitul meu! Cuvintele imi erau mai hotarate decat am crezut. Dar imi placea al naiba de mult cum suna. Oare ce a crezut tata cand a vazut Ferrari-ul tunat din fata casei lui?

- Iubitul tau? Repeta cuvintele de parca nu ar mai fi auzit de ele pana acum. Nu mi-ai spus ca ai un iubit.

- Nici tu nu mi-ai spus ca ai doua sotii! Tonul meu nu ceda nimic, am realizat  ca jocul dominatiei se mutase intre mine si tata. Isi scutura capul exasperat, eliberandu-mi bratul.

- Katherine, nu am doua sotii, ce trebuie sa fac ca sa intelegi asta?

- O sa inteleg atunci cand o anumita persoana nu o sa mai aiba acelasi nume ca al meu. Am marait printre dinti, aveam chef de o cearta serioasa cu el si era nevoie de una, dar durerea de cap si nasul infundat nu erau de partea mea.

Tata ofta, observandu-ma pentru prima data mai atent. Eram uda leoarca.

- Te-ai vopsit din nou? Intrebarea lui m-a luat prin surprindere, uitasem de noua mea culoare de smoala.

- E evident, nu? Eram sarcastica, deci inca mai puteam sa ii fac fata. Intr-un gest exasperat isi freca fruntea cu varful degetelor, inchizand ochii.

- Katherine, trebuie sa vorbim! Imi spuse pe un ton serios. Oh, nu, nu aveam chef de vroba si alte secrete dureroase din trecut. Daca nu aveam cearta, nu mai voiam nimic. - Trebuie sa asculti si opinia mea, sa discutam, poate gasim o cale de mijloc.

- O cale de mijloc? Am repetat incruntandu-ma.

- Da! O idee care ne faca pe amandoi sa ne acomodam cu noua viata.

- Tu ai propriile tale idei tata si oricare ar fi alea sunt sigura ca nu vor fi pe placul meu. De acum in colo tu ai viata ta iar eu o am pe a mea.

- Katherine, inceteaza sa mai vorbesti asa, se rasti la mine nervos. Daca… isi trecu mainile prin cap intr-un gest de exasperare. Daca ne-am muta toti impreuna? Ma privi nsigur asteptand sa parca sa explodez. Mi-a luat ceva sa imi dau seama la ce se referea. Am izbugnit intr-un ras isteric.

- Prima idee buna tata, am si eu una. Daca tot vrei sa fim asa apropiati ii luam si pe mama si pe barbatu-so si ne mutam toti in vila lui cu 10 etaje ca o mare familie fericita. Ce zici? Sarcasmul  pulsa in mine dar nu simteam cu adevarat amuzamentul. Alta idee geniala mai ai? Am cotinat atintindu-l serioasa cu mainile in san.

- Vreau doar sa vorbim ca doi oameni normali, iti cer prea mult? Parea terminat psihic.

- Poti sa vorbesti cu cine vrei tu, eu n-am chef sa te mai ascult. Intoarce-te la sotia ta iubita si interzisa si la fiica ta abandonata si traieste fericit asa cum nu ai avut ocazia din cauza mea. Mie  nu-mi mai pasa tata, am suferit prea mult pentru persoane care ma privesc ca pe o indatorire nu ca pe un copil. Tu si mama puteti sa fiti fericiti cu cine vreti de acum inainte, eu nu mai am nevoie de voi.

Abia cand am terminat de vorbit am realizat ca lacrimile imi curgeau siroaie pe fata si sughitam din cauza durerii din interiorul meu. Tata ma privea cu o expresie distrusa si indurerata incercand sa ma ia in brate, dar m-am zmuls din imbratisarea lui luand-o la fuga pe scari si incuindu-ma in camera mea.

M-am lasat sa cad usor pe podea, frecandu-mi spatele de usa si luandu-mi fata in palme. Tata era de cealalta parte, batand in usa si implorandu-ma sa ii deschid si sa vorbesc cu el. Il simteam plangand. Nu voiam sa il mai ascult, el avea ideile lui, eu pe ale mele.  

Am pierdut notiunea timpului, pe podeaua de langa usa, strangandu-mi genunchii in brate si incercand din rasputeri sa nu ma mai gandesc la nimic. Imi amintesc ca obisnuiam sa fac asta inainte dupa ce a plecat mama. Ghemuindu-ma intr-un loc intunecat si blocandu-mi mintea complet, privind in gol ore in sir si simtind ca totul e mult mai usor cand viata  pare goala.

Tata a plecat in cele din urma, vazand ca nu am nici cea mai mica intentie sa ii dau drumul sau sa vorbesc cu el. Amortita si infrigurata, m-am ridicat in cele din urma de jos. Hainele erau inca ude pe mine si imi transformasera corpul intr-un jeleu inghetat.

Mi-am adus aminte de sfaturile lui Harry si am hotarat sa le urmez, oricum mintea mea nu putea gandi nimic logic care sa ma ajute acum. Am dezbracat hainele scorojite, cautand in dulap altele mai groase inainte sa merg la dus. Chiar daca in camera era destul de cald, eu tremuram din toate incheieturile si acum ramasesem si goala.

Cotrobaind prin dulap mi-am auzit telefonul vibrand pe undeva prin camera. Am intors capul derutata si l-am observat pe noptiera patului, ceea ce insemna ca nici nu il luasem cu mine cand am fost cu Harry la mormantul mamei sale.

Trebuia sa ma obisnuiesc sa tin telefonul dupa mine, desi acum imi prinsese bine, tata sigur ne-ar fi deranjat cu apelurile lui disperate. Am ridicat telefonul de pe noptiera, cu dinti clantanindu-mi in gura si in amalgamul de mesaje si apeluri de la tata am remarcat imediat mesajul de la Harry. L-am deschis cu un mic zambet in coltul gurii tremurande.        

Harry: ''Sper ca ai mancat si ti-ai luat pastila. Nu vreau sa te sarut cu mucii la nas.

P.S.: Mi-e al dracu’ de dor de tine. xx”

  Am inceput sa rad, mesajul sau facandu-ma imediat sa ma simt mai bine. Desi stilul sau dominant nu se dadea batut deloc.  

Me: ''Ei bine, atunci va trebui sa ramai nesarutat. Eu si tata am avut un [1]’brainstorming care nu s-a terminat fara traume.

P.S.: Si mie imi e dor de tine, de-abia astept sa te vad din nou. xox.''

 

__________________________

[1]“Brainstorming (furtuna creierelor) – Termen ecomonic folosit de o echipa in generarea de idei.”

__________________________

  

I-am trimis mesajul cu un zambet surprinzator de larg pe buze, desi inca eram goala si tremuram serios, dar inainte sa ma intorc la dulapul meu telefonul mi-a bazait din nou in mana.  

Harry: ''Vorbesti in termini economici cu mine, domnisoara Wrise? Si  care dintre voi si-a sustinut ideea mai bine? N-o sa ma vezi din nou daca nu iti iei pastila. Nu pot sa castig cursele daca sunt ocupat sa imi sterg nasul. xx''

  Domnisoara Wrise?! De ce nu imi place cum suna asta? A, da, pentru ca mai era cineva numita asa.  

Me: ''Adica masina ta demonica si mega tunata, capabila sa sara peste o naveta extraterestra nu are dotari de stergere a nasului?  Nu pot sa cred.

 Nimeni nu a castigat, fiecare cu ideea si opinia lui. Si nu pot sa imi iau pastila sau sa fac tot ce mi-a ordonat demonia dumneavoastra pentru ca nu ma lasi in pace. In momentul asta sunt goala in mijlocul camerei incercand sa imi caut haine calduroase si uscate dar tu ma tii ocupata,  deci sa nu dai vina pe mine daca iti dau raceala. xox''

    Mesajul de raspuns a venit mai repede decat as fi crezut. Doamne, baiatul asta e rapid in toate privintele.    

Harry:  ''GOALA??? Doamne, Dumnezeule, sunt la volan   si habar nu ai unde mi-a fugit mintea in momentul asta. Daca o sa fac accident, va fi din vina ta.

P.S.: Sper ca ai draperiile trase, nu vreau sa iti omor toti vecinii pentru ca se bucura de ce e al meu. xx''

  Mi-am dat ochii peste cap, normal ca asta i-a atras lui atentia din tot mesajul meu.  

Me: ''Ai grija sa nu accidentezi masina. Am prins drag de ea dupa noaptea trecuta. Al tau?! S-a sters tatuajul, Demonule. sunt din nou propria mea proprietate, si ma gandeam la un striptease pe balcon… in ploaie… ce zici?

 xox ''

    Harry:  ''Hmmm… ce iti place sa te joci cu focul, deci nu iti iubesti prea mult vecinii de ii vrei morti, nu? Si eu o iubesc mai mult dupa noaptea trecuta, inca te mai vad pe capota ei iar Carter deja m-a intrebat de doua ori daca sunt beat pentru ca nu conduc drept. Ce imi faci tu mie… Si,  da, AL MEU. Doar AL MEU, Demonito. I-ati pastilele si imbraca-te, iubito, o sa stai destul dezbracata cand vin la tine. xx   ''

    Me: ''Demonita?! Hmm. Imi place cum suna. Si ador sa ma joc cu focul. Lasa-mi vecinii in pace, se bucura si ei de un spectacol gratuit si de calitate. Nici nu vreau sa ma gandesc de ce as sta dezbracata cand vii la mine. xox''

    Harry: ''Si mie imi place cum suna, dar tot ingerul meu salbatic ramai. E spectacolul MEU si o sa vreau o reprezentatie mai incolo. Am planuri mari cu tine. I-ati pastila si baga-te in pat, nu ma face sa vin eu sa te bag pentru ca o sa intru cu tine si o sa te incalzesc mai rau decat ai nevoie acum.

P.S.: Te iubesc! xx''

  Me: ''S-a inteles, demonia dumeavoastra. Nu vreau sa iau foc in propriul meu pat, ma indoiesc ca detergentul meu poate sa scoata   urmele de arsura de pe cearseafuri. Reprezentatie?! Ne pare rau domnule, s-au terminat biletele, spectacolul va incepe in doua minute iar dumneavoastra nu aveti timp sa ajungeti.

P.S.: Si eu te iubesc! xox ''

   Harry: ''Imi pui cumva la indoiala calitatile de sofer? Sunt in fata casei tale intr-un minut cu bilet in primul rand plus acces in culise. Nu ai ce urme sa mai scoti, iubito, n-o sa mai ramana nimic din cearseafurile tale. Clar o sa fac accident  gandindu-ma ca tu esti goala acum si vorbesti cu mine prin mesaje. Vrei sa ma innebunesti si mai rau? Daca ma iubesti,! I-ATI PASTILA! xx ''

  Mi-am dat ochii peste cap amuzata. A fost cel mai lung schimb de mesaje de pana acum, si unul in care nu ne ciondanim… prea mult. Si brusc incepea sa imi placa telefonul, desi il preferam aici langa mine, chiar si dezbracata, aveam nevoie de el mai mult decat orice.

Am realizat ca ma intisesem din nou pe jos, rezemata de pat si bineinteles goala pusca. Am aruncat o privire rapida spre fereastra si slava Domnului ca draperiile erau trase. Nu voiam sa fiu vinovata pentru disecarea unui intreg cartier de catre iubitul meu demon posesiv si se pare, extrem de gelos. Am tresarit cand alt ciocanit in usa a spart linistea din camera mea.

- Katherine, scumpo, trebuie sa merg la serviciu, dar vreau sa discutam diseara. Trebuie sa intelegi cum stau lucrurile. Tu esti fetita mea, Katy, ai fost si vei ramane intotdeauna preferata mea, trebuie sa ma intelegi si pe mine, nici macar nu stiam de existenta lui Amber pana acum cateva luni. Mi-e destul de greu sa ma obisnuiesc cu toate astea si vreau sa vorbesc mai multe cu tine. Inca esti tot ce am si nu vreau sa te pierd, scumpo. Te iubesc, Katherine, esti copilul meu si te rog inceteaza sa te mai gandesti ca am regretat macar o secunda ca te-am facut.

Vorbele lui mi-au adus alte lacrimi in ochi, mi-am muscat buza incercand sa la opresc fara sa ii raspund. M-am ridicat de jos luandu-mi pantalonii de trening din dulap si o bluza iar dupa ce am auzit usa de la intrare inchizandu-se in urma lui am iesit din camera cu scopul de a-mi face un dus bine meritat. Desi schimbul erotic de mesaje cu Harry ma incalzise putin. Era uimitor ce imi putea face baiatul asta doar prin cateva cuvinte pe ecranul unui telefon.  Dupa un dus foarte fierbinte am ajuns in sfarsit in patul meu moale si cald dar brusc deranjant de gol. Nu imi era foame desi nu mai mancasem de ieri dupa-amiaza.

Am luat cateva pastile pentru gripa si raceala din sertarul tatei si m-am infofolit in patura mea pufoasa aducandu-mi brusc aminte de acum doua nopti cand Harry a dormit in acest pat cu mine. Parea sa fi trecut atat de mult timp de atunci. Sa nu mai vorbim de noaptea trecuta.

Acum, lucida, realizez ce am facut noi doi. Am fost pentru prima data complet goala in fata unui baiat si am atins un nou nivel de satisfactie. Momentul de pe capota masinii sale mi se derula in minte facandu-mi obraji si trupul sa ia foc.

Nu pot sa cred ca m-a satisfacut oral, noroc ca eram beata si putin drogata, asa ca m-am bucurat din plin de moment, imi amintesc ca voiam chiar mai mult, mult mai mult. Dar el pare sa fie mai constincios si matur decat mine, de aceea il iubesc. Asta este, am spus-o si nu am de gand sa mai dau inapoi. Il iubesc pe acest baiat, transformat prea rapid si crud intr-un barbat. Il iubesc din tot sufletul si felul lui de a ma innebuni imi mentine inima vie si zambetul pe buze. Mai erau si toate celelalte lucruri pe care le aflasem. Inca nu pot sa cred ca mama mea a fost o stripteoza. M-a mintit atata timp, am crezut ca este femeia perfecta, imi doream sa fiu ca ea, dar cand colo ea a fost o dansatoare desfranata intr-un club de noapte. 

Cum puteam sa traiesc cu toate astea? Cu noua sau mai bine zis prima sotie a tatalui meu, cu sora mea care imi este totodata cel mai mare dusman si fosta prietena a iubitului meu?

M-am rascolit in patul meu, inundandu-ma in contradictii si incercand sa pun lucrurile cap la cap si sa iau o decizie.

Am fost intrerupta de cateva ori de apelurile prietenilor mei care isi faceau griji din pricina chiulului meu neanuntat de astazi. Mai ales ca nici Harry nu venise -  motiv in plus de panica.

Se pare ca doamna Ghelager e foarte suparata pe noi, dar inca mai aveam timp pana luni sa ducem proiectul. Sper ca Ty ne poate repara bebelusul. Zac era cel mai nelinistit si se pare ca era extrem de stanjenit pentru seara trecuta, se simtea prost pentru ca il lasase pe Harry sa ma ia si ma intreba la fiecare trei cuvinte daca sunt bine si mi-a facut ceva.

Sunt mai bine decat crezi tu si mi-a facut atatea dar mi-au placut toate, imi venea sa-i strig in telefon dar m-am abtinut. Nu am indraznit sa le spun despre faptul ca eu si Harry eram oficial impreuna, ar fi innebunit iar eu chiar nu mai aveam chef de alt uragan, mintea imi era si asa destul de ravasita. Imi era extrem de dor de Harry si trecusera doar doua ore de cand il vazusem ultima data.

Este  posibil sa devi dependent de o persoana intr-un timp atat de scurt? Am recitit mesajele lui si in unul dintre ele scria ca este cu Carter in masina. Deci nu era la vreo cursa.

Mi-a spus ca este mana dreapta a lui Carter, dar brusc asta nu prea avea sens. Harry participa la curse ca toti ceilalti si ma intreb ce era atat complicat in organizarea unei curse ilegale incat sa ai nevoie de o mana dreapta care sa vina la comanda ta in orice moment al zilei. Ceva nu se leaga si  am devenit curioasa sa il cunosc pe acest Carter.     

Gripa imi molosea corpul, inca tremuram puternic si orice as fi facut nu reuseam sa ma incalzesc. Lipsa somnului din noaptea trecuta se revarsa acum peste mine cu o oboseala crunta si o durere de piatra in tot corpul din cauza racelii. In cele din urma m-am scufundat  intr-un somn adanc si nelinistit…  

Eram constienta ca visez… sau era altceva care imi reda sentimentul asta? Era ingrozitor de frig in jurul meu si stransorile dure ma tineau imobilizata. Nu puteam distinge nimic clar in jurul meu, mintea nu imi era deloc lucida si imaginile din fata mea se schimbau constant, la fel si starea mea psihica. Doamne,ce se intampla cu mine? Cunosteam sentimentul asta intr-o anume masura, dar acum era mult prea puternic. Era frica. Frica foarte mare.

Am inceput sa tip simtindu-mi gatul arzand si zvarcolindu-ma in stransorile reci si puternice. In fata mea am distins pentru prima data o usa. O lumina puternica mi-a ars ochii atunci cand aceasta s-a deschis si un zambet sadic m-a intampinat in sclipirea orbitoare. Corpul mi-a paralizat complet in fata barbatului cunoscut, dar pe chipul caruia se citea clar rautate si placerea de a ma vedea asa.

Am inghitit in sec simtindu-mi dintr-o data gura uscata. Era el… nu, nu putea fi el. Arata la fel dar parea diferit, dintr-un motiv pe care nu il  puteam distinge, dar clar ceva era diferit la el, inafara priviri diavolesti.

- Harry?! Am baiguit cu buzele tremurande inghitind in sec. Zametul i s-a intins si mai mult in cele din urma izbugnind intr-un ras isteric.

- O sa ma distrez cu tine! S-a apropiat de mine, cu privirea diavoleasca si am inceput sa tip din nou, cu adevarat speriata de barbatul pe care nu il mai recunosteam.

Ma zbateam in lanturile reci, incercand sa ma indepartez de mainile sale care ma mangaiau intr-un mod scarbos.

- Lasa-ma! Am tipat puternic simtind frica cum explodeaza in mine. De ce imi era atat de frica de el?   

- Katherine… Katherine iubito trezeste-te. A inceput dintr-o data sa tipe la mine si sa ma zgaltaie puternic.  

Am deschis brusc ochii, respirand rapid de parca as fi iesit deasupra apei dupa ore in care m-am zbatut dupa aer.

- Katherine?... M-am intors brusc observandu-i chipul langa mine.

-Nu. Pleaca de langa mine! Am tipat ridicandu-ma in sezut si incercand sa ma indepartez de bratele lui, care erau incolacite in jurul meu pe sub patura.

Ma fixa cu o privire inspaimantata,  neintelegandu-mi cuvintele.

- Katherine, iubito, sunt eu. Ce ai visat? Ma intreba parca speriat de ce aveam sa raspund. Expresia ii era uimita, inspaimantata si… ranita.

Am incercat sa imi revin, inchizand ochii si masandu-mi tamplele cu varful degetelor. L-am privit din nou langa mine si am fost surprinsa sa realizez cu nu era cel din visul meu. Era atat de ciudat, arata la fel, dar intr-un fel, ceva il oprea sa fie identic aceluia. Si acel lucru nu era expresia macabra pe care o avea cel din vis.

Probabil raceala si vestile tumultoase de astazi se revarsau peste mine intr-un mod cat mai ciudat. Am respirat inca odata adanc si l-am privit cu o privire calda. -Imi pare rau, in ultima perioada visez cam mult! M-am scuzat incruntandu-ma.

S-a linistit vizibil, expirand usurat, incolacindu-si din nou bratele in jurul taliei mele si tragandu-ma langa el. Fara sa imi dau seama mi-am amintit de visul de acum cateva nopti. Cu fluturele. Acela se adeverise si… Oh, Doamne!

Am inspirat brusc parca primind o lovitura in cap. Am uitat complet cealalta parte a visului meu. In care tata pleaca alaturi de alta femeie si de fiica ei pe care o strangea in brate si o saruta exact cum facea cu mine. Acelea trebuiau sa fie Roberta si Amber.

Am inceput sa tremur inspaimantata realizand cat de mult se adeverise visul acela, apoi si mai inspaimantata de cel de acum. Daca acesta se adeverea as fi distrusa. Nu cred ca as supravietui unui Harry care vrea sa imi faca rau. Inima mea a suportat destule.

- Shh… Harry incerca sa ma calmeze, mangaindu-mi bland spatele si lipindu-ma de pieptul sau. I-am strans tricoul in pumni afundandu-mi fata in pieptul sau.

- Iubito, ce ai visat? Vocea lui calda ma linistea, nu semana deloc cu cea sadica si plina de venin a celui din visul meu.

Am clatinat din cap incercand sa uit si sa nu il sperii si pe el cu visele mele tampite, chiar daca o mica parte din mine inca tremura la atingerea lui.

La dracu’! Nu vreau sa-mi fie frica de el. Toate astea se datorau probabil sutelor de lucruri pe care le-am auzit despre el si despre comportamentul lui. Dar eu stiu cum este cu adevarat, imi aratase astazi.

Am incercat sa revin la realitate, acea realitate in care Harry era in camera mea, in patul meu, tinandu-ma in brate.

- Cum ai intrat aici? L-am intrebat ridicandu-mi privirea spre el.

- Nu-ti incui usa. Raspunse incruntandu-se, parca deranjat de lucrul asta. Am ridicat din umeri.

- Tata a iesit ultimul din casa.

- De acum in colo vreau sa o tii incuiata in permanenta, da? Imi prinse barbia rostind cuvintele ca pe o rugaminte, sau un ordin.Nu imi pot da seama. Tonul lui e destul de complicat uneori.

- De ce? Am baiguit simtindu-mi brusc gatul uscat, am nevoie de un pahar de apa neaparat.

-Pentru linistea mea, spuse uitandu-se adanc in ochii mei.

Am incuvintat din cap neavand chef de un nou interogatoriu. Mi se parea exagerat dar nu aveam forta sa scot cuvintele de la el in momentul asta.

- Esti de mult timp aici? Am intrebat incercand sa schimb subiectul.

- De vreo ora. Tremurai cand am venit aici dar nu am vrut sa te trezesc. Esti adorabila cand dormi, pari mult mai cuminte si ascultatoare. Zambi dulce managanindu-mi obrazul, am simtit cum ma rosesc. Am realizat ca nu imi mai era frig deloc, corpul lui emana o caldura dumnezeiasca lipit de al meu. Si slava Domnului ca nasul meu nu emana nicio secretie deranjanta inca.

- Si acum… cum ramane cu spectacolul ala? Ridica pervers din spranceana facandu-ma sa chicotesc.

- Ne pare rau, domnule, specacolul s-a terminat cu mult timp in urma. Am spus incercand sa imit o voce cordiala dar totusi serioasa.

Si-a mijit ochii nemultumit, am incercat sa imi inabus zambetul muscandu-mi limba.

- Hmm, avand in vedere ca o cunosc pe artista, nu pot obtine un nou spectacol in privat? Zambetul ala ma innebunea, dar trebuia sa raman serioasa.

- Ne pare rau, domnule, artista noastra nu ofera reprezentatii in privat. Aveam un aer profesional si ma simteam ca asistenta unui super-star.

- Mmm… marai mijindu-si din nou ochii la mine si tuguindu-si buzele nemultumit.

Mi-am muscat din nou limba incercand sa devin serioasa, desi cu siguranta un zambet se juca in coltul gurii mele si ochii ma dadeau de gol ca mai am putin si explodez in ras.

- Foarte incapatanata artista asta a voastra! Rosti cu un aer al naiba de serios, desi clar ii venea si lui sa rada, se abtinea mai bine decat mine.

Mi-am trecut limba peste buze mascandu-mi chicotitul.

- Celebritatea, domnule.

- Aha! Ingana trecandu-si si el limba peste buza de jos. Doamne, cat adoram cand face asta.

Deodata isi fixa ochii spre mine, arzandu-ma cu o privire demonica dar totusi amuzata care nu prevestea lucruri bune. M-am ridicat rapid cu ochii mari dar inainte sa apuc macar sa respir s-a napustit asupra mea ca un tigru infometat, insfacandu-mi talia si azvarlindu-se peste mine in patul care a scartit suparat din cauza agitatiei noastre.

Am tipat amuzata incercand sa scap de sub el. Dar era deasupra mea precum un bloc de ciment, imposibil de clintit.

- Atunci sa ii dam putina educatie artistei asteia, sa fie mai politicoasa cu fanii de acum in colo. Marai pe pielea gatului meu, framantandu-mi frenetic soldul in palma stanga iar cu cea dreapta ma tinea imobiliza sub el.

Mi-a desfacut dintr-o miscare fermoarul bluzei de trening lasandu-ma in maioul putin cam decoltat. Marai admirativ plimbandu-si nasul peste materialul care imi acoperea sanii.

- Fanii?! Am repetat ridicand obraznic din sprancene, incercand sa nu ametesc din cauza atingerilor lui.

- Aham!

- Ne pare rau dar…

- Of, mai taci! Spuse exasperat intr-un mod comic lipindu-si dintr-o data buzele de ale mele. Doamne, o sa ma obisnuiesc vreodata cu gestul asta fara ca inima sa imi stea in loc?

A zambit continand sa ma sarute apasat, limba sa invadandu-mi gura iar mana lui a inceput sa mi se plimbe senzual pe coapsa.

- Hmm, ador pantalonii de trening. Marai inca presat peste buzele mele.

- Huh? M-am incruntat, cu siguranta eram orice numai sexy nu, in vechii mei pantaloni de un albastru inchis si sters,mult  mai largi acum decat anul trecut.

- Sunt mai… accesibili! Zambi pervers peste buzle mele, mana zburandu-i rapid deasupra beteliei  si facandu-si obraznic loc in pantalonii mei. Am tresarit simtind un fior cum imi traverseaza tot corpul cand mana sa calda a coborat pe pielea coapsei mele.

- Ah... aaa… domnule, nu cred ca artista noastra este de acord cu genul acesta de educatie. O cam innebuneste si prefera sa ramana lucida pentru urmatorul spectacol, daca nu va suparati. Am spus gafaind si miscandu-ma dupa atingerile lui.

A inceput sa rada afisandu-si din nou gropitele superbe. Oh, la dracu’ eram leoarca deja.

- Dar mi-a spus sa va transimt ca va adora gropitele, s-a indragostit de ele. Am continuat eu incercand sa par serioasa si neajutorata desi mana sa imi intra printre picioare, mangaind acum interiorul coapsei si urcand spre un loc periculos pentru sanatatea mintii si a inimii mele.

- Doar de gropitele mele s-a indragostit? Intreba imitand un aer dezamagit, insa pastrandu-si expresia perversa. Doamne, cum facea asta?

- Si de ochii dumneavoastra si de buzele revoltator de senzuale si de mainile neastamparate care o fac sa isi piarda mintile in momentul asta si de parul superb si carliontat in care si-ar infige mainile acum.

-Doar atat? Continua tortura, fierbandu-ma la foc mic. Doamne, pana acum imi era frica de mana aia, dar acum ma starnea atat de tare incat simteam ca explodez. Voiam sa ma atinga cum o facuse noaptea trecuta.

- Pentru ca mie imi plac mult mai multe lucruri la ea. Sopti coborand pe gatul meu si plimbandu-si usor varful limbii pe pielea mea transpirata. Am gemut incontrolabil fara sa imi dau seama.

- Serios?! Ce va place la ea? L-am intrebat indoindu-mi corpul sub el, incercand sa ii duc mana acolo unde imi doream. Dar continua sa se miste innebunitor pe interiorul coapsei mele.Mi-am strans picioarele prinzandu-i palma intre ele.

- Totul! Rosti hotarat printre dinti, mana sa prinzand imediat viata intre picioarele stranse si dintr-o miscare era acolo unde imi doream sa fie.

- Ah! Am gemut, corpul tremurandu-mi puternic iar buzele sale s-au lipit din nou salbatic de ale mele.

Era o senzatie mult mai intensa acum. Raceala nu imi daduse pace complet dar ma simteam mult mai bine si nici o alta otrava afrodisiaca nu imi tulbura mintea. Eram lucida si complet constineta de ce imi face.

Am gemut in gura lui cand degetul sau urcat usor pe materialul chilotilor mei, patrunzand  in interiorul acestora. Am inghitit in sec prinzandu-mi mainile in parul sau si strangandu-i buclele in pumn. Mi-am ridicat bazinul lipindu-mi pelvisul de abdomnul sau.

Eram atat de mica sub el, neajutorata si in flacari. Pentru prima data, adoram sa ma simt asa. Limba sa mi-a inundat gura, impletindu-se frenetic cu a mea.

Am tresarit ca in urma unui electrosoc cand degetul sau mi-a atins clitorisul, incepand sa il magaie usor de sus in jos. A gemut cand l-am tras mai tare de par lipindu-l de mine. Adoram sunetul ala. Atat de gutural si puternic, semn al placerii sale pe care i-o provocam eu.

Asta m-a facut sa radiez de mandrie si fericire. Devenea din ce in ce mai excitat, joaca noastra si ciondaneala clar se terminasera.

I-am simtit erectia pe partea din fata a coapsei mele. Genunchiul sau era intre piciorele mele, departandu-le si permitandu-i mai mult spatiu pentru mana lui obraznica.

- Atat de pura… sopti presarandu-mi un sarut pe maxilar. Atat de senzuala… continua coborandu-si buzele pe gatul meu. Atat de frumoasa.

Am gemut puternic simtitind ca innebunesc, corpul mi s-a indoit de placere cand degetul sau a patruns in mine, explodandu-mi fiecare simt. Nu mai durea ca noaptea trecuta, era atat de intens si de placut, era ca un foc care te arde oferindu-ti totodata placere maxima.

Am tipat, strangandu-i mai tare parul in pumni cand si-a introdus alt deget in interiorul meu. La dracu’! Durea, din nou, cea mai placuta durere pe care am simtit-o in viata mea. A gemut din nou simtindu-mi placerea si trupul care se zvarcolea sub el, continund sa imi sarute frenetic gatul.

Degetele au inceput sa se miste in interiorul meu, mangaindu-mi peretii interiori apoi iesind usor si intrand la loc. Intr-un joc ametitor de du-te-vino care imi intetea respiratia si imi inunda trupul in traspiratie. La dracu’ voiam sa scap de hainele de pe mine, simteam ca iau foc.

- Hai, iubito, simte-ma! Respira adanc pe gatul meu, plin de dorinta si corpul mi-a explodat din nou, indoindu-se intr-un orgasm puternic care m-a sleit de puteri.

Imediat a urmat geamatul puternic a lui Harry, lipindu-si puternic trupul de al meu simtindu-l cum se afunda si el in placerea orgasmului. Am ramas nemiscata pe saltea, mainile cazandu-mi din parul sau si alunecand in jos pe umeri lui.

Era al treilea orgasm pe care mi-l provoca dar de ce acesta ma obosise atat de rau? Probabil noaptea trecuta aveam mult mai multa energie din cauza alcoolului si a drogurilor din organism. Acum eram posedata de slabiciunea gripei si imi simteam corpul neputincios si paralizat. Cea mai dulce si placuta paralizie pe care am simtit-o in viata mea. Radiam sub el.

- Doamne, cat ma innebunesti! Gafai Harry pe pielea gatului meu, stand inca deaspra mea insa sustinandu-si cu greu greutatea, sa nu cada pe mine. Tremura iar madularul sau erect se infigea puternic in abdomenul meu prin materialul blugilor sai.

Cat de mult se abtinea. Si eu il voiam, desi eram deja obosita voiam atat de mult sa il simt cu totul in mine.     

- De ce te-ai oprit? L-am intrebat realizand ca imi tremura vocea.      

- Toate la timpul lor, iubito. Respira apasat pe pieptul meu, sarutand tandru portiunea de sani neacoperita de materialul maioului.

Mi-am tras sufletul prinzadu-i fata in palme si tragandu-l spre mine. Privirea lui era de nepretuit. Placere, satisfactie, fericire, admiratie si… iubire. Voiam sa vad asta in fiecare zi, in permanenta. Stiu asta acum si nu imi mai pasa de nimic. Nu imi pasa de restul persoanelor din jurul meu, de amarul care se nascuse in familia mea. Nu imi pasa de visele ciudate sau de renumele lui Harry. Nu imi pasa de obsesia lui protectiva si dominanta. Nu imi pasa de restul lucrurilor pe care mi le ascunde, sau daca eram in pericol din cauza asta. Tot ce imi pasa acum, era el. El si cu mine.

Am cautat toata ziua o solutie la problemele mele, incercand sa iau o decizie cat mai buna. Insa decizia era chiar in fata mea, privindu-ma bland si mangaindu-mi chipul transpirat si corpul inca tremurand din cauza placerii pe care mi-o oferise. Am tras adanc aer in piept, uitandu-ma fix in ochii lui.

- Harry, vreau sa ma mut cu tine.  

Pokračovať v čítaní

You'll Also Like

869K 2.5K 12
(Finalizată)❞ Am căscat și am deschis ușa, mergând pe hol către baie. Mi-am înghițit saliva în momentul în care l-am văzut pe Xander la bustul gol, a...
787K 24.4K 56
Volumul I-LICITAȚIA Lucy este vândută unui traficant de persoane de proprii ei părinți. Aceasta avea doar cincisprezece ani cand si-a pierdut lucru...
170K 8.3K 34
"-Cine a spus ca mor fata bătrână? Face ochii mari și se uită surprins la mine. -Dar puteam sa jur ca încă mai ești virgina. Cu eticheta pe gogoașă...
Lista Popularitatii Od Oana

Tínedžerská beletria

403K 31.6K 38
La Westfield High exista doua tipuri de elevi: cei populari si cei nepopulari. Riva Moon face parte din a doua categorie de cand se stie, dar ce...