One new start ... ( Cap 2 )

660 19 6
                                    

Aveam de gand sa .....dar nu puteam sa le spun , macar ei , totusi era sora lui , dar nu am facut-o . La sfarsitul zilei mi-am luat rams bun de la toata lumea , inclusiv de la Jason , care parea uimit si speriat , cand l-am apucat de mana , am simtit ca parca nu mai imi dadea drumul , mi-am dorit sa raman ,dar nu mai puteam totul ma ducea cu gandul la ai spune Maryei ce sa intamplat . 

  O noua zi de scoala , plictisitoare ...aceleasi ore obositoare si aceiasi profesori arganti , pana la un momendat cand Alyson a venit spre mine si mi-a intins un plic .

Eu : Ce e cu asta ??!

Aly: Deschide-l si ai sa vezi ! zambii ea , foarte entuziasmata .

Era o invitatie , la o petrecere de sfarsit de semsetru ,data de catre ...o nu ! Nu pot sa cred , nu de fetele de plastc ! Fetele Barbie sau fetele de plastic sunt popularele liceului nostru sau mai bine zis apreciatele pentru decolteul urias , gaura neagra din capul lor si colantii cu extra push up . Printre ele se afla si fosta cea mai buna prietena a mea ,Heyley, care acum este de nerecunoscut si cand te gandesti ca au trecut doar 2 ani si jumatate de la mare ei schimbare . Jena si marionetele ei  ( Hayley ,Maddy) dadeau in fiecare an aceasta petrecere , dar niciodata nu am fost invitata .

Eu : Cum de ai obtinut doua invitatii ??

Aly: Ehh.. surse proprii, hai nu mai pune atatea intrebari si i-ati lucrurile, urmeaaza o mega sesiune de shopping !!

Eu : Yey ... . Acesta a fost cel mai sictirit "yey: pe care l-am spus ever , nu era ca nu eram bucuroasa de o iesala , dar nu la petrecere Jenei , persoana care are tot dispretul si ura mea . 

Ajunse acolo , Aly a inceput sa i-a fiecare magazin si sa ma tarasca si pe mine dupoa ea . Dupa ce am probat , (cred ??)  toate rochile posibile , am ajuns la rochia perfecta ! O palma mai sus de genunchi , culoare galben-pai si cu un superb imprimeu de flori mici pe ea , cu manecile putin bufante si un decolteu acceptabil . Stilul fiind vintage , m-am napustit imediat ce am ajuns acasa in cutia cu bijuterii a bunicii acolo am gasit tot ce aveam nevoie pentru a completea perfect tinuta , plus o pereche de pantofi de un roz pal , culoarea unor floricele de pe rochie ce aveau o funda mica deasupra tocului , inalt cam de 8 cm . Aly , si-a ales de asemenea rochia perfecta , pe stilul ei funky rock , neagra ,dintrun material fin la atingere cu o funda metalica in talie si un decolteu ce era decoart pana pe umeri cu niste tinte argintii . Asortata cu o bendita la fel de plina cu tinte ca si decolteul rochiei si o pereche de ghete negre cu un toc, negru metalic . Dupa ce ne-am aranjat am pornit spre party ! 

Eu : Stai sa vezi distractie acum .... ! Jena si Maddy stateau in fata usi si parca le vedeam cum abia asteapta sa imi creeze o seara " de neuitat " .

Aly : Hei !

Jenna: Hai mai repede ca asteapta oameni mai imporatan-ti ca tine la coada !

Eu : Atunci tu de ce mai stai aici , daca intra numai persoane importante !

Jenna: Tu chiar vrei sa ramai pe afara , nici nu imi aduc  aminte sa te fi invitat , oricum dupa ce ca replicile tale sunt expirate , la fel e si tinuta ta ! 

Eu : Macar , eu am tinuta expirata , nu caracterul ! Hai ne vedem inautru pisi ! 

Am avut un contac vizual scurt cu ea ,dar fulgerator , apoi am intrat si m-am asezat langa bar si priveam in jur , cum toata lumea se distreaza , binenteles toata lume venise cu partener , Aly tocmai se reimpacase cu Deen si tot asa ... . Eu stateam si ma gandeam , oare cum ar fi sa pot si eu sa ma distrez asa, apoi m-am intors si mi-am luat un pahar mic de crema de whisky  . In dreapat mea se auzii o voce , dulce si rasunatoare , cand m-am intors era Ryan ,tocmai se aseza-se langa mine si statea de vorba cu barman-ul , spunandu-i ca isi tot cauta un inlocuitor la orga , ca sa poata incepe spectacolul . Asta era sansa mea , practicam orga de cand aveam 7 ani , am stat pret de 10 secunde vorbind cu constiinta mea si apoi am reactionat . 

Eu : Dar , nu avea-ti pe cineva la orga ?! am intrebat eu cu o voce tremuranda .

Ryan : Ba da , dar excesul de whisky nu face bine . A spus el razand .

Eu : O,deci oficial nu se poate discuta cu el ?

Ryan : Este in lumea lui acum , pana cand va ajunge in lumea spitalului , eu trebuie sa imi gasesc pe cineva la orga , sti cum-va pe cine as putea luat ?

Atunci inima a inceput sa imi bata din ce in ca mai tare , stiam ca ar trebui sa zic , "Stii eu pot face asta " , dar apoi au veznit o groaza de ganduri m-am pierdut usor , dar apo o voce din mine a spus " Pot canta eu la orga " , apoi mi-am dat seama ca nu era doar in capul meu , ci am spus-o pe bune !

Ryan: OK , dar trebuie sa te grabesti spectacolul incepe in 10 minute , uite asta sunt partiturile , sper sa te descurci !

Eu : Voi inceca !

CE?? In 10 minute , 3 partituri in zece minute ! Eram disperat , dar nici nu aveam de gand sa il dezamagesc , asa ca m-am pus serios pe invatat . Cu toata galagia , si cu toate zgomotele am reusit , dar cand sa intru pe scena am inghetat , auzeam tot , dar nu puteam sa ma misc , apoi am iesit si m- dus in culise , m-am asezat intr-un colt si am inceput sa plang, sincer nici eu nu stiam exact de ce . Am simtit o mana fina ce mi-a atins piciorul , am ridicat privire si am fost orbita de verdele din ochii sai , m-a ridicat , mi-a sters lacrimile , mi-a luat mana si a pus-o pe pieptul sau ..

Ryan : Simti asta , si eu am emotii , bubui de emotii , dar apoi ma gandesc la ceva sau cineva ce ma face sa zambesc si sa am incredere in mine !

Nu am mai spus nimic , si am facut exact ce mi-a zis , am inchis ochii si m-am gandit la el . Toate cele 40 de minute de show s-au scurs pentru mine doar in cate-va secunde . Dupa un lung sir de aplauze , m-am dus in culise si am bauit un pahar cu apa , apoi l-am vazut venind spre mine si ....

Sper ca v-a placut si a doua parte , astept pareri si sugestii ! Scuze dar nu mai puteam astepta pana miercuri , pana si in mine crestea suspansul , chiar daca eu stiam ce se va intampa :)) ! 

Just Teen SpiritWhere stories live. Discover now