XXXII.

683 34 2
                                    

Obrásková kapitola. Užite si.
➤➤➤➤➤➤➤➤➤➤➤➤➤➤➤➤➤➤➤➤➤➤

Ráno som sa zobudil v Kookovom objatí. Cítil som sa skvelo a tak uvoľnene. Hlavne po včerajšej svadbe.

Pozrel som na Kookovú tvár. Mal tak kľudný výraz v tvári. Očividne ešte spal. Chcel by som mu opäť urobiť raňajky do postele, ale neviem, kde je kuchyňa a ako je vybavená. Radšej si ho zobudím a potom pôjdeme.

Naklonil som sa k jeho tvári a vlepil som mu pusu na čelo. Nejak veľmi nereagoval a tak som sa rozhodol pokračovať. Išiel som cez líce, nos, krk, brada, kútiky úst a nakoniec pery.

Presne v momente, ako sa dotkly naše pery, Kookie nás prevalil a vyšvihol sa nad mňa. Hneď sme sa aj začali vášnivo bozkávať.

,,Toto bolo to najkrajšie ráno, aké som kedy mal", prehlásil Kookie hneď ako sme sa od seba odtiahli. Len som sa nad tým zasmial a zadíval som sa mu do očí.

,,Aj tebe dobré ráno Kookie", prehlásil som a posadil som sa na posteľ. Kookie sa spolu so mnou posadil, ale pred mňa.

,,Zlatíčko, musím ísť ešte pre pár veci ku chalanom. Nechcem ťa brať zo sebou a zaťažovať ťa. Tu ostaň, porozhliadni sa a oddychuj. Prídem asi okolo obeda, dobre?", na to som trochu smutno prikývol.

Chcel som s ním stráviť trochu viac času. Nechcem ho však nejak obťažovať a zaťažovať. Ale hneď ako príde, bude nútený sa mi venovať.

,,Nebuď smutný. Hneď ako prídem, budem sa ti venovať. Zamknem vchodové dvere a nechám ti otvorené zadné. Aj tam sa niečo nachádza. Sľubujem, že sa budem snažiť ponáhľať", pohladil ma po líci, na ktoré hneď aj vlepil pusu. Opäť som len prikývol.

Kookie sa na to hneď postavil a odyšiel do šatníka. Stále som sa naň pozeral. Dvere od šatníka sú sklenené a tak mám naň dokonalý výhľad. Nemôžem sa naň vynadívať.

Hneď ako bol hotový, otočil sa mojím smerom a zasmial sa v momente, kedy si všimol môjho pohľadu. Trochu som sčervenal a sklonil som hlavu.

Kookie mi ju zodvihol a hneď sa mi aj prilepil na pery. Bozky som mu samozrejme opätoval. Aspoň si ho trochu užijem.

,,Milujem ťa Jeon Yoongi", prehlásil a podyšiel ku dverám. Tam sa zastavil a otočil sa na mňa. Usmial sa a oprel sa o rám dverí.

,,Však aj ja teba Jeon Jungkook", úsmev som mu opätoval a lepšie som sa usadil na posteli. Je naň pekný pohľad.

,,Keď ťa takto vidím, nikde sa mi nechce. Nardšej by som k tebe skočil a uväznil ťa v objatí. No bužiaľ musím ísť", spokojne vydýchol a zadíval sa mi do očí.

,,No nič. Daj na seba pozor a maj sa. Pa láska", prehlásil a poslal mi vzdušnú pusu. Usmial som sa a odzdravil som sa mu. Hneď na to aj odyšiel z izby a následne aj z celého domu.

Ja som sa zatiaľ pobral do šatníka, kde som si obliekol čierne tričko a tepláky rovnakej farby. Už je skoro koniec novembra. Vôbec som si neuvedomil, ako ten čas letí.

Následne som zašiel do čiernych dverí, ktoré sa nachádzali v našej izbe. V okamihu, kedy som otvoril dvere, otvroril som ústa do nemého úžasu. Takúto prekrásnu kúpeľňu som ešte nevidel.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Married to mafia ⇢ⓎⓄⓄⓃⓀⓄⓄⓀ⇠✔︎Where stories live. Discover now