LI.

437 31 2
                                    

Sedeli sme s Kookiem v obývačke a pozerali nejaký film na telke, no vyrušili nás dve veci. Jednou bol buchot na dvere a druhou už teraz zobudiný TaoMin.

,,Kto teraz otravuje. Pôjdeš za našim synom?", na to som len s úsmevom prikývol a s bozkom na Kookieho líce som sa pobral do jeho izbyčky. Fakt ma zaujíma, kto tu teraz prišiel.

Vošiel som do izbyčky a uvidel ten pokladik, ako sa opiera o ohradku, naťahuje ku mne rúčku a má slzičky v očiach. Hneď som k nemu prišiel a zobral si ho na rúčky.

,,Neplač pokladík. Zahrajeme si niečo", na to som sa usmial a pobozkal ho na hlavučku. Následne som sa rozišiel ku piánu. Rovno som si naň sadol a TaoMina som si posadil na stehná.

Hneď natiahol svoje malé rúčky na klávesy a náhodne ich začal stláčať. Neubránil som sa širokému úsmevu. Pobozkal som ho opäť na čelo a nechal ho sa vyšantiť.

,,Tak tu je ale veselo", počul som za sebou hlas ale nevedel som ho k nikomu priradiť. Otočil som sa a vo dverách som uvidel Luhana. Fakt som ho tu nečakal.

,,A je to problém?", spýtal som sa ironicky, na čo sme sa zasmiali. Hneď na to sa ku mne rozišiel a postavil sa hneď vedľa mňa.

,,Jungkook musí byť šťastný ak má dvoch zlatých chlapcov", usmial sa a pozrel sa na TaoMina. Ten hneď prestal stláčať klávesy a otočil svoju hlavyčku smerom k Luhanovi.

,,To máš pravdu. A preto ťa varujem, nepribližuj sa k nim inak si ma nepraj", prehlásil Kook a vošiel do izbyčky spolu so Sehunom. Nad tým som sa musel zasmiať.

,,Však dobre no. Inak, splnýš želania tvojho otca?", spýtal sa Luhan a oprel sa o piáno rukou štekliac TaoMina na líčku. Ten sa na tým zasmial a chytil jeho ruku.

,,Nie. Nech sa aj zblázni ale ja to robiť nebudem. Neublížim svojmu synovi a ani svojmu manželovi", na to sa ku mne Kookie rozišiel a následne prehrábol vlasy. Usmial som sa a oprel som sa o jeho telo.

,,Čistý Jungkook. Vždy išiel podľa svojích pravidiel. Mohol si vedieť, že ti odpovie podľa svojích pravidiel", zapojil sa do konverzácie Sehun a založil si ruky na hrudy. On je asi ten múdrejší a rozumnejší.

,,Hej a preto sa my traja presunieme do mojej pracovni a necháme môjho muža zo synom v kľude", nad tým sme sa zasmiali a chalani sa pobrali do Kookieho pracovne. No ten sa mi musel ešte prilepiť na pery a následne pobozkať dropčeka na čelo. S tým už odyšiel.

,,Čo tvoj ocko nevymyslel. Teraz sa pôjdeme napapať", prehovoril som a postavil sa zo svojím zlatíčkom na rukách. Následne sme sa pobrali do kuchyne.

Tam som začal jednou rukou pripravovať mliečko pre TaoMina. Takto je to o niečo ťažšie. No rozhodne ho nenechám len tak pobehovať po dome. Kľudne si môže niečo urobiť.

Medzitým sa mi na nohe pohlo niečo chlpaté no hneď mi došlo, že ide o Holly. Usmial som sa a nabral aj jemu niečo na jedenie. Nezabudnem na nikoho.

Hneď keď bolo mličko hotové, nalial som ho do fľaštičky a pobral sa si sadnúť na stličku. TaoMina som si uvelebil na nohách a ruke, na čo som mu priložil fľaštičku ku ustočkm, do ktorých si hneď vložil fľaštičku a začal piť. Rúčky si položil na tú moju, čo ma skoro od dojatia rozplakalo.

,,Bože, urobil si ma tým najšťastnejším človekom na svete", usmial som sa na to srdiečko v mojom náručí. Na to sa mi dostalo len jeho spokojného smiechu. Bože toto stvorenie ma dáva do kolien.

Prázdnu fľaštičku som položil do drezu a odyšiel do obývačky. Tam som sa posadil na gauč do tureckého sedu a dropca som si položil do svojho lona.

Takto sme tam sedeli asi dve hodiny. Buď som pozeral telku ale väčšiu časť som strávil mazlením sa zo svojím synom. No prerušili nás chalani, ktorých Kook odprevádzal ku dverám.

,,Tak a opäť sme tu len my traja", podyšiel ku nám Kookie, posadil sa vedľa mňa a objal ma okolo pásu. Pritiahol si ma ku sebe bližšie a daroval bozk do vlasov.

,,Štyria Kookie. Sme štyria. Nezabúdaj na Holly", usmial som sa a následne sa mu prilepil na pery. Bozky mi opätoval. Nikam sme sa neponáhľali. Boli to také lenivé a nežné bozky.

,,No dobre. Možno som trochu zabudol na Holly. Ale už nás nikto nebude rušiť a tak môžme byť viac spolu", zašepkal mi do uška, pod ktoré následne vtisol bozk.

,,Ako myslíš. Ale pekne krásne sa teraz postaraj o svojho syna", uškrnul som sa a podal mu ho na ruky. Zo začiatku sa na mňa nechápavo pozeral no potom pochopil a prosiac sa na mňa pozrel.

,,Nie Kookie. Je to na tebe", usmial som sa a daroval mu povzbudivý bozk na líce. No on sa na mňa len pozrel a nič nerobil. Budem ľutovať svoje rozhodnutie.

,,Ak to urobíš, možno sa večer niečo stane", na to hneď vystrelil do stoja a potom rovno hore schodmi. Rozhodne to budem ľutovať ale už potrebujem na chvíľu vypnúť.

,,Tak a je to. Čistý, vysmiaty a obaja spokojný", s tým si ku mne s malím sadol a pritiahol si ma k sebe do lona ku malému. Zasmial som sa nechal sa hladiť vo vlasoch.

,,Takže dnes večer môžem s tebou rátať?", začal Kookie po chvíli čo som sa opäť hral z malím. Tak nech na to zabudne. Dohoda bola už daná.

,,Nie Kookie. Dohoda bola, že máš minimálne rok celibát. Takže nie", usmial som sa naň na čo mi len daroval nepríjemný pohľad. Dobre vedel, že som mu dal celibát. Neviem čo si myslel.

,,Počkaj si. Teraz by som mohol ísť niečo urobiť na večeru", s tým som sa postavil a nechal chalanov v obývačke.  Rovno som išiel do kuchyne a začal rozmýšľať, čo urobím.

Nakoniec som sa rozhodol pre lievance. Sladká odmena pre môjho zajačika. Možno ho potom odmekčím. Nie možno ale určite. Mne sa to vždy podarí. Na mňa má proste slabé srdiečko.

Som to ale hlavička.

Married to mafia ⇢ⓎⓄⓄⓃⓀⓄⓄⓀ⇠✔︎Where stories live. Discover now