Preview 44

61.5K 2.4K 97
                                    

 

                                              In capitolul urmator…

 Am observat televizorul aprins in sufragerie pe ultimul monitor si o silueta ce statea in intuneric, intinsa pe canapea. Nu il vedeam prea bine dar am decis sa cobor la el.

Inca aveam tricoul lui pe mine si am coborat desculta la parter, cascand si frecandu-mi stomacul care scotea sunete iritante.

- Harry… am spus cand am calcat pe ultima treapta dar imediat am tresarit speriata cand alta figura decat cea pe care trebuia sa o vad, s-a intors spre mine.

- Te-ai trezit? Ma intreba vocea groasa, analizandu-ma atent.

 

[…]

 

 

 

- Amice, daca o scapi, iti rup gatul. Am auzit amenintarea lui Harry in spatele meu si ochii lui Kane s-au marit instantaneu, bagat in sperieti.

M-am intors usor spre Harry, implorandu-l din privire sa inceteze, situatia era si asa destul de dificila.

I-am auzit pe Jay si Ken facand pariuri daca o sa cad sau nu si apoi tipatul lui Jay. Harry ii daduse un cot in fata, probabil el pariase ca o sa cad.

Am privit expresia nesigura a lui Harry, el ingreuna intotdeauna orice situatia cu paranoia lui. M-am intors cu spatele la Kane si aproape am fost nevoita sa ii trag mainile pe soldurile mele, Harry il privea cu o figura de uliu si am tras o gura mare de aer.

- Haide Kane, stiu ca poti s-o faci! L-am incurajat dar nu eram prea sigura. Mainile ii erau moi pe soldurile mele si cred ca tremura.

M-am aplecat usor, indoindu-mi genunchii. Kane s-a aplecat si el usor, odata cu mine si am tras aer in piept, sarind si simtind puterea bratelor lui Kane cum ma ridica in sus, insa urmatoarea parte nu a mers bine, mi-am departat usor picioarele cautand mana lui Kane care trebuia sa se propteasca sub talpa piciorului meu stang, dar nu era acolo, aerul a cazut imediat pe langa mine, odata cu mainile neajutorate ale partenerului meu si urmatorul lucru pe care il stiu e tipatul lui Harry si impactul cu solul.

 

 

 

[…]

 

 

 

- Harry, de ce m-ai adus aici? Am zambit confuza, cand am intrat in curtea resedintei lui Carter.

- Pentru ca aici iti pot da cadoul meu! Ranji si el si ochii mi s-au marit instantaneu.

- Ce?! Harry ai promis… am inceput dar m-a oprit imediat, punandu-si degetul peste buzele mele si mumurand un “Shh!”

- Da, stiu ce am promis si nu am incalcat promisiunea! Zambi, sarutandu-ma rapid si iesind din masina.

L-am urmat nedumerita, cum ma trage spre intrarea in casa si incepeam deja sa intru in panica. Ma gandeam la tot felul de ipoteze, daca vrea sa imi dea unul din tigrii lui Carter? Sau mai rau: daca a impaiat puma aia si vrea sa mi-o ofere cadou de aniversare? Ideea asta ma facea sa regret ca i-am cerut sa nu imi cumpere nimic, trebuia sa ma gandesc ca va gasi el o portita de scapare  in cuvintele mele.

Insa lucrurile incepeau sa prinda sens cand m-a condus in lift, spre ultimul etaj, unde stiam foarte bine ce se afla. Am strans in mana cutiuta cu cadoul meu pe care Harry o privea din cale-afara de curios.

Am intrat in camera oglinzilor si Harry a aprins lumina, mi-am muscat buza recunoscand incaperea plina de reflexii.

- Deci, cadoul tau e sa facem dragoste inconjurati din nou de reflexii? Am zambit incantata de idee. Fara pume, fara tigri sau alte animale mai mult sau mai putin vii.

- Nu! Zambi prinzandu-mi soldurile si tragandu-ma spre el. Am privit amandoi spre ceasul de pe mana lui, se apropia de miezul-noptii.

- Atunci, care e? Am intrebat curioasa.

- Eu!

Zambi.

L-am privit confuza. Ce avea de gand?...

 

 

 

Dangerous Love   I. ObsessionUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum