13. Furie

189K 5.5K 2.7K
                                    

                   

                                             13. Furie

Am inghitit usor in sec cand Harry a parcat in fata liceului. Fiecare privire de pe o raza de 30 de metri s-a intors automat spre noi si m-am facut mica in scaun. Imi doream atat de mult sa nu cobor din masina. Ieri scapasem, dar azi am ajuns la timp, iar curtea si parcarea erau pline de adolescenti dornici de o noua barfa. Aveau sa primeasca una imediat cand ma vor vedea coborand din masina Demonului Styles.

- Da-mi ceva! Am spus inainte sa cobor, imi doream mai mult ca sa prind curaj.  Harry m-a privit serios, dandu-si seama imediat ca vorbeam despre droguri. Aveam noroc ca totusi apucasem sa manac ceva in dimineata asta. Tata nu imi daduse voie sa plec ma lasase sa plec pana nu mi-am terminat toata farfuria de clatite, asta in timp ce ma rugam incontinuu ca Harry sa nu vina dupa mine, ceea ce nu a facut chiar daca ma asteptase aproape o jumatate de ora. S-a revoltat la inceput dar a tacut imediat cand i-am spus ca am luat micul dejun, stiind parca cat de importanta era mancarea pentru mine si cat de usor pierdeam echilibrul cu ea.

 -  Nu! Nu-ti mai dau nimic azi! Spuse hotarat, privind prin parbrizul negru.

Mi-am intors privirea surprinsa spre el.

- De ce? Mi-am mentinut tonul vocii scazut desi simteam nevoia sa ma revolt.

- Pentru ca iti pierzi controlul. Trebuie sa inveti sa ii faci fata fara o iei razna… cum ai facut-o ieri! Termina intorcandu-se acuzator spre mine. Mi se parea mie sau ma invinovatea ca ma lasasem sarutata de el? Sau era partea de dinainte? Cand practic eram la un pas sa o mutilez pe Amber.

M-am foit nervoasa in scaunul meu. As fi protestat, dar nu voiam sa ma comport ca o obsedata. A zambit satisfacut de reactia mea de neobisnuita cumintenie.

A coborat rapid din masina si respiratia mea accelera cand l-am vazut traversand prin fata ei, spre portiera mea. Brusc, mi-am adus aminte ca ceva lispseste: uitasem papusa  acasa. Oh, nu! Sper ca nu avea de gand sa planga toata ziua si i se vor termina bateriile intr-un sfarsit, asta inainte sa o gaseasca tata si sa isi dea seama ca sunt mai nebuna decat ma crede el.

Mi-am muscat buza cand Harry mi-a deschis portiera. Am cautat aerul care parea sa fi fugit din mine, dar nu aveam de gand sa ma comoport ca o mata speriata, asa ca am coborat din masina, incercand sa fiu cat mai… normala. Atata vreme cat nu aveam tatuajul lui, nimeni nu putea sa spuna nimic. Sau cel putin asa am crezut eu. Imediat ce fata mea s-a facut vazuta printre sutele de elevi, un val de susoteli a inceput imitand agitatia unui stup de albine.

Harry nu facea decat sa complice situatia, prinzandu-ma de mana si tragadu-ma dupa el spre intrarea in liceu. Ma simteam ca un nou experiment scos din laborator si expus rasei umane, oriunde ma uitam, ma loveam de o privire curioasa si uimita de ochi asa ca am decis sa imi mut ochii in pamant. Cel putin el asfaltul nu parea interesat de noua achizitie a lui Harry Styles.

Arata atata de degajat si relaxat. Oare chiar nu ii pasa deloc ca iubita lui ne putea vedea in momentul asta? Dar, daca ma gandesc bine, felul in care Harry se comporta  cu ea, indica ca nu mai sunt un cuplu demult. Dar asta clar nu e valabil si pentru ea.

Imediat ce am ajuns langa grupul meu de prieteni mi-am simtit inima in gat. Acum chiar nu mai aveam ce scuza sa invetez ca sa ma apar. El ma adusese la scoala si acum ma tinea de mana prin parcarea liceului, pana si eu credeam ca suntem impreuna ceea ce nu eram, cel putin din perspectiva mea, desi el parea sa aiba alta parere.

- Hei! I-am salutat stangaci simtindu-mi obrazii incalzindu-se. Acum sigur toata lumea credea ca sunt noua jucarie a lui Styles.

- Hei! M-a salutat Kristen inapoi cu jumatate de gura, intorcandu-si apoi privirea speriata catre Harry.

Dangerous Love   I. ObsessionUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum