32. Trecutul

226K 4.6K 3K
                                    

                                                32. Trecutul

 

      Harry m-a cuprins in brate, apropiindu-si chipul de al meu. I-am simtit respiratia fierbinte lipindu-mi-se de fata.

- Sunt tot al tau! Sopti usor si inainte sa ii pot da vreun raspuns un tunet puternic mi-a luat-o inainte, luminand cerul deja intunecat si transformand atmosfera intr-una rupta parca din povesti.

- Crezi ca bancheta din spate a roscatei e destul de incapatoare? Sopti inca plimbandu-si nasul pe obrazul meu si am observat ca avea ochii inchisi.

Am simtit prima picatura de ploaie cazandu-mi pe mana si extazul crestea in mine.

- Vreau aici, am spus muscandu-i buza de jos. Stiu ca ii placea mult asta. - Pe iarba, in ploaie. Am continuat uitandu-ma ispititor in ochii lui si stiu ca nu trebuia sa i-o spun a doua oara.

- Riscam sa ne imbolnavim rau. Zambi dar deja mi-a incolacit picioarele in jurul taliei lui.

- Si? O sa zacem amandoi in pat dupa. Mie asta mi se pare bonus.

- Super bonus. Fu’ de acord trantindu-se cu mine pe pamant si intinzandu-se deasupra mea ca un zeu coborat pe un fulger din cer. Zeul meu!

- Crezi ca si-a facut injectia efectul? Intreba plimbandu-si mainile pe coapsele mele, urcand incet pe sub rochie.

Mi-a luat cateva secunde sa ma gandesc la ce se refera. Injectia anticonceptionala. O facusem miercuri cand am dat pe la Jay inainte de meci. Harry m-a tarat in cabinetul unui ginecoloc si dupa ce cu greu l-am convins sa stea afara a urmat  o serie stanjenitoare si ametitoare de intrebari si analize. Am cazut de acord pentru injectia anticonceptionala. E destul de sigura si perfecta pentru femeile care uita mereu de protectie sau mai bine zis; fac sex cu iubitul pe unde apuca. Trebuia sa o fac odata la trei luni deci era mai mult decat convenabil, totusi trebuia sa merg la analize lunar. Insa doctorul m-a sfatuit sa ma mai protejez cateva zile pana efectul injectiei va fi garantat deoarce nu eram in perioada menstruatiei atunci cand am facut-o, ceea ce garanta efectul imediat al injectiei… sau ceva de genul.

- Da! Am suspinat din ce in ce mai excitata de mana lui Harry. Doctorul imi recomandase doua zile. Trecusera patru.

- Asta inseamna ca pot sa te am de acum incolo oricand vreau, oriunde vreau, de cate ori vreau, sopti visitor sarutandu-mi gatul si urcand spre buzele mele.

- Da, da si da! Si daca ai terminat sa ma tachinezi pot sa imi primesc si eu premiul? M-am plans tragandu-i de tricou. Pamantul era mult mai rece decat dupa-amiaza si am incercat sa alung din minte imaginea mea intinsa in locul asta de acum cateva ore. Complet pierduta si speriata.

Viata mea e un ac de busola care se intoarce intr-o fractiune de secunda la 180 de grade.

- Bineinteles iubito! Sopti Harry si chiar daca isi dorea sa se mai joace cu mine, stiu ca nici el nu mai putea rezista.

- Ai slabit! Deduse uitandu-se atent la trupul meu in timp ce imi tragea geaca peste umeri. Mi-am muscat buza uitandu-ma in alta parte. Imi dadusem si eu seama de asta dupa cum se aseza rochia asta pe mine acum aproape 4 zile si cum era acum. Totusi nimeni nu mai realizaze, nici macar tata, dar probabil nimeni nu era nici pe jumatate la fel de atent la corpul meu cum era Harry.

Dangerous Love   I. ObsessionUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum