Life ...and death

195 10 1
                                    

====PERSPECTIVA LUI NIALL====

-Roxanne , hai te rog trezestete , uite mai avem putin si ajungem la spital ...te rog ! tipam fara nici un raspuns. Era acolo ii simteam bataile inimi si respiratia , dar ochii ei , ochii ei frumosi nu vroiau sa se deschida. Eram in ambulanta si parca nu mai ajungeam odata eram disperat .Cum am putut sa o las se duca singura , de ce nu eram eu acum in locul ei ? 

-Haide-ti repede , miscati-va mai rapid oameni buni , avem o viata de salvat !

-Catre sala de operatie , face-ti loc ! 

-Aveti grija la aparate ! 

Auzeam atatea voci in jurul meu , capul imi exploda , nu mai suportam , vroiam sa se faca liniste odata , atat in sufletul meu cat si in jurul  meu , vroiam sa o stiu in siguranta !

===PERSPECTIVA LUI ELY===

Primisem un mesaj de la Niall , nu ne daduse prea multe detalii , doar ne ruga sa venim cat mai repede la spital . Eram toti ingrijorati , daca el ne-a dat mesajul inseamna ca s-a intamplat ceva cu Roxanne . 

Am plecat grabiti spre spital. Drumul a parut infernal , avand in vedere ca eram in alerta , logic ca am prins toate stopurile ! Eram atat de speriata .

Cand am ajuns in fata spitalului , am luat o gura mare de aer, m-am uitat spre cer , incercand sa transmit un mesaj si incercand sa imi eliberez frica . Intrasem si mergeam cu totii spre receptie.

-Buna ziua , cautam o pacienta adusa de curand , la spital , Roxanne Torr... . Nu reusisem sa termin propozitia , deoarece asistenta ne-a indrumat spre un hol lung plin de sali de internare. In capat o sala cu doua usi mari , facute din sticla translucida, nu puteai vedea decat niste umbre , o agitatie mare . Langa acele usi mari , pe scaunele de asteptare se afla un tanar , blondin , cu fata in palme , parca plangand . 

Asistenta , ne-a rugat sa asteptam si noi pe scaune ,spunandune ca Roxanne se afla in operatie .Baiatul cand a auzit numele lui Rox , a ridicat capul , ne-am uitat lung unii spre altii apoi am sarit pe el si l-am imbratisat . Era Niall.

Am reusit sa il calmam , vroiam sa stim ce s-a intamplat , dar nu puteam scoate nimic de la el , plangea fara oprire si lovea cu pumnul oriunde prindea .

-Niall, uitete in ochii mei , calmeaza-te is spune ce s-a intamplat! 

-A ...a calcat-o ! Asta pentru ca sunt un idiot , lenes ,prost !

-Niall! tipa Harry langa mine .

-NIall , spune clar ce s-a intamplat, cine a calcat-o ! 

-Inainte sa venim la voi , am vrut eu un pachet de tigari si am oprit langa un market si pentru ca sunt un mare idiot si un mare lenes am rugat-o pe ea sa traverseza si sa se duca . Uitasem sa ii zic ce marca vreau si din masina am tipat la ea , initial strada parea goala , dar cand s-a intors de nicaieri a aparut o motocicleta . A aruncat-o si apoi ....

Apoi Niall izbucnii din nou in lacrimi . Cand dintr-o data se deschid usile salii de operatie , iesi medicul , iar asistentii o duceau pe Roxx in salon. Ne-am repezit toti catre doctori cu 1000 de intrebari si tot ce ne-a zis a fost ca starea ei nu este stabila inca si ca nu ii da mai mult de 35% sanse de supravietuire , operatia a fost un succes dar a fost atacat un organ pe care inca nu l-au depistat . 

DUPA 3 SAPTAMANI 

STIRE DE ULTIMA ORA : CANTARETUL TRUPEI CE FACE FURORI IN ULTIMII ANI NIALL HORAN A FOST GASIT MORT ASTAZI DE DIMINEATA IN DORMITORUL PROPRIU LANGA NOPTIERA TINAND IN MANA POZA IUBITEI SALE CE SE AFLA IN COMA LA  SPITAL DE 3 SAPTAMANI ! 

FINNALY ! Mda , in sfarsit am reusit si eu sa postez urmatorul capitol , stiu ca nu e prea mare , dar nu am prea stiut ce sa fac cu Roxx si Niall ... . Nu am mai postat de ceva timp din cauza scolii si lipsei de inspiratie . 

P.S : La Lover Boy o sa postez urmatorul capitol peste 2-3 zile , as fi postat si mai devreme daca nu aveam scoala SAMBATAAA !!!

Just Teen SpiritWhere stories live. Discover now