Saint or Sinner//BC ONESHOTS

By lostttmymind

35.6K 2.9K 2.9K

Lisää uusia bc-oneshotteja :) Kaikkea taivaan ja helvetin väliltä :) Ehdotuksia otetaan vastaan ja niitä tote... More

JoonasxJoel=Paparazzi
AleksixTommi=My little one
NikoxJoonas=Reunalla
OllixAleksi=Blackout 1/2
JoonasxJoel= Dirty talk 2
OllixAleksi=Blackout 2/2
JUTTUJA :)
OllixTommi=Ei kerrota kellekään
AleksixJoonas=Humalaista huumaa
JoelxOlli=Sirpaleina
AleksixJoel=Kaunis kusipää
JoelxOlli=Sirpaleina 2
AleksixJoonas=Humalaista huumaa 2
OllixAleksi=Darrapäivänsankari
OllixTommi=Mitä otetaan?
NikoxOlli=Päätepisteessä?
JoelxAleksi=Made in heaven
AleksixNiko=Mörrimöykky
Joonas(xOlli)=365 päivää
OllixJoel=Punastus
JoelxJoonas=Erilainen syntymäpäivä
NikoxAleksi=Falling in love with falling apart
JoonasxNiko=Rakas
JoonasxJoel=Ihastus(osa1)
JoonasxJoel=Ihastus(osa2)
JoonasxJoel=Ihastus(osa3)
JoonasxJoel=Ihastus(osa4)
JoonasxJoel=Ihastus(osa5)
JoonasxJoel=Ihastus(osa6)
JoelxSamy=Tapahtui Pariisissa
JoelxSamy=Tapahtui Pariisissa 2
NikoxJoel=Yökylässä
JoonasxNiko=Täydellinen bromance
OllixJoel=Exiä, seksiä ja terapiaa 1/2
AleksixJoel=Se Joulu?
AleksixJoel=Se Joulu 2
NikoxAleksi=Aivastus
JoonasxOlli=Varkaissa
AleksixJoel=Reidet
JoonasxJoel=Sokkotreffit
JoonasxJoel=Sokkotreffit 2
NikoxOlli=Kerran neljässä vuodessa
OllixJoonas=Muuttopuuhissa
NikoxJoonas=Sielunhoitoa
NikoxJoonas=Sielunhoitoa 2
JoelxJoonas=Juhannus(osa1)
JoelxJoonas=Juhannus(osa2)
OllixAleksi=Annan sulle kaiken
OllixJoel=Viimeiset hitaat
AleksixNiko=Söpöilyä hotellilla
NikoxJoel=Just enemies
JoonasxJoel=(T)error twins in high school
NikoxJoonas=Kirjeitä
JoonasxNiko=Kirjeistä makkariin
AleksixJoel=Ensitreffit
NikoxJoelxJoonas=Halloween came true
AleksixJoel=Tapaturma
JoonasxJoel=Kotibileet
AleksixOlli=Täydellinen
Ystävyys
NikoxJoonas=Flunssan kourissa
OllixJoel=Frendien kesken

JoonasxJoel= Dirty talk

1.1K 73 185
By lostttmymind


***

Täs tää ny sit :) Jos kuumottaa tai ahdistaa lukee kaikkee  seksuaalista puhetta ja sen sellasta niin ole ystävällinen ja skippaa :D  Tää tosin saattaa olla enemmän hot talk ku dirty mut anyway :)

***

*JOONAS*

"Et sä pysty siihen!" Niko sanoi nauraen.

Tuohon kommenttiin oli äärettömän helppo yhtyä. Vaikka Joel olikin siveellisestä kaukana, en mä osannut silti kuvitella sitä puhumassa mitään sellaisia... samaan verrattavissa kun yrittäisi opettaa Aleksia kiroilemaan.

"Mistä sä sen luulet tietäväsi?" Joel kysyi.

Se ei paljoa vaatinut. Joel nyt vain sattui olemaan sellainen että mieluummin se teki kuin puhui. Vai olisitteko voineet kuvitella Joelin sanomassa; piiskaa Daddy... sitähän minäkin..

"Mä lyön vaikka vetoa ettet sä pysty sanomaan edes yhtä lausetta loppuun katsoessas Joonasta silmiin" Niko nauroi. Kyllä mä tuohon vetoon voisin lähteä.. pieni testi siitä kuka pystyi mihinkin. Ei kai sellaisesta mitään haittaa ollut. Piristi vain kummasti tätä tylsää tiistai-iltaa.

"Siinäpä lyöt mutta väärässä oot" Joel vastasi.

Sen uho oli seksikästä. Oli sillä ainakin kova halu näyttää mihin se pystyi. Ja mä olin enemmän kuin valmis ottamaan selvää siitä. Näytähän sitten beibi mihin susta oikein oli.

"Okei, dirty talk battle tiskiin sitten!" Niko julisti.

Mä katsoin Joeliin joka näytti hetkittäin siltä et olis voinut heittää Nikon vaikka seinästä läpi. Mä tiesin sen vihaavan yli kaiken sitä että joku kehtasi kyseenalaistaa tai epäillä sitä jollain tasolla. Nyt mä sain nähdä tuottiko Nikon provosointi tulosta.

"Sä voit mennä vaikka pienelle kävelylle, me selvitään tästä ihan kahdestaan" tokaisin edes Nikoon katsomatta. Sen läsnäoloa ei kaivattu enää yhtään enempää. Sarkastiset ja vittuilevat välikommentit saattais hieman latistaa tunnelmaa..

"Mistä mä sit voin tietää kumpi voitti?" Niko sanoi harmistuneena.

Sekö ihan tosissaan kuvitteli saavansa seurata tätä vierestä? Jos sillä vähääkään oli tietoa mistä se puhui, ei tämä pelkästään puheen tasolle tulisi jäämään. Kyllä ne puheet piti viedä myös toteutukseen asti...

"Se ei kuulukaan sulle" tokaisin työntäen Nikoa sivumpaan ja suuntasin Joelin luo. 

Katsoin hymyillen tuota päästä varpaisiin ja kiedoin käteni sen niskaan.

"Tuu sit baby, tää on vasta alkua" sanoin toista kulmaani kohottaen ja lähdin johdattamaan Joelia makuuhuoneeseen. Niko jäi hölmistyneenä seisomaan keskelle olohuonetta. Turha odottaa kutsua! Nyt mä halusin selvittää miten likainen Joel todellisuudessa oli. Eikö sitä sanottu et kaikki keinot oli sallittu niin sodassa kuin rakkaudessakin. Kai saman voi liittää myös erotiikkaan?

Mä näin sivusilmällä Nikon pakenevan paikalta kun se oikeasti tajusi mihin tässä oltiin menossa. Ei se tuollaista pelännyt mutta tuskin se halusi olla todistamassa tämän toteutusta. Olkoonkin että oli sen idea. Kiitos siitä..

Oven kolahdus riitti kertomaan et me oltiin jääty tuon seksikkään blondin kanssa kahdestaan. Ja vain likainen mielikuvitus oli rajana sille, mitä tästä illasta vielä seuraisi.

"Paidastas paistaa päivä läpi" Joel tokaisi vilkuillen mun valkoisella t-paidalla verhottua yläkroppaani. Kerrankin mulla osui vaatevalinta nappiin!

"Kai sä tykkäät?" kysyin hymyillen.

Meidän päästyä makkariin, mä painoin sen olkapäistä sängylle istumaan. Totta kai se tykkäsi. Ei tuo katse voinut kieliä mistään muusta.

"Mä tykkäisin susta kyllä enemmän ilman sitä" tuo huomautti.

Mä kohotin toista kulmaani virnistäen ja annoin toisen vaan tuijottaa. Ehkä mä olin hieman sairas sanoessani että mä nautin tuosta. Sen kiinnostunut katse lupaili mulle paljon. Kai sä myös lunastit ne lupaukset?

"Ota pois sitten" sanoin hymyillen.

Hetken se katsoi mua silmiin kunnes keskitti huomionsa enää vain tiellä olevaan vaatekappaleeseen. Se tarttui mun paidan helmaan ja nousi ylös samalla vetäen tuon pois mun päältä. Kuinka noin yksinkertaisen asian saattoi tehdä noin hitaasti?!

Mä lähes tunsin sen hengityksen huulillani kun se painoi otsansa mun omaa vasten. Suljin silmäni hetkeksi ja jouduin ottamaan Joelista tukea pysyäkseni pystyssä.

Mä tunsin käsien painautuvan lantiolleni ja hetkessä se oli kääntänyt meidät jo ympäri. Se työnsi mut sängylle ja konttasi itse perässä.

"Kerrohan sitten sun likaisimmat fantasiat" se tokaisi istuessaan samalla mun lantion päälle. 

Se halusi näköjään lähteä purkamaan asiaa tältä kantilta.. kyllä se mulle vain sopi. Ehkä meidän pitäis luoda tästä kunnon pornonovelli...

"Mä alotan, jatka sä" vastasin.

Tästä oli tulossa sen luokan iltasatu et perheen pienimpien olis aika jättää leikit isompien huoleksi ja hipsiä aika vauhtia unten maille. Mä en nimittäin halunnut kantaa vastuuta kenenkään traumoista... paitsi ehkä omistani mutta enköhän mä vähintäänkin kyseenalaisella kunnialla niistäkin selviäisi.

"Kuuma ja hikinen juhannusyö" älkää edes kysykö miksi.

Kesä oli rakkauden aikaa, juhannuksena vieteltiin yötöntä yötä.. eikö se ollut jo kautta aikojen pahennusta aiheuttavissa kirjoissakin ollut juuri se syntisten yö?

"Myyvä nimi.. kerro lisää" Joel tokaisi päätään kallistaen.

Tästä oli turha odottaa mitään yksinpuhelua. Vaikka mulla kristallin kirkas näkemys tästä olikin, mä suorastaan paloin halusta kuulla kuinka Joel lähtisi tuohon vastaamaan.

"Mökillä jossa on sauna ja palju lähellä. Jossain luonnon helmassa" mä en tajunnut oikein itsekään omia mieltymyksiäni. Eipä toisaalta kukaan voinut toista niistä tuomitakaan. Varmasti joku fantasioi vielä puolet pahemmista asioista.. mä en halunnut ajatella yhtään enempää!

"Hyttysten ja punkkien pureskeltavana?" se kysyi katsoen mua oudoksuvasti.

Ei. Se oli kaukana seksikkäästä. Herra hienohelma..

"Ei vaan sun" sanoin päättäväisesti.

Se hymyili ja kohotteli kyseenalaisesti kulmiaan. Mä sitten inhosin kun se teki noin... ihan kun se olis muutenkaan antanut uhrilleen mitään mahdollisuuksia.. piti käyttäytyä vielä omaa seksikkyyttään korostaen niin ettei sua varmasti voinut vastustaa.

"I like that" se tokaisi.

Siitä ei ollut epäilystäkään. Se ajatus tässä minuakin kiehtoi. Enemmän kun uskalsit kuvitellakaan. Rehellisesti sanottuna se tuli itsellekin hieman yllätyksenä...

"Me ihan kahdestaan" sanoin puolihuolimattomasti.

Hymy sen huulilla vain leveni.. mä pystyin miltei näkemään sen päähän tulvivat ajatukset joita mun sairas mieleni halusi ruokkia vielä entistä enemmän. Ei se turhaa puhetta ollut että me täydennettiin toisiamme. Sillä ei ehkä tarkoitettu ihan tätä mut se voidaan nyt sivuuttaa hetkeksi.

"Mä painan sut käsistä vasten seinää" se kuiskasi ja etsi mun kädet omiaan vasten.

Se tarttui mua ranteista ja painoi ne vasten patjaa, mun pään yläpuolelle. Tämä ajoi saman asian... oikeastaan jopa vielä parempi..

"Ja pidän huolen siitä et kaikki lähistölle eksyvät tulee tietää mun nimen" sen ääni aiheutti kylmien väreiden hyökyaallon mun kehossa. En mä ollut edes tajunnut mihin mä sen kanssa olin lähtenyt.. en mä tiennyt sen hallitsevan tämän näin hyvin. Vaikka ei se ollut vielä sanonut käytännössä yhtään mitään, mä olisin ollut jo täysin valmis päästämään sen jalkojeni väliin. Tämän oli parempi käydä toteen..

"Kurista mua" sanoin anovasti.

Mä en ollut enää itsekään täysin varma siitä, oliko tuo pelkkää toiveajattelua vai pyysinkö mä sitä oikeasti tekemään niin. Ehkä se oli sekoitus kumpaakin... väliäkö sillä toisaalta oli.

Se naurahti leikkisästi ja painoi kielensä mun kaulaa vasten. Toisella kädellä se painoi mun yli-innokasta lantiota vasten lakanoita, toisen pitäessä mun käsiä vangittuna pääni yläpuolella. Se pyöräytti kielellään muutaman koukeron ihan mun solisluiden tuntumassa kunnes lähti etenemään siitä hitaasti ja kiduttavasti kohti leuan kaarta. Voi jumalauta...

"Anele" se murisi mun korvaan.

Ihan koska tahansa. Vaikka polvillani, kädet sidottuina jos se niin käski. Kuinka niin mut oli helppo saada alistumaan? Erikoisuutensa kullakin... eiköhän tämä ollut aika tyypillistä kuitenkin. Kuka nyt ei tottelisi jos Joel Hokka käskisi polvistumaan eteensä... toki sä voit aina uskotella itsellesi sanovasi ei mutta todellisuudessa keho huusi toisen kosketusta ja mieli oli valmis pistämään sut tekemään mitä vain se halusi. Mitä vain...

Yhtäkkiä ote mun ranteista hellitti ja toisen läheisyys tuntui kaukaisemmalta. Älä saatana mene... mä katsoin harmistuneena kun se pakitti pois mun päältä ja jäi seisomaan sängyn vierelle. Tai tarkkaan ottaen ihan sen päätyyn.

Se hymyili ja näytti etu- ja keskisormellaan et mun olis parasta olla jo sen luona. Totta kai mä menin. Konttasin pois sängystä ja jäin seisomaan Joelin eteen. Mä katsoin sitä odottavasti. Mulla ei ollut hajuakaan mitä se suunnitteli. Sen käsi sukelsi mun niskaan ja huulet vakavoitui.

"Polvillesi" se käski.

Ennen kun mä ehdin edes tajuta sen sanoja, se repi mut jo hiuksista lattialle. Sen katseen alla mä tunsin itseni muurahaistakin pienemmäksi. Se sopi tilanteen kuvaan oikein hyvin. Mä tyydyin kohtalooni vaikka sä jättäisit mut tähän paikkaan, lukitsisit tänne etkä päästäis koskaan pois.

"Sido mut sänkyyn ja satuta" oli mun vuoro avata suuni.

Hetken se katsoi mua kuin arvioiden kunnes läpsäisi mua poskelle kuin halpaa huoraa. Melko hyvä arvio.. mä käänsin pääni pois päin ja laskin katseeni lattiaan. Poskia kihelmöi, kädet hikoili ja perhoset suoritti joukkoitsemurhaa vatsassa. Suhteellisen hyvin yhdeltä mieheltä..

"Et sä oo sen arvoinen" Joel tokaisi halveksuvasti.

Sanokaa vain hulluksi mutta mä nautin siitä miten se puhui. Kuinka arvottomana se mua piti ja miten esineellistävä se oli. Vaikka todellisuudessa mä tiesin sen olevan valmis tekemään mitä tahansa mun vuoksi. Siinähän tämä idea olikin...

Hetken päästä mä tunsin vastaavanlaisen iskun toisessa poskessani ja sähähdin tahtomattani. Se sai hymyn nousemaan Joelin huulille ja mut miltei haukkomaan henkeäni. Jos se ei vielä ollut selväksi tullut, se sai tehdä mulle mitä halusi enkä mä aikonut sanoa vastaan. Vaikka se olis sylkenyt mun suuhun, mä en olis osannut kuin kiittää siitä.

Mun katse nousi tarkoittamatta tuon haarojen väliin. Purin huultani lähes huomaamatta ja huokaisin hiljaa. Joel ujutti etusormensa mun leuan alle ja nosti ylös, pakottaen mut katsomaan itseään silmiin. Mä en voinut käsittää kuinka sen katse saattoi olla noin neutraali.. eikö sitä kuumottanut yhtään? Mua varmaan sitten senkin edestä.

"Sä et ansaitse sitä" se sanoi päätään pudistaen.

Siinä se varmasti olikin täysin oikeassa. Mutta enhän mä mielihaluilleni mitään voinut. Jos mä halusin sitä, mä halusin sitä. Niin yksinkertaista se oli. Se oli sitten asia täysin erikseen tulisinko mä sitä koskaan saamaan..

"Mitä mä sitten ansaitsen?" kysyin varovasti.

Sen mäkin halusin tietää. Varmasti ainakin vakipaikan helvetistä. Ehkä myös muutaman fritsun kaulaan.. vai mitä..?

"Sä ansaitset tulla riisutuks ja jäädä tänne odottamaan niin pitkäksi aikaa että mä ehdin tulla kouluttamaan sua ihan huolella" se tokaisi. Tee sitten niin.. mä olin valmis odottamaan niin kauan kuin tarve vaatii. Jos sä vaan ihan todella tuon tekisit..

"Riisu mut sitten ja sido sänkyyn. Jätä mut odottamaan alistavaa kosketustas niin pitkäksi aikaa että mä räjähtäisin tuhansiin osiin jo pelkästä katseesta" sanoin.

Hetken se katsoi mua ja mietti seuraavaa siirtoaan. Myönnä pois. Mun sanat herätteli aivan varmasti henkiin tietynlaisia tukahdutettuja tuntemuksia. Sä et ehkä ollut yhtä ilmeinen kuin minä mutta aivan yhtä kiimainen. Siitä faktasta ei päässyt yli eikä ympäri. 

***

Sanoja 1591

Joo anteeks kaikki jotka halus Jikoa tai jotain muuta mut tätä kaksikkoa vaan toivottiin eniten, joten peace ihmiset! Ja hei tota oon kyllä maailman surkein näissä nimimerkeissä mutta joku pyyteli myös ehdotuksissa jotain alistamis juttuja niin aattelinpa tehdä sit siitä tälle kakkososan :) En tiiä vastasko tää kenenkään odotuksia mut tällasen nyt saitte kuiteski :D

Continue Reading

You'll Also Like

7.4K 627 48
Joel Hokka on 14 vuotiaan Kaislan yksinhuoltaja. Kaislan äiti lähti Kaislan ollessa 10-vuotias. Moni varmaan luulisi että olisi hienoa olla julkkikse...
180K 9.1K 100
Tarina alkaa lukioajoista, kun pojat tutustuvat toisiinsa. Tiivis poikaporukka kokee hyviä ja huonoja hetkiä. He päättävät perustaa bändin ja mukaan...
85.7K 3.8K 67
Juoksin koulun pihalla Ollin kiinni. Otin tuon olkapäästä kiinni ja hän pysähtyi. "Joonas!", hän huudahti ja halasi minua. Mistä tämäkin tuli? Ken ti...
35.4K 2.1K 47
Oleksi = ♡ Ei sisällä mitään erityisen ahdistavaa, muttei ole tarkoitettu kovinkaan nuorille. Smuttia kun varmasti löytyy. Muistakaa painaa tähteä jo...