LV.

455 31 0
                                    

Kookie si ma otočil čelom a prilepil sa mi na pery. Bozky som mu opätoval a ruky som si obmotal okolo jeho krku. Tie jeho sa ocitli na mojom páse a tak si ma k sebe pritiahol bližšie.

,,Čo tak sa presunúť k nám do izby?", spýtal sa ma na čo svoje ruky premiestnil pod môj zadok. Hneď som naň vyskočil a nohy som si okolo jeho pásu.

,,Ale odnesieš si ma", zašepkal som mu do pier na čo som sa mu na ne hneď aj prilepil. Bozky mi samozrejme opätoval. S tým sa rozyšiel so mnou na  rukách do našej izby. Kedy sa zo mňa stal takýto sexuálne príťažlivý človek?

Ani neviem ako a už som bol u nás na posteli a nad mnou sa skláňal Kookie. Bez váhania som mu ruky obročil okolo krku a pritiahol si ho k sebe bližšie do bozku.

Bez váhania mi bozky opätoval. Hneď sa mi aj jazykom dobíjal do úst. Nemusel čakať dlho a vstup som mu povolil. Tým začala vojna naších jazykov. Samozrejme ju vyhral Kookie.

Kookieho ruky sa ocitli pod mojím tričkom. Nad tým náhlom pocitom som mu zastonal do pier. Jeho teplé ruky mi blúdili po celom. Prehol som sa v chrbte a vydýchol mu do pier.

Netrvalo dlho a tričko mi pretiahol cez hlavu. Nad tým náhlim chladom ma ztriaslo. Hneď som sa posadil a prevalil Kookieho pod seba. Od prekvapenia na mňa vyvalil oči no netrvalo to dlho.

,,Čo tak zrazu ťa to zobralo?", spýtal sa ma a ruky premiestnil na moje boky, ktoré začal nežne hladiť a stláčať. Usmial som sa naň, chytil som lem jeho trička a následne som mu ho pretiahol cez hlavu.

,,Strašne dlho ti to trvá. Som nedočkavý", s tým som sa mu prisal na krk a začal mu na ňom zanechávať malé fialové fliačiky lásky. Na to ma len pohladil po chrbátiku a nechal ma sa na ňom vyriadiť.

Jazíčkom som si urobil mokrú cestičku až k lemu jeho nohavíc. Hneď som ich aj rozopol a stiahol mu ich aj s boxerkami. Na to som sa vyzliekol aj ja za následne som sa prisal na jeho podbruško. Rovno som začal vytvárať cucfleky.

Hneď ako ma to prešlo, uchopil som jeho píchu do ruky a párkrát rukou prešiel po celej jeho dĺžke. Následne som svoj čin zopakoval za pomoci jazýčka. Na to sa mi dostalo Kookieho zalapanie po dychu.

Vsal som Kookieho špičku a začal som ho dráždiť. Rôzne som ho ocucoval a kuskal. Kookie len zhlboka dýchal.

Následne som si zobral skoro celú jeho píchu do úst. Na to Kookie prudko vydýchol a zaklonil hlavu. Len som sa uchechtol a začal som pohybovať hlavou. Snažil som sa zobrať čo najviac a musím povedať, že sa mi to darilo.

,,Presne tak zlatíčko", zavčal na mňa a posadil sa. Hneď na to ma pohladil po tváry, čím som začal hýbať hlavou rýchlejšie. Tým sa aj ozvali Kookieho hrdelné vzdychy.

Takto to pokračovalo niekoľko minúť až pokiaľ Kookie nezaklonil hlavu a zo zastonaním môjho mena sa mi urobil do úst. S tým som sa od neho aj odtiahol aj z jeho nádielkou v ústach.

,,Vypľuj-", nestihol ani dokončiť a už som celú jeho nádielku. Nevinne som sa usmial a posadil sa naň obkročmo. Hneď si ma aj povalil pod seba a zadíval sa mi do očí.

,,Nemušlušné mačiatko. Zaslúžiš si trest", zašepkal mi do ucha a hneď sa doň aj zakúsol. Prehol som sa v chrbte a vydýchol som prebitočný vzduch z pľúc.

,,Kookie, nepredlžuj to", zakňučal som a hneď mi aj nebezpečne zacukalo. Potrebujem už ovoľniť no týmto mi nepomáha.

,,Ako si želáš mačiatko", na to sa nahol ku stolîku z ktorého vytiahol lubrikant. Hneď si ho aj dal na prsty a roztiahol mi od seba nohy. Trošku som nabral červeň a čakal na jeho činy.

Netrvalo dlho a už som v sebe pocítil jeho prst. Nič to so mnou neurobilo a tak hneď aj pridal druhý. Nad tým som už slastné vydýchol. Jak mne chýbal tento pocit plnosti.

Začal prstami pohybovať a rôzne ich od seba rozťahoval. Za to som mu spokojne vzdychal a tým ho len povzbudzoval v jeho práci. Jak som mohol bez toho vydržať?

Hneď aj pridal tretí prst. Trošku som sykol no ďalej som pokračoval vo vzdychaní. Je to ten najlepší pocit na svete a ja som si ho odoprel okolo šiestich rokov. No nechcel som tým zaťažovať TaoMina.

Keď si bol Kookie istý, že som dostatočne roztiahnutý, vytiahol zo mňa svoje prsty a lubrikant si vytlačil na svoju píchu. Hneď mi roztiahol nohy o trochu viac a špičku priložil ku môjmu vstupu. Na to sa mi hneď aj prisal na pery.

Netrvalo dlho a pocítil som na svojom vstupe veľký tlak. Trochu som privrel oči a snažil sa uvoľniť. Toto je jeden nepríjemný moment v tejto veci.

,,Kľud mačiatko. Máme čas", prehlásil Kookie hneď ako bol vo mne až po koreň. Len som prikývol a snažil sa upokojiť svoje rýchlo bijúce stdce.

Netrvalo dlho a prirazil som mu naproti. Na to hneď už Kookie začal do mňa pomaly a nežne prirážať. Hneď som sa dostal do svojej typickej vzdychacej nálady.

Postupne začal prirážať rýchlejšie a hlavne prudšie. Nohy som si obmotal okolo jeho pásu, ruky okolo jeho krku a viac si ho k sebe pritiahol, čím sa do mňa dostal hrbšie.

Od slasti som vykríkol v momente, kedy Kookie narazil do môjho uzlíček nervov. Následne sa zameril len na to jedno miestečko, ktoré mi prinášalo toľko slasti.

Začal som vzdychať hlasnejšie a prirážať som mu naproti. Obaja sme sa blížili ku svoju vrcholu. Obaja sme pociťovali ten pocit lásky a hlavne slasti.

Netrvalo dlho a obaja sme sa s výkrikom mena toho druhého urobili. Ja na anše brušká a Kookie hlboko do mňa. Následne ešte párkrát prirazil a následne zo mňa vyšiel a zvalil sa vedľa mňa.

Hneď som si naň ľahol a spokojne vydýchol. Kookie cez nás prehodil perinu a viac si ma k sebe pritúlil. Ako ja ho milujem.

Netrvalo dlho a obaja sme sa pobrali do ríše snov.

Married to mafia ⇢ⓎⓄⓄⓃⓀⓄⓄⓀ⇠✔︎Where stories live. Discover now