23. Roscata

248K 5.4K 3.8K
                                    

                                      

                                        23. Roscata

 

    Nu trebuia sa gandesc ca sa stiu ca eu si Harry suntem in aceasi echipa. In jurul mesei erau mai multe persoane necunoscute, roscata aproape dezbracata, o alta fata satena si mica de statura plus inca  doi baieti ale caror nume nu mi le mai aminteam.

 Mike a inceput sa imparta cartile, ambele cu fata in jos, ceea ce insemna o regula schimbata. In jurul nostru s-a asternut o liniste deplina.

 Si-a pus o carte cu fata in sus pentru el si am observat ca avea un 2. Perfect!

Mi-am ridicat tematoare cartile, speriata ca in orice secunda pot sa raman goala.

  -Blackjack! Am auzit vocea lui Harry langa mine trantindu-si cartile pe masa. Un as si un rege. Oh, pe bune?

  -Da-o dracu de treaba, s-a enervat Mike aruncandu-si cartile pe masa. – Nu jucam deloc cu tine prin preajma. Am inceput sa rad odata cu Harry si m-am uitat repede la cartile mele.

  -Stai linistita ca nu te dezbraci, imi soptii Harry la ureche sarutandu-mi gatul. Aveam o regina si un 8, asta insemna 18 puncte, destul de bine si se pare ca Harry calculase asta inaintea mea.

  -Cine are cea mai mica mana? A intrebat Harry mustacind. Toti si-au aruncat cartile pe masa si am observat-o pe roscata facandu-se mica in scaun, dar totusi cu un zambet siret pe buze inclinat spre Harry. Oh, nu!

  -Miley, 3 puncte, nu pot sa cred, rase Mike dandu-se in spate pe scaun si tinandu-se de burta. Roscata, pe care se pare ca o chema Miley, avea o mana dintr-un 1 si un 2. Doamne te rog sa aiba cineva doi de unu. Mintea mea isi rodea unghiile fumegand.

  -Pai, mai am un singur lucru de dat jos, se resemna ea razand si ridicandu-se in picioare. Acel lucru erau chilotii tanga si asa destul de mici. Toti baietii au inceput sa fluiere extaziati.

  -Asta e demonul meu, care le dezbraca pe toate, aclama Mike ridicandu-se sa bata mana cu Harry. Scoteam fum pe urechi.

Roscata a prins betelia chilotilor si eu am facut ochii mari fiind gata sa ii acopar pe ai lui Harry.

  -Nu! O oprii Harry si l-am privit uimita, s-a uitat la mine zambind smecher. - Eu aleg ce iti dai jos, continua bagandu-ne in ceata pe toti. Nu mai aveam nimic pe ea inafara de slip. Toti l-au privit nedumeriti pe Harry, inclusiv eu. Acesta isi ridica mana, indicandu-i fetei spre parul lui, mi-am intors atentia spre ea si am vazut-o facand ochii mari.

  -Si alea sunt tot un obiect vestimentar pana la urma. Spuse Harry ranjind si fata s-a inrosit la fata mai rau decat parul din cap, prinzand apoi cateva bucle de pe scalp. Ce Dumnezeu? Doar nu are peruca. Fata a tras puternic de siuvite si am facut ochii mari cand a ramas cu o bucata mare de par in mana. A pus-o pe masa langa gramada deja existenta de haine si apoi a mai scos alte cateva suvite pana cand din parul ei lung si superb  a mai ramas un smoc rosu si amarat. Nu m-am putut abtine si am izbucnit intr-un ras isteric alaturi de V. Baietii aveau ochii mari nevenindu-le sa creada ce s-a intamplat. Eu mi-am privit cu admiratie iubitul care ranjea diaobolic spre ei si l-am sarutat infocat pe buze.

  -Ce dracu’… faci misto de mine? se criza Mike spre Harry facandu-l   sa rada sub buzele mele. A marait si m-a muscat de buza ca un leu cu chef de joaca.

Dangerous Love   I. ObsessionUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum