21. Marcajele Trecutului

196K 4.7K 2.8K
                                    

                                       21. Marcajele Trecutului

 

  Blocaj.

 Asta se intampla cu mine acum. Fiecare nerv si celula din corpul meu au paralizat. Desenul mi s-a imprimat in memorie, parand sa nu mai existe nimic in jurul meu. Mi-am simtit gura deschizandu-se si ochii ma usturau probabil din cauza ca nu mai clipeam, doar ma holbam la minunea de desen, nevenindu-mi sa cred. Ma holbam la acel cuvant, un simplu cuvant: numele meu.

- H-Ha-Harry, m-am balbait incepand sa tremur in bratele lui. El a chicotit sarutandu-ma pe obraz.

- Iti place? Ma intreba avand un zambet dulce pe chip.

Am aprobat din cap negasindu-mi cuvintele si simtind cum ochii mi se umezesc.

- Oh, nu, tresari deodata speriandu-ma. Nici sa nu te gandesti sa plangi, ma certa cu degetul aratator ridicat spre fata mea. Am inceput sa rad, straduindu-ma sa-mi blochez lacrimile.

-  De ce? A fost tot ce am putut sa spun, referindu-ma la desen si la faptul ca el isi facea un tatuaj cu numele meu. Visez? Probabil.

- Ti-am spus. Chipul i s-a calmat devenind bland. Tu esti diferita, vreau ca toti sa stie ca esti a mea dar si cat de mult insemni pentru mine.

Era imposibil sa imi stapanesc lacrimile intr-un moment ca asta. El a oftat adanc stergandu-mi repede lacrima si prinzandu-mi fata in palme.

- Te iubesc, Katherine, si tu nu ai nicio idee ce inseamna dragostea pentru mine. Gandeste-te la o floare in mijlocul unei paduri. Inconjurata de frumusete si de tot ce are nevoie ca sa traiasca cat mai bine. Dar singura, singura intre copaci mari care o admira dar nu o inteleg. Una de-a lor dar atat de diferita de ei. Toti cred ca are nevoie de alta floara langa ea, care sa ii tina companie, sa fie la fel ca ea. Dar nu are nevoie de cineva asemanator cu ea, are nevoie de cineva care sa o inteleaga, sa o faca sa radieze cand e in jurul ei oricat de diferiti ar fi. Un suflet viu care sa il invie si pe al ei. Stii cine face o floare sa radieze, Katherine?

Am inghitit in sec privindu-i intensitatea din privire. Gandul mi-a zburat imediat la mama lui.

- Un fluture, am spus aproape in soapta.

- Da, confirma zambind tandru. Tu esti fluturasul meu, m-ai adus inapoi la viata si la fericire. Suntem diferiti dar impreuna stralucim.

Mi-am simtit proprii fluturi agitandu-se in stomac precum un roid de albine. Mi-am lipit palma de abdomenul lui, acolo unde avea tatuat fluturele negru.

- Nu suntem atat de diferiti, am spus zambind lipindu-mi nasul de al lui. A chicotit ca un baietel.

- Ba suntem, iubito, tu esti un inger, eu sunt un demon.

- Dar nu sunt un inger bland. M-am aparat cu o mutra de bebelus bosumflat. A inceput sa rada sarutandu-mi nasul.

-  Bun! Pentru ca eu vreau unul salbatic. Marai deodata lipindu-se de buzele mele si aplecandu-ma cu capul in jos. Oh, nu asta din nou.

- Harry, am tipat amuzata sub buzele lui, prinzandu-l de par. Capul imi atingea podeaua si imi simteam sangele in creier. A inceput sa rada ridicandu-ma fulgerator inapoi. Oh, imi era dor de stelutele astea.

-  Inceteaza sa mai faci asta, l-am certat lovindu-l in umar apoi freacandu-mi funtea si straduindu-ma sa reduc cele 3 capete de Harry la unul singur.

Dangerous Love   I. ObsessionUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum