8. Bantuita De Iluzii

152K 5.4K 1.7K
                                    

                                            8. Bantuita De Iluzii

  Am intrat in casa continuand sa imi masez bratele, pielea mea era inghetata complet si nu pot sa cred ca pana acum cateva secunde eram practic in flacari. Iar partea buna: geaca mea ramasese in vestiarul de la scoala, la fel si restul lucrurilor. Grozav.

- Unde crezi ca te duci, domnisoara? Am auzit vocea suparata a tatei, in spatele meu, oprindu-ma din urcatul scarilor, spre camera mea. M-am intors fara vlaga spre el, privindu-l cum ma analiza cu bratele la piept si o incruntatura proeminenta. Mi-a facut semn cu degetul aratator sa vin dupa el, in timp ce se intorcea in living. Am oftat adanc, coborand din nou jos. M-am asezat pe fotoliu, masandu-mi fruntea si incercand sa gasesc o explicatie cat mai credibila care sa ma scape de viitoarea  pedeapsa ce urma sa o primesc.

- Ce e in capul tau, Katherine? Ma certa direct, cu o privire acuzatoare. Mi-am muscat buza inferioara, nestiind ce sa zic.

- Tata nu am chiulit intentionat intelege, mi s-a facut rau si... 

- Inceteza cu minciunile. Ma intrerupse brusc, tipand si lovind cum pumul in maginea canapelei. Cine te-a adus acasa?

- Nu mint. M-am infuriat evitand a doua intrebare si ridicandu-ma in picioare. De ce nu ma crezi niciodata?

- Te  cred,  Kath, doar ca acum nu ai niciun alibi, cand ti se face rau te duci la cabinetul medical, nu chiulesti de capul tau, cu toata gasca de prieteni, care apropo au trecut pe aici acum jumatate de ora si te cautau ingrijorati. Cand te-am sunat mi-ai spus ca esti la ei... deci cine minte acum? Zi-mi cine era baiatul care te-a adus acasa.

- Am spus ca sunt la niste prieteni, baiatul ala e un prieten, nu m-am referit  neaparat la cei pe care i-am intalnit ieri. M-am aparat rapid, blestemandu-i pe Kristen si restul in mintea mea. Ce cautasera la mine acasa? O sa ma razbun pentru asta mai tarziu.

- Bun, si ma rog cu ce te-au ajutat pe tine prietenii aia atat timp cat te simteai rau? Pe fata lui deja se asternuse o expresie triumfatoare, vazand ca ma prinsese in plasa. As fi putut sa ii explic foarte usor, dar nu aveam de cand sa ii spun ca dependenta mea se intorsese si fusesem practic luata pe sus ca sa fiu drogata. Brusc, mi-am adus aminte de punctuletul rosu de pe bratul meu, am incercat sa il acopar cu palma cat mai subtil si sa scap de discutia asta pana nu intram in probleme si mai mari.

- Sti ce, tata? Crezi ce vrei, doar spune-mi pedeapsa si sa terminam odata.

- Doua saptamani fara iesiri, intalniri sau orice altceva. Dupa scoala, vii direct acasa si o sa te ocupi de invatat. Imi impuse autoritar precum un judecator, sentinta la moarte. Oh, si… o sa ramai in echipa de majorete. Mi-am simtit furia crescand odata cu zambetul sau rautacios cand spusese asta.

- In niciun caz! M-am impus promt, incruntandu-mi sprancenele.

- Nu negociem. Arata mandru de puterea lui asupra mea, am marait printre dinti si m-am intors cu spatele, facandu-mi rapid loc prin living, am urcat scarile cu un tropait nervos si apasat, care imi aducea aminte de un copil rasfatat si suparacios.

- Bosorog sexy si autoritar. Am bombanit inchizand usa camerei mele cu o izbitura puterinca care sa ii dea de stire ca nu vreau sa fiu deranjata. Echipa de majorete… arghhh, nu e destul loc pentru doua blonde in echipa aia, ori eu, ori Amber Wrise trebuie sa dispara. Numele ei m-a intrigat din nou, trebuia sa aflu ce era cu aceasta conincidenta ciudata.

Dangerous Love   I. ObsessionUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum