No sign of life, can you hear...

By jorkosimp

11.9K 1.4K 486

(Valmis) Elämä tuntui todella raskaalta. Se jaksoi aina vain uudestaan koetella entistä raskaimmilla asioilla... More

1. Surullinen hymy
2. Vapaus hengittää
3. Juoksupoika
4. Kultamussukka
5. Nimi sydämellä
7. Karvainen möykky
8. Flirttaileva
9. Tieto lisäsi tuskaa
10. Vastuullinen omistaja
11. Lupa
12. Herätys
13. Unikeko
14. Paras ajanviete
15. Vahingossa, puolivahingossa tai tarkoituksella
16. Tyhjä valkoinen paperi
17. Tuki ja turva
18. Elin vain kerran
19. Vihdoin ja viimein totta
20. Ajan arvoinen
21. Homoja
22. Rakas
23. Yleisavaimet
24. Jätkäläjä
25. Ei saa murista
26. Valkoisia otuksia
27. Treffit
28. Taivaan portit
29. Taitava painija
30. Aikamoinen urheilusuoritus
31. Kolmekymppinen vanhus
32. Darran keskellä
33. Tatataaaaaaa!
34. Nenä kiinni näytössä
35. Kaimoja
36. Matot kasaan
(3)37. Hyvät geenit
38. Olaf ilman porkkanaa
39. Flunssa
40. Kiertää basson kanssa maailmaa
41. Ne kolme sanaa
42. Viimein siihen asiaan
43. Tutti suuhun
44. Aivoton keskustelu
45. Herra selväpää
46. Elämä löi turpaan
47. Toinen auto
48. Kivenluja tahto
49. Liian myöhäistä
50. Kuolleen ruumini yli
51. Pyörtymisen rajamailla
52. Ei voi muuta sanoa
53. Pikkukoira hyökkää!
54. Liikaa ajatuksia
55. Tai sitten ei
56. Vuokrattu lapsi
57. Vanhus
58. Tähdenlento
59. Elämäni rakkaus
60. Pinkki dildo
61. Vinoja katseita
62. Palokunta paikalle
63. Nyt se oli mahdotonta
64. Painajaismainen paska
65. Pettymys
66. Oma polku
67. Meidän rääkyjät
68. Neljä kuukautta
69. Minun työ
70. Parhaat kaverit
71. Pakollista
72. Kirjahylly
73. Niin vaikeaa kun se olikin
74. Paha addiktio
75. Perinne
76. Tosi kyseessä
77. Kaksi metriä multaa
78. Viimeinen minuutti
79. Vahva rakkaus
80. Jossittelu ei auttanut
81. Ihan hys hys
82. Ylimääräinen energia
83. Paras vaihtoehto
84. Tahdon
85. Alusta loppuun
86. Vesi on janojuoma
87. Stay strong and smile
88. Meidän päivä
89. Minä ja rakkaani
90. Komein mies
91. Säännöt oli tehty rikottaviksi
92. Minun vuoro
93. Ensimmäinen perhekuva
94. Tarkoitettu
95. Valvova silmä
96. Mielenterveyttä raastavaa
97. Muu liikenne
98. Kauan odotettu päivä
99. Tärkeä kysymys
100. Samaan osoitteeseen

6. Ruususuni

160 16 4
By jorkosimp

Aleksi

Heräsin huutamiseeni. Säpsähtäen nousin istumaan huutoitkien ja täristen. Olin hiestä märkänä, helvetti mikä painajainen tuo oli. Hengitin raskaasti Rillan katsoessa minua huolestuneena sohvan vierestä.

Otin puhelimeni sohvapöydältä ja päätin soittaa Ollille. En tiennyt mitä muutakaan minun olisi pitänyt tehdä. Jos tuo oli enneuni ja hän oli jo sairaalassa. Tai..

"Aleksi?" kuulin miehen äänen, huokaisin helpotuksesta. "Hei mikä on? Ooks sä kotona?" brune kyseli huolestuen, kun kuuli minun itkevän ja hengittävän raskaasti. "Oonh..", itkin Rillan hypätessä syliini.

"Mä tuun sinne, ei mee kauaa", Olli sanoi ja lopetti puhelun. Tärisevillä käsilläni silitin pikkukoiraa. Se selvästi yritti auttaa minua parhaansa mukaan, muttei osannut. Silti sen läsnäolo rauhoitti jo hieman, sentään en ollut yksin.

Ei mennyt kuin ehkä minuutti, kun kuulin jo ovikellon soivan. Laskin Rillan lattialle sylistäni ja menin avaamaan oven Ollille. Hän katsoi minua hyvin huolestuneena vetäen oven kiinni perässään ja kietoi kätensä ympärilleni.

Painoin pääni hänen rintakehää vasten ja itkin siinä. "Shh, ei oo enää mitää hätää", hän kuiskasi halaten minua tiukasti silittäen selkääni rauhallisesti. "Mä näinh painajaista", selitin itkuni seasta.

"Muista et se ei ollu totta. Jos mitenkää pystyt nii yritä hengittää mun kaa samaan tahtiin, Aleksi mä lupaan et ei oo mitää hätää", Olli kuiskasi rauhoittavasti nostaen minut syliinsä.

Hän käveli sohvalle istumaan ja jatkoi halaamistani. Rilla hyppäsi heti sohvalle ja katsoi Ollia tarkkaavaisesti. Se varmasti tiesi hänen auttavan minua parhaansa mukaan, joten se ei murissut ollenkaan.

Keskityin tasaamaan hengitystäni brunen avustuksella. En edes tiennyt mitä kello oli, joten oli ihme että Olli edes vastasi puheluuni. Minä kun luulin että hänen vieressä sai räjähtää pommi, eikä hän olisi herännyt ruususunestaan.

Hetken päästä olin rauhoittunut, en enää tärissyt, en itkenyt ja sain jo hengitettyä normaalisti. Tunsin silti Ollin silittävän selkääni ja hiuksiani rauhallisesti, kuin varmistaakseen minun pysyvän rauhallisena.

"Haluuks sä kertoo mitä siinä painajaisessa tapahtu? Sun ei oo pakko jos et haluu tai pysty vielä, mut puhuminen auttaa aina", hän sanoi hiljaa ja alkoi leikkimään hiuksillani.

"Mä käytin Rillaa lenkillä illalla ja mua vastaan ajo ambulanssi ja mua alko pelottaa et sulle on käyny jotaki enkä saanu sen takii nukutuks", aloitin hiljaa nojaten päätäni edelleen brunen rintakehään.

"Sit kummiski nukahin tähän sohvalle jossaki vaiheessa, siinä unessa sun naapuri soitti mulle et olit saanu jonku sairauskohtauksen. Tulin sit paikalle nii nopeesti ku pystyin ja se naapuri vei mut sairaalaa.

Joku hoitaja kyseli et voiks olla avuks ja selitti et oot tutkimuksissa. Muistaakseni en pystyny muuta ku itkee ja yliajattelee ja pelkää pahinta. Si-sit se lääkäri tuli mun luo ja sano et se on pahoillaa ja et-", yritin selittää, mutta ääneni särkyi ja aloin itkemään. Taas.

"Su-sun sydän petti. Sit mä he-heräsin huutoitkien", jatkoin halaten Ollia tiukemmin. "Voi sua. Aleksi ei oo mitää hätää, mä oon täysin hengissä ja kunnossa. Se oli vaa painajaista, eiks nii?" hän lohdutti antaen minun taas itkeä häntä vasten.

"Se tuntu nii todelta", itkin väsyneenä. Onneksi tänään ei ollut treenejä, niin pystyin nukkumaan koko päivän. Jos siis saisin tuon jälkeen enää nukutuksi. "Shh, kaikki hyvin. Mä jään sun kaa tänne nii sun ei tarvi olla yksin", Olli ilmoitti päättäväisesti.

"Ei sun ta-" "Tartteepa, mä en haluu jättää sua yksin", hän ilmoitti eikä edes antanut minulle mahdollisuutta väittää vastaan. Toki minulle tuon miehen seura kelpasi, mutta olin jälleen vain vaivaksi hänelle.

***

Se oliki unta.. 🤫

Continue Reading

You'll Also Like

85.6K 3.8K 67
Juoksin koulun pihalla Ollin kiinni. Otin tuon olkapäästä kiinni ja hän pysähtyi. "Joonas!", hän huudahti ja halasi minua. Mistä tämäkin tuli? Ken ti...
1M 39K 97
Tää tuntuu niin väärältä, mutta samalla niin oikeelta. Mun ei pitäis olla täällä. Mut täällä mä kuitenkin oon. *** 16-vuotias Saara on suuresta lesta...
187K 8K 200
One-shotteja ja lyhyitä tarinoita. Pelkkää Oleksia, mun aivot ei pysty muuhun. Oleksi = ♡ Muistakaa painaa tähteä jos tykkäätte! Kirja ei sisällä mi...
10K 1.2K 101
Shotti kirja vaan näille kahdelle! <3 Tässä on myös muut jätkät, siellä täällä Crewiä! Mun Oleksi aivot alko käymään ylikierroksilla ja piti päästä v...