30. Consecinte

203K 4.3K 2.9K
                                    

                                 

                                                  30. Consecinte

         Am deschis ochii aproape sufocata. Imi simteam corpul transpirat si parul imi era lipit de frunte si de gat.  Am inceput sa respir incercand sa scap de caldura care imi inabusa corpul dar ma simteam inlantuita intr-o menghina din care nu aveam scapare orice as fi facut.

 Unul dintre bratele lui lui Harry era incolacit in jurul abdomenului meu in timp ce pe celalalt se odihnea capul meu. Piciorul lui mi le inconjura pe ale mele si ma simteam ca un pui de pasare intre aripile mamei.

Eram asa de mica in bratele lui incat aveam impresia ca sunt imbratisata de un Na’vi[1]. Am chicotit imaginandu-mi-l pe Harry cu piele albastra si coada, probabil ar ramane la fel de sexy. Dar orice as face, am nevoie de aer.

 L-am privit pe umarul meu. Dormea atat de linistit incat ar fi fost o cruzime sa il trezesc. Chipul lui era atat de calm si bland, in momentele de genul asta isi arata adevarata varsta. Un adolescent rebel care doarme dus dupa o noapte salbatica si urmeaza sa se trezeasca ametit si sa plece la scoala. Atat! Fara curse, fara afaceri ilegale, fara arme, fara crime. Un demon adolescent, nu un demon criminal.

I-am mangaiat usor obrazul. Ii simteam respiratia fina si calda lipindu-mi-se de piele si si-a miscat mana pe soldul meu lipindu-ma mai mult de el. De parca asta mai era posibil. Ma intreb daca ma imobilizase asa pentru ca abordasem stilul meu normal de dormit si ii dadusem vreun cot in gura fara sa stiu. Dar din cate imi aduc aminte, am adormit tot in bratele lui deci slabe sanse sa ma fi miscat vreun centimetru in timpul noptii.

Dar oricat de intepenita si transpirata as fi, nu am mai dormit atat de bine de mult timp. Defapt, nu am mai dormit niciodata atat de bine.

Corpul meu era plin de energie si placere dupa noaptea trecuta si in ciuda amenintarilor lui Harry despre sezutul meu pe scaun eram mai mult decat pregatita sa arat de ce sunt in stare azi.

  Am luat o alta gura de aer, simtindu-mi o picatura de transpiratie scurgandu-se pe varful nasului si mi-am folosit mana libera pentru a indeparta cearseaful de pe noi care ma fierbea la propriu. Am expirat usurata simtind atingerea fina a aerului rece si am fost uimita sa vad ca nu mai am jampierele pe mine, probabil Harry mi le-a dat jos noaptea trecuta dupa ce jumatate am adormit, jumatate lesinat. Si calculatoarele erau stinse deci el nu a fost atat de epuizat ca mine. Fir-ar! Am de furca cu rezistenta baiatului asta. Desi de un lucru sunt sigura; dupa noaptea trecuta nu o sa mai vad niciodata matematica la fel.

M-am intins dupa telefonul meu care era aruncat pe langa saltea alaturi de al lui Harry, plus un pachet de tigari si am avut un atac de panica cand am vazut cat era ceasul: 8:14.

- Oh, la dracu’! Am tresarit in bratele lui Harry. A mormait tragandu-ma langa  el in semn sa tac si sa ma culc. Demonule, oricat de dulce ai fi, am un meci si o majoreta-sora vitrega de exterminat.

- Harry, iubitule, trezeste-te. Am intarziat! L-am miscat usor.

- Mmm?! Unde am intarziat? Mormai 99% adormit.

- La scoala, e opt si un sfert. Am spus incercand sa ma ridic din bratele lui.

- Mmm-nu! Se opuse mofturos fara sa isi deschida ochii sau sa imi dea drumul din brate.

Dangerous Love   I. ObsessionUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum