17. Lacrimile Demonului

189K 5.6K 3.4K
                                    

                          

                                           17. Lacrimile Demonului                   

Mi-am ridicat brusc privirea spre chipul sau, crezand ca glumeste. Insa expresia ii era extrem de serioasa, analizandu-mi cu atentie reactia.

- Mama ta?! Am repetat surprinsa, el a aprobat usor din cap.

Am clipit buimacita. Ma asteptam la orice numai la asta nu. Mi-a ascultat opinia despre mama mea, dar el clar avea  una diferita privind figura sa materna. Mai ales ca spuse doar mama, nu parintii sau familia.

M-am trezit brusc intr-o mare dilema, pana acum o parte din mine credea ca el nu se intelege cu parintii sai. Nu stiam la ce sa ma astept de la aceasta intalnire si dintr-o data imi era frica. 

Mi-am muscat buza tematoare deja facandu-mi mii de scenarii in cap. El ma privea serios si usor incruntat aseptandu-mi raspunsul.  L-am privit in ochi, tragand o gura mare de aer si am aprobat usor din cap.

- Mi-ar placea! Am zambit inghitind usor in sec, deja imaginandu-mi sutele de defecte pe care le va gasi mama lui la mine. Trebuia sa existe un motiv pentru care locuia cu prietenii sai, si se pare ca urma sa il aflu in curand.

El zambi usor, insa i-am observat forta din spatele acestui zambet. Nu era unul plin in totalitate de bucurie. S-a ridicat de langa mine, prinzandu-ma de mana si tragandu-ma din pat.

- Sa mergem pana nu incepe ploaia din nou! Spuse sec  privind spre fereastra.

- Stai putin, nu pot sa merg asa! Am expirat speriata. Trebuie sa ma schimb. M-am agitat infigandu-ma direct in dulapul cu haine.

Nu mai cunoscusem niciodata mama vreunuia dintre iubiti mei asta pentru ca nu mai avusesem niciodata un iubit pana acum. Habar nu am la ce trebuia sa ma astept, cu ce trebuia sa ma imbrac? El veni chicotind spre mine, prinzandu-mi talia si incercand sa ma linisteasca sarutandu-mi usor obrazul.

- Esti perfecta asa cum esti! Declara usor, facandu-mi genunchii sa se inmoaie.

- Ba nu! M-am agitat in continuare cautand cu privirea prin dulapul meu dupa o tinuta potrivita pentru un asemenea moment. Dar clar nu am asa ceva, pantalonii taiati, tricourile  cu imprimeuri rock si gecile cu tinte nu intra in garderoba cu scopul de a o impresiona pe mama iubitului tau, nu?

- Te va iubi exact asa cum esti! Sopti usor privindu-ma in ochi si mangaindu-mi tandru obrazul cu varful degetelor sale calde. Am respirat usor incercand sa ma calmez. Chestia asta ma luase total prin surprindere. Harry facea asta pentru a ma determina pe mine sa uit de problemele mele si ii eram datoare pentru lucrul asta. Nu ma simteam tocmai confortabil sa ma regasesc din nou intr-o familie stiind ca eu nu mai am una, dar venind vorba de parintii lui Harry  chiar  eram curioasa si normal extrem de speriata sa ii cunosc.

Am privit contrastul dintre noi doi si am realizat ca incercarea mea de a arata ca el imi reusise. Blugii mei negri si tricoul la fel se asemanau cu al sau, dar bineinteles pe el aratau mult mai bine.

- OK! M-am predat zambind usor, mai mult antrenata de faptul ca eram imbracata ca el si oricum nu aveam altceva mai potrivit in dulap.

A zambit satisfacut de raspunsul meu si de faptul ca nu mai comentam la tot ceea ce spunea el, cum faceam de obicei.

- Dar usuca-ti parul! Imi impuse deodata mangaindu-mi firele negre din care inca se mai scurgeau picaturi de apa.  

M-am conformat scotandu-mi uscatorul si incepand sa imi usuc imensa cascada neagra. Aerul cald si puternic il ravasea peste toata fata mea. Devenea mult mai voluminos, de asta nu imi placea sa il usuc cu feonul.

Dangerous Love   I. ObsessionUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum