XXXIII.

700 37 4
                                    

Keď bolo niečo málo pred obedom, ucítil som ako sa gauč vedľa mňa trochu prehol. Pozrel som sa tým smerom a zbadal vysmiatého Kookieho.

Usmial som sa a objal som ho okolo krku. On mi objatie opätoval. Následne si ma vyšvihol na seba tak, aby som na ňom sedel obkročmo. Spokojne som sa usmial a oprel som sa o jeho hruď.

,,Ako sa ti tu páči? Nechýba ti nič?", začal sa ma vypitovať Kookie po chvíli tichého obímania.

Nechápem ako by mi niečo mohlo chýbať. Veď je tu všetko potrebné aj nepotrebné. Trochu mi tento dom pripomýna bludisko. A s veľkou pravdepodobnosťou si už nepamätám, kde sa čo nachádza.

,,Nie. Všetko tu je. Je to prekrásne", usmial som sa a odtiahol som sa od neho. Zadíval som sa mu do očí, v ktorých sa odrážala spokojnosť.

,,Som rád, že sa ti tu páči. Celý týždeň som na tom pracoval. A aj na tej svadbe", zasmial sa a so mnou na rukách sa postavil. Automaticky som mu obmotal ruky a nohy okolo tela.

Kookie sa rozišiel pred dom, kde ho čakalo auto s vecami. Pred ním ma opatrne položil na zem. Následne otvoril zadné dvere a niečo stamať vytiahol.

V rukách držal Holly, ktorého som si hneď aj od neho prevzal. Usmial som sa a pozoroval ho, ako sa presúva ku kufru auta. Očividne ide vyberať naše zvyšné veci. Chcel by som mu aspoň trochu pomôcť.

,,S čím ti pomôžem?", spýtal som sa, keď už vyberal šiestu tašku. Ani si nepamätám, že by som mal s Kookoiem toľko veci. No čo už teraz s tým.

,,S ničím. Zvládnem to, neboj. Nechcem ťa zaťažovať alebo nejak využívať. To rozhodne nie", usmial sa na mňa a zobral tašky do rúk. Úsmev som mu samozrejme opätoval.

Následne kufor zavrel pomocou senzoru, auto na diaľkové ovládanie zamkol a my sme sa mohli pobrať do domu.

Cestou som Kookovi otváral dvere, aby som mu aspoň nejak uľahčil cestu. Nenechám ho sa namáhať. Veď sme už rodina a tá si musí pomáhať. Už iba čakať, kedy sa rozrastieme.

Kookie tri tašky odniesol do našej izby, jednu do svojej pravovni a dve niekde, kde mi zakázal vojsť. Zaujímalo by ma, čo tam má. Raz sa tam pôjdem pozrieť.

Vošiel som do kuchyne a otvoril ľadničku. Bola plná jedla. Apoň že všetko potrebné pripravil a ja tak môžem pripraviť obed. Cestou som ešte Holly položil na zem, aby sa mohol poprechádzať.

Chvíľu som rozmýšľal, čo urobím na obed. Nakoniec som sa rozhodol pre Bulgogi. To mi asi potrvá najkratšie.

Pripravil som si potrebné veci a hneď na to sa pustil do vareňia. Pomedzi to som si pospevoval nejakú melódiu a hýbal sa do jej rytmu.

Hneď ako som mal všetko hotové, naložil som jedlo na taniere a položil na stôl. Chystal som sa ísť pre Kookieho, ale v tom momente sa mi okolo pásu obmotali dve silné ruky.

Kookie ma začal hladkať po plochom brušku. Usmial som sa a oprel som sa o jeho hruď. Neviem prečo, ale chcel by som mať deti. Určite by sme s Kookie boli dobrý rodičia.

,,Pekne to vonia. Ale na teba to nemá", prehlásil Kookie a hneď na to si hlavu zaboril do môjho krku a nasal moju vôňu. Usmial som sa a hlavu som otočil jeho smerom.

,,Neviem čo ti na mne voňia. Stále som nebol v sprche", uškrnul som sa a zadíval sa na Kookovú tvár. Ten sa mi zadíval nechápavo do očí.

,,Prečo? Nevedel si trafiť, alebo ti niečo nevyhovovalo?", spýtal sa a opäť ma pohladil po brušku.

,,Nie, všetko je v poriadku. Len som čakal na teba. Chcel som ísť s tebou", sčervenal som a následne aj sklopil hlavu. Je mi trápne o tom hovoriť. Pripadám si potom ako pedofil.

Kookie sa zasmial a otočil si ma k sebe čelom. Stále som mal sklonenú hlavu a odmietal sa naň pozrieť. Čo ak si o mne niečo pomyslí.

,,Po obede môžme ísť. Čo ty na to?", spýtal sa ma v momente, kde mi zodvihol hlavu. Do široka som sa usmial a nadšene prikývol. Už sa nemôžem dočkať.

Usadili sme sa za stolom a hneď sa aj pustili do jedenia. Celý čas sme boli po tichu. No ja som mal bonus v podobe červenej tvári. Neskutočne som sa za seba hanbil. Ani neviem prečo. Veď sa jedná o môjho muža.

Po obede som zobral špinavé taniere a išiel ich umyť. Samozrejme sa to neobišlo bez toho, aby ma Kookie obímal zo zadu. Hlavu mal v záhybe môjho krku a pokladal naň nežné bozky.

Hneď ako som mal riad hotový spoločne sme sa rozišli do našej izby, kde sme si zobrali potrebné veci a vošli do kúpeľne.

Rozhodli sme sa pre vaňu a tak sa k nej Kookie hneď rozišiel. Následne pustil vodu a dal penu. Ja som sa zatiaľ vyzliekol do naha.

Keď sa Kookie otočil mojím smerom, spadla mu sánka od prekvapenia. Sčervenal som až na zadku a podyšiel pomaly k nemu. Kookie sa na mňa len pozeral.

Hneď ako som bol pred ním rozhodol som sa, že mu trochu pomôžem s vyzliekaním. Takto vyzerá, že sa namá do žiadnej činnosti.

Netrvalo dlho a už som mu dával dole tročko. Následne som svoje ruky premiestnil na jeho rifle, konkrétne zips.

Stiahol som ho a následne rozopolo aj gombík. Nohavice som mu stiahol a spolu s nimi som išiel aj ja.

V okamžiku pred mnou stále celkom nahý a pred tvárou som mal jeho kamaráta. Pozrel som sa Kookiemu do očí. Na tvári mu sedel nevhápavý výraz.

No ja som mal vo všetkom jasno. Chcel som náš vzťah posunúť o niečo ďalej. Určite s tým bude Kookie súhlasiť. Nevidím dvôvod prečo nie.

Chytil som jeho kamaráta do ruky a párkrát som po ňom prešiel zdola hore. Kookie od prekvapenia zalapal po dychu.

Následne som si do pusinky zobral len jeho špišku a začal som mu ju sať, oblizovať s nežne kuskať. Kookie len spokojne hrdelne zavzdychal. To ma len potešilo a popohnali v pred.

Oblízol som mu celú dĺžku a následne si zobral Kookieho do pusi. Zvládol som niečo málo za polkou. Časom sa možno dostanem aj ďalej.

Následne som začal hlavou phybovať hore dole a zvyšok som si dopomáhal rukou. Kookie začal po tichu vzdychať a jedna jeho ruka sa ocitla v mojích vlasoch.

Netrvalo dlho a Kookie si začal udávať vlastné tempo. Sem tam pripravil o trochu hlbšie a tak som sa trochu zakuckal.

,,Ahh Yoongi...už b-budem", prehlásil Kookie po nejakej dobe jeho prekrásnych vzdychoch. Po tejto vete som svoje pohyby zrýchlil.

Netrvalo dlho a Kookie sa s hlasným vzdychol môjho mena urobil so mojej pusi. Pomaly som sa od neho od tiahol a v puse som mal stále jeho sperma.

,,Vypľuj to Yoongie", povedal udýchane Kookie. No ja som urobil presný opak. Všetko som prehĺtol a nakoniec si mlstne oblízol pery.

Postavil som sa a následne objal Kookieho okolo pásu. On mi objatie s radosťou opätoval.

Som rád za to, čo som urobil.

➤➤➤➤➤➤➤➤➤➤➤➤➤➤➤➤➤➤➤➤➤➤

Dúfam, že som touto časťou potešila Tehan_Minguk

Married to mafia ⇢ⓎⓄⓄⓃⓀⓄⓄⓀ⇠✔︎Where stories live. Discover now