Preview 48

43K 1.8K 51
                                    

  [...]

 - Spune-i ca il urasti! Scrasni printre dinti, cufundandu-se parca cu totul in interiorul meu, despicandu-ma in mii de bucati.

  - Harry – am vorbit ca prin ceata simtitind cum sunt secata de ultima putere – Te iubesc! Am tipat cat am putut de tare simtind rauri de lacrimi pe obraji si suspine care imi opreau respiratia.

O lovitura puternica mi-a traversat capul si banuiesc ca ma lovise de nervi ca spusesem asta, dar nu imi pasa, chiar ma bucuram, deja inotam in intuneric lasandu-ma prada lui.

Inca simteam durerea in mine, greutatea lui ma strivea. Era furios si hotarat sa isi bata joc de mine cat mai tare.

Ca o lovitura in timpan am auzit niste tipete venind de nicaieri, sunetul atat de cunoscut al impuscaturilor de arma, alte zgomote puternice… casa parca era daramata chiar langa mine.

Am luptat sa ies din intuneric de data asta, luptandu-ma cu greutatea de pe mine care intr-o secunda a disparut, lasand un val rece sa imi patrunda trupul acum gol si in interior si in exterior.

Tipete, lovituri si bubuieli roiau in jurul meu. O voce cunoscuta imi juca in jurul urechilor, dar era atat de diferita, atat de dura si rece, voiam sa ma agat de acea voce care mai mult maraia de furie, voiam sa deschid ochii sa vad cui ii apartine, eram atat de aproape de raspuns dar ma departam din ce in ce mai mult, intunericul castiga lupta cu mine tragandu-ma adanc in bratele lui, sunetele dispareau incet, spre disperarea mea, voiam sa aud in continuare acea voce, chiar daca inspira doar furie nu imi pasa, simteam cum imi incalzeste inima, dar era prea rece deja. M-am vazut intr-un adanc fara fund, simtind incet cum ma departez de propriul trup, cum realitatea se departeaza si ea de mine aruncandu-ma cu totul in nestiinta.

[...]

Dangerous Love   I. ObsessionUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum