5. Protectorul

161K 5.7K 1.8K
                                    




     Am intrat ametita la ora de franceza, toata scoala se holba la mine si starea mea de nervozitate se combina cu cea de le lesin, deci nimic bun nu avea sa iasa. Nu am fost afara sa ii vad, dar iti puteai da seama destul de usor din sutele de barfe de pe hol ca Harry il batuse rau pe acel baiat, Joshua. Nu i-am mai vazut pe niciunul pe parcursul pauzei, dar din cate se pare Joshua avea nevoie de o vizita la urgente iar Harry a ajuns in biroul directorului.

 In mine se dadea o batalie acum, o parte ii era recunoscatoare lui Harry, pentru ca, pana la urma ma salvase de obsedatul ala si imi parea rau ca putea avea probleme acum din cauza mea, iar o alta parte, ramanea orgolioasa si afirma ca merita asta, pana la urma sigur tot din cauza lui ajunsesem aici.

 Am izbit cartea de banca inainte sa ma asez, bufnind nervoasa, prea multe contradictii pentru o zi.

- Domnisoara Wrise, va puteti ridica va rog?! Am auzit vocea profesoarei si am ridicat capul automat.

M-am ridicat sceptica, bineinteles captand atentia intregii clase, acum eram singura, niciunul dintre prieteni mei nu era cu mine la cursul asta. Si nu stiam daca asta e bine sau rau, si ei pareau destul de bulversati dupa incidentul de mai devreme.

- Poti te rog sa te prezinti  in fata colegilor? Zise aceasta zambitoare, asezand un teanc de dosare pe catedra. Cu totii am vrea sa te cunoastem mai bine.

Am expirat nervoasa, incepand sa merg printre randuri pentru a ajunge in fata, cel putin aveam noroc ca apucasem din nou o banca goala in fundul clasei.

 Profesoara imi zambi mai larg inainte sa ma intorc cu fata spre clasa, parea proaspat iesita de pe bancile facultatii, cu o tunsoare bob de un roscat aprins si ochelari pe nas, de firma, care pareau mai degraba un accesoriu decat o necesitate, privind restul tinutei sale extravagante.

- Pai, numele meu este Katherine Wrise, probabil toata lumea stie asta deja, - am adaugat mai usor din cauza felului in care tot liceul ma privea dupa ce "demonul" imi luase apararea - M-am mutat din New York, si restul nu mai conteaza. Am vorbit rapid si putin respingator, starea mea de nervozitate nu voia sa coboare sub nicio forma, colegii mei ma priveau ca pe o ciudatenie tupeista.

-  OK! Ahm, si ai putea sa imi spui cum te descurci cu franceza? Continua profesoara incercand sa ma faca sa vorbesc doar cu ea, desi parea deja putin speriata de comportamentul meu rebel.

- Ei bine...

Dar nu am apucat sa raspund pentru ca am fost intrerupta de usa care s-a deschis in spatele meu, m-am intors instictiv si l-am vazut.

Harry intra rapid in clasa, dandu-si deoparte buclele de pe frunte chiar inainte s-o inchida usa in urma lui.

- Imi pare rau pentru intarziere, domnisoara Miller, am avut ceva de rezolvat cu doamna director.

Vorbi cu o voce catifelata si un mic zambet seducator in coltul buzelor, complet diferit de tonul pe care l-a folosit mai devreme. Se pare ca nu doar eu uitasem sa respir, profesoara incepu sa se balbaie cand vru sa ii raspunda.

- E in regula, Harry, nici nu am inceput, poti merge la locul tau.

Biata de ea, sigur avea nevoie de hiperentilatie acum, si eu la fel.

Harry ii zambi scurt, ochii parca stralucindu-i si arzandu-ne pe amandoua, apoi isi indrepta atentia spre mine, afisand un zambet mai mic dar mai obraznic in timp ce a trecut prin fata mea pentru a se aseza la locul sau, care era fix in fundul clasei, langa mine.

Am expirat nervoasa cand mi-am dat seama ca o sa trebuiasca sa ii suport privirea insistenta o ora intreaga.

S-a asezat lejer in banca sa, corpul sau masiv incapand cu greu pe scaunul micut. Nu arata deloc ca un elev, continuand sa ma fixeze cu privirea, lasandu-se pe spate si parca analizandu-mi fiecare unghi al corpului.

Dangerous Love   I. ObsessionUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum