No sign of life, can you hear...

By jorkosimp

11.9K 1.4K 486

(Valmis) Elämä tuntui todella raskaalta. Se jaksoi aina vain uudestaan koetella entistä raskaimmilla asioilla... More

1. Surullinen hymy
2. Vapaus hengittää
3. Juoksupoika
4. Kultamussukka
5. Nimi sydämellä
6. Ruususuni
7. Karvainen möykky
8. Flirttaileva
9. Tieto lisäsi tuskaa
10. Vastuullinen omistaja
11. Lupa
12. Herätys
13. Unikeko
14. Paras ajanviete
15. Vahingossa, puolivahingossa tai tarkoituksella
16. Tyhjä valkoinen paperi
17. Tuki ja turva
18. Elin vain kerran
19. Vihdoin ja viimein totta
20. Ajan arvoinen
21. Homoja
22. Rakas
23. Yleisavaimet
24. Jätkäläjä
25. Ei saa murista
26. Valkoisia otuksia
27. Treffit
28. Taivaan portit
29. Taitava painija
30. Aikamoinen urheilusuoritus
31. Kolmekymppinen vanhus
32. Darran keskellä
33. Tatataaaaaaa!
34. Nenä kiinni näytössä
35. Kaimoja
36. Matot kasaan
(3)37. Hyvät geenit
38. Olaf ilman porkkanaa
39. Flunssa
40. Kiertää basson kanssa maailmaa
41. Ne kolme sanaa
42. Viimein siihen asiaan
43. Tutti suuhun
44. Aivoton keskustelu
45. Herra selväpää
46. Elämä löi turpaan
47. Toinen auto
48. Kivenluja tahto
49. Liian myöhäistä
50. Kuolleen ruumini yli
51. Pyörtymisen rajamailla
52. Ei voi muuta sanoa
53. Pikkukoira hyökkää!
54. Liikaa ajatuksia
55. Tai sitten ei
56. Vuokrattu lapsi
57. Vanhus
58. Tähdenlento
59. Elämäni rakkaus
60. Pinkki dildo
61. Vinoja katseita
62. Palokunta paikalle
63. Nyt se oli mahdotonta
64. Painajaismainen paska
65. Pettymys
66. Oma polku
67. Meidän rääkyjät
68. Neljä kuukautta
69. Minun työ
70. Parhaat kaverit
71. Pakollista
72. Kirjahylly
73. Niin vaikeaa kun se olikin
74. Paha addiktio
75. Perinne
76. Tosi kyseessä
77. Kaksi metriä multaa
78. Viimeinen minuutti
79. Vahva rakkaus
80. Jossittelu ei auttanut
81. Ihan hys hys
82. Ylimääräinen energia
83. Paras vaihtoehto
84. Tahdon
85. Alusta loppuun
86. Vesi on janojuoma
87. Stay strong and smile
88. Meidän päivä
89. Minä ja rakkaani
90. Komein mies
91. Säännöt oli tehty rikottaviksi
92. Minun vuoro
93. Ensimmäinen perhekuva
94. Tarkoitettu
95. Valvova silmä
96. Mielenterveyttä raastavaa
97. Muu liikenne
99. Tärkeä kysymys
100. Samaan osoitteeseen

98. Kauan odotettu päivä

73 15 4
By jorkosimp

Aleksi

Jos joskus olin jännittänyt, niin tämä meni huomattavasti sekoamisen puolelle. Nimittäin olin tälläkin hetkellä oksentamassa vain ja ainoastaan kaikesta tästä jännityksestä.

"Hengitä rauhallisesti, ei oo mitää hätää", Olli rauhoitteli silittäen selkääni ja pitäen hiuksistani kiinni. Olimme olleet jo tovin vessassa, toivottavasti aamu ei mennyt samalla tavalla.

Muuten myöhästyimme vielä omista häistämme. Sehän tästä olisikin puuttunut. Oksensin vielä kerran, ennen kuin puolivahingossa kaaduin Ollin syliin.

Pyyhin vessapaperilla suupieleni ja vedin pöntön sulkien silmäni. Ei enää montaa tuntia, kellokin oli jo 19.21. "Yritetään saada jotakin syödyks ja aletaa mennä nukkumaa, aamulla aikanen herätys", brune kuiskasi.

Nyökkäsin pitäen häntä molemmista käsistä kiinni. Edes meidän ensisuudelma ei ollut aiheuttanut näin paljon perhosia vatsaan. "Me mennää naimisiin", kuiskasin silmieni kastuessa.

"Nii mennää. Huominen on meidän päivä", kihlattuni komppasi ja pussasi poskeani. Hymyillen nousin hänen avustuksella lattialta, oli pakko saada jotakin syödyksi.

"Täällä ei vissiin uskota huonoon onneen", Joel totesi, hän ja Niko olivat nähtävästi juuri päässeet perille. Meillä alkoi olla jo talo täynnä, sillä Joonas ja Tommi olivat tulleet tänne jo aamulla.

"Ei. Me haluttii olla toistemme tukena ja ihan tarpeellista tähänki asti ollu. Ei me uskota siihen et joku yhessä vietetty yö ennen häitä pilais ne", Olli hymähti silittäen hiuksiani.

"Jep", komppasin pussaten häntä huulille, ennen kuin viimein menimme syömään. Pystyin vain hymyilemään tässä jännityksessä. Onneksi tämä helpotti huomenna.

"Mua jännittää liikaa", valitin, kun olimme saaneet syötyä ja itsemme sänkyyn. "Muaki. Mut rakas me selvitään tästä, muista se", Olli kuiskasi pitäen minut lähellään.

Katsoin häntä pitkään silmiin, kunnes suutelimme hetken. Huokaisin pitkään painaen pääni kihlattuni paljaalle rintakehälle. Oli kieltämättä vaikea yrittää nukahtaa, mutta brunen läheisyys rauhoitti minut lopulta uneen.

~~~~~

Vihasin herätysääntäni. Turhautuneena yritin etsiä kädelläni puhelimiamme, meillä kun oli kaksi herätystä, jotta varmasti heräisimme. "Antakaa nukkua", Olli mutisi ja veti minua lähemmäs itseään.

Sain oman puhelimeni käteen, näytöllä luki isolla häät. "Olli vittu me mennää tänää naimisiin!" huusin sitten, varmasti koko talo heräsi siihen. "Mitä vittua?" hän mutisi ja aukaisi väsyneenä silmänsä.

Yhdistin huulemme innostuksen ja jännityksen vallatessa minut heti. Nousin sängystä samantien sammuttaen molempien herätykset, ei minua kovin usein saanut puoli seitsemältä sängystä ylös. Varsinkaan näin innostuneena.

Samassa Joel ilmestyi huoneeseen ja hoputti Ollin mukaansa. Olin pukemassa t-paitaa päälleni, kun Niko ilmestyi myös huoneeseen aamupalan kanssa. Kuinka aikaisin hän oli noussut?

"Me pysytään täällä koko aamu", hän ilmoitti ja hymyili minulle. Nyökkäsin ottaen tarjottimelta kahvikupin käteeni ja hörppäsin siitä. Katsoin ulos Rillan raapiessa ovea, se halusi tänne.

Brune kävi päästämässä pikkukoiran luokseni. "Vittu mä kuolen", huokaisin, jos eilen olin seota, niin tänään varmaan pimahdin totaalisesti.

"Et kuole. Hyvin kaikki menee", Niko vakuutti ja silitti käsivarttani pitäen minut halauksessaan. Sydämeni syke oli korkealla, kun edes ajattelin että tämä oli nyt se kauan odotettu päivä.

"Nyt vaan yrität syödä hyvin, käyt suihkussa, puet, yrität pitää ittes järjissäs ja varmistat vielä et se albumi julkaistaan tänää", hän muistutti sitten lukien muistiinpanoja puhelimestaan.

Olin jo nyt unohtanut albumini, onneksi minun ei tarvinnut muistaa ja huolehtia kaikesta yksin. Aamupalan syömisen ja stressaamisen jälkeen Niko varmisti etten nähnyt Ollia, kun menin suihkuun.

Halusimme sen verran kunnioittaa perinteitä, ettemme nähneet enää heräämisen jälkeen kuin vasta kirkossa. Luotin kyllä bruneen, että hän piti minut tavalla tai toisella järjissäni tämän ajan.

Olli

Koko aamu oli hyvin kiireellinen. Ensin suihkuun, aamupala, oivallus häidemme olevan oikeasti tänään, puvun pukeminen ja hiuksien laittaminen ja kaikki muu säätäminen.

Nyt kuitenkin olimme lähdössä kirkkoa kohti. Puristin Joonaksen kättä lujaa, tämä jännitys tuntui todella piinaavalta. "Muista hengittää", hän hymyili meidän istuessa autoon, Tommi ajoi.

"Mä en jumalauta pysty", valitin sulkien silmäni ja yritin hetken aikaa keskittyä vain hengittämiseen. Tästä piti nyt nauttia. Pian näin Aleksin ja saimme viimein sanoa toisillemme tahdon.

"Pystyt. Tätä sä oot halunnu, enää ei peräännytä", Joel ilmoitti etupenkiltä. Nyökkäsin käsieni täristessä hieman, vaikka Joonas yrittikin rauhoitella minua. Pian tämä jännitys oli ohi.

***

Mitäköhän ens luvussa mahtas tapahtuu? 😀

Continue Reading

You'll Also Like

3.8K 484 43
"En mä halua vuodattaa omaa vertani. Mä haluan nähdä, kun sä vuodat kuiviin" Tw: tämä kirja tulee olemaan erittäin deep shit eli harkitsisin kahdesti...
44.3K 1.5K 82
Sofia on 23-vuotias nainen joka asuu Oulussa. Hänellä on vaaleat lyhyet hiukset ja kirkkaat smaragdinvihreät silmät. Mitä tapahtuu kun kaikki ystävät...
83.3K 4K 101
Tarina kertoo fiktiomaisesti siitä, miten kaksi ystävää huomaavatkin enemmän vetoa toisiaan kohtaan ja tahtovat ottaa selvää, voisiko heillä olla yht...
931 207 37
Tää on jatko-osa kirjalle Pahoinvoiva sukupolvi || Niko Moilanen & Reader joten kannattaa käydä lukee se eka sillä tää jatkuu aika lailla siitä mihin...