A decision or two....

265 11 6
                                    

Nota autoarei : Am sa incep sa scriu putin mai rar , incepe scoala si am o gramada de pregatiri pentru noul semestru de facut . O sa postes cam la 2-3 zile , sper sa nu va suparati ,dar cred ca nici voi nu o sa aveti timp sa cititi in fiecare zi  :D ! 

===PERSPECTIVA LUI ELY ====

Era o decizie foarte grea , nu stiam efectiv ce sa zic sau ce sa fac , cum sa renunt la Ryan ?! Abia am asteptat sa reusesc sa leg o relatie cu el si acum sa renunt ?! Era absurd , dar nici la Harry nu puteam sa renunt si in niciun caz nu as fi incercat sa i-o bag pe gat pe Jena .....dar trebuia sa fac o alegere si ...nu a fost cea mai inspirata alegere,dar am facut-o !

Ely : O sa incerc sa vorbesc cu Harry despre tine , dar sper ca nu ai de gand sa faci vreo smecherie sau ceva ...

Jena : O te rog ....hai sa lasam orgoliul , e doar un mic favor si vei vedea ca totul se va rezolva ...

Ely : Mda ....cum zici tu ...mini bitch ...

Jena: Ai zis ceva pisi ?

Ely : Nu, ai doar auzenii ! i-am spus eu pe un ton sictirit .

Am lasat-o cu ochii in soare si am plecat spre statia de taxi-uri . Pe drum m-am gandit doar la decizia pe care am luat-o . Ma simteam ingrozitor , simteam ca am cazut intr-o capcana , ca un fel de pariu si apoi ma simteam ca o ipocrita si o inselatoare , ma simteam exact asa cum credeam eu ca se simte Jena zilnic , scuze ea nu simte nimic , intotdeauna mi s-a parut o persoana fara suflet . Pana si eu ma uram !

M-am dat jos din taxi , am intrat in casa ,m-am dus la mine in camera si m-am trantit pe pat . Am stat asa ceva timp pana ce am auzit niste bubuituri in geamul ce ducea catre terasa din camera mea , m-am speriat si am stins lumina , am vazut apoi cum copacul din fata casei se lasa in jos si i se tot miscau frunzele . Am vazut o silueta mergand pe terasa apoi batand in geam . Mi-am zis in gand ca nu poate fi un hot , ca doar nu au dintr-o data maniere ! M-am ridicat si am deschis usa , in fata mea statea Harry , cu un buchet de trandafiri in mana .

Harry : Scuze ca am venit asa , dar am zis ca daca nu esti acasa macar sa ti le las pe pat ....iarta-ma daca te-am speriat ...

Nu apuca sa termine propozitia , deoarece l-am luat in brate si am simtit cum lacrimile incep sa imi curga pe obraz , imi parea asa de rau , cate lucruri facea pentru mine , i-ar eu l-am lasat prada unui compromis . Am simtit cum mainile lui imi mangaiau crestetul capului .

Harry : Ely , ce ai patit ma ingrijorezi ? Am gresit eu cu ceva ?

Ely : Nu , iarta-ma ! ii spuneam eu printre sughituri . Eu doar , nu stiu ce sa zic , este un buchet superb ...eu ..

Harry : Orice ai pe suflet imi poti spune , Ely uitete in ochii mei , totul va fi bine indiferent ce se intampla , lucrurile se rezolva , crede-ma ! 

Ely : Nu , nu se rezolva ! Sunt asa o ipocrita , nici nu merit cadoul asta ! i-am zis eu inca plangand si uitandu-ma isistent spre buchet . Pe desupra mai sunt si needucata , iarta-ma , hai intra ! i-am facut eu semn in timp ce imi stergeam lacriile . L-am luat de mana si m-am dus cu el jos in living , l-am lasat pe canapea si m-am dus sa pun ceva de baut , si sa aranjez florile . La cat de suparata eram nici nu observasem ca acel buchet continea 101 trandafiri . Eram atat de induiosata de gestul lui , de mica imi doream sa primesc de la un baiat asa un buchet . Le-am asezat frumos in vaza , am luat sucurile in mana si m-am dus si l-am servit .

Harry : Te rog spune-mi ce ai patit ,  chiar m-ai speriat , nu vreau sa te am pe constiinta daca vei patii ceva si eu nu am stiut despre ce e vorba !

Ely : Nu e chiar asa de usor ...e legat de tine , e legat de mine , e legat de o mare idiotenie , pe care numai eu as fi putut sa o fac ! ultimele cuvinte le-am cam tipat apoi lacrimile au inceput din nou sa imi curga pe obraz .  Harry s-a apropiat usor de mine si mi-a tras capil pe pieptul sau .

Ely : Macar atat pot sa fac macar sa iti spun , in caz ca te vei supara , asta e , macar o sa stiu ca nu te-am mintit ...

Harry : Nu am cum sa ma supar pe asa un suflet bun ! mi-a zis el incercand sa ma inveseleasca .

M-am ridicat de pe pieptul lui si am legat un contact vizual cu el . 

Ely : Uite cum sta treba , cu toate ca ma doare sa zic asta , eu nu te plac .....! cand am facut aceasta pauza el s-a uitat trist la mine si a vrut sa zica ceva dar l-am oprit , Eu te defapt incep sa te iubesc ,incep sa tin la tine asa cum nu as fi vrut la inceput , dar aici e o mica problema , nu esti singurul pentru care simt asta , mai este inca un baiat pentru care am aceleasi sentimente , putin mai amplificate . Tin la el de 1 an jumatate , am reusit sa stabilim o legatura , numai ca ne-am certat din cauza ... ( atunci am avut un moment de gandire, oricum il vedeam semi trist , sa il mai aduc si pe Jason in discutie , nu era char o ideea buna ) dintr-un motiv neimportant , acum el este impruna cu una dintre prietenele mele sau fosta mea prietena . Asta din cauza unui pact facut de o nenorocita , o profitoare , care joaca oamenii pe degete , i-ar ea mi-a facut o oferta ...

Harry : Care sa ghicesc ca ma include si pe mine ?! a zis el confuz si destul de suparat .

Ely : Mda ...! am zis eu cu lacrimi in ochi   

Harry : Si , tu ce ai spus ?

Nu i-am zis nimic , apoi si-a dat seama singur din reactia mea . Nu ma asteptam sa faca .........

=====PERSPECTIVA LUI MARY ==== 

Am sarit in bratele lui David si i-am facut semn sa se uite spre Stephan , i-am cam dat de inteles ce vroiam sa fac , nu am mai stat pe ganduri si l-am sarutat . Nu simteam nimic , fata de sarututile pe care mi le dadea Stephan , eram nula , la fel si David , doar Stephan era poker face . Cand a venit Josh , chitaristul trupei , am plecat amandoi fara sa ne uitam inapoi . 

====PERSPECTIVA LUI ROXANNE=====

Tocmai avusesem o cearta cu Niall , eu trebuia sa ies sa ma intalnesc cu Rob , stiam ca nu e bine ce fac , dar am incercat sa ii ascund asta lui Niall si asta ma durea cel mai tare .

Roxanne : Hai Rob , zi odata ce vrei ! i-am zis eu asezandu-ma pe unul din scaunele de la bar .

Rob : Vreau sa te am din nou , doar pentru mine Rox ! 

Roxanne : Esti asa un ipocrit si un arogant si un plin de tine , dupa ce m-ai lasat cu inima franta vi aici si imi zici inapoi, sti ce o sa primesti inapoi , uite asta ! apoi l-am lovit cu geanta si am iesit din bar plangand , am vrut sa merg la Niall , dar stiam ca nu o sa ma primeasca asa ca m-am dus spre Alysson . Am ajuns acolo , la ea eram omul casei asa ca nu m-am mai sinchisit sa bat la usa , erau toate luminile stinse , cand am urcat la etaj , am auzit sarituri , zgomote si tipete din camera ei , cand am intrat , am vazut tot ce nu imi doream sa vad vreodata .

Rox: ZAYN ?!!!!!

Aly si Zayn : ROXANNE ! 

Aly : Upss ! ...

Just Teen SpiritМесто, где живут истории. Откройте их для себя