Problems in paradise , surprises in hell !

307 14 1
                                    

Pana cand din tufisuri au aparut si ceilalti( Alysson , Mary ,Liam , Louis, Zayn si Clare) ce tot incercau sa ne sperie , au venit fiecare cu cate un cadou spre mine , eram atat de fericita !

Ely : Nu trebuia , oricum a-ti facut prea multe deja !

Aly : O haide , o mica atentie odata pe an nu strica !

Ely : Vede-ti poate incep sa ma obisnuiesc !

Toti au pufnit in ras , inafara de Harry ce s-a apropiat de mine si mi-a luat mana , am mers cu el pe una dintre paturi si ne-am asezat confortabil in timp ce Louis daduse drumul la film .

Harry : Nu ar fi asa de rau sa te obisnuiesti ...

Ely : Cu ce sa ma obisnuiesc ?

Harry : Cu atentia ...

Ely : Ce vrei sa spui ...

Harry : Hei uite a inceput filmul !

Ely : Harry , vroiai sa zici ceva ?! nu am primit nici un raspuns doar un zambet larg si o privire induiosatoare . Nu vreau sa par ipocrita , adica dupa cate a facut saracul baiat , s-a chinuit ceva pentru ziua mea avand in vedere cate are de facut cu minunata lui viata de star , aici si vroiam sa ajung , viata de star , hmm nu prea am eu incredere in vedete , pentru ei e mai mult o joaca , o provocare , incearca sa cucereasca o fata pe care o gasesc putin diferita si dupa ce iti implinesc telul si demonstreaza celorlati cat de buni sunt ei la cucerit , biata fata trebuie sa sufere pret de doua saptamani injuriile, insultele si amenintarile primite de la fane obsedate , apoi uriasul val mass media de dupa despartirea fabuloasa . Trebuie sa precizez ca iubesc felul in care ma trateaza si cum ma priveste , dar toate aste sunt de moment , pentru el sunt trecatoare si nu vreau sa imi creez aluzii pentru ca niciodata nu voi fi mai sus de ego-ul sau .

Alysson : Ely imi pasezi si mie floricelele ! ma roaga ea in timp ce se juca in parul lui Zayn , nu pot sa cred cat de credula este si cat de repede a renuntat la Deen ! Intr-adevar nu il prea suportam pe Deen , dar cu ea era cu totul alt om , era dur ,dar si protector , era in acelasi timp si sever, sarcastic si artagos ,dar si iubitor , darnic si grijuliu . Pentru ea era o persoana buna care o putea tine in frau , Alysson find o fire mai zvapaiata si necugetata in ceea ce face ,  el era un tip mai sec, dar cu picioarele pe pamant .

Ely : Aly ai grija ...i-am soptit eu

Aly : Cu ce ?

Ely : Cred ca iti poti da seama si singura ...

Mary : Puteti sa face-ti  liniste !

Ely si Aly : Scuze !

Am simtit apoi o mana ce mi-se aseza usor pe umar , m-am uitat si am vazut cu Harry incerca sa isi pozitioneze mana pe umarul meu , nu am miscat .

Ely : Nu, miscare incorecta si invechita ...

Harry : Imi pare rau , nu vroiam sa ...adica scuze dar...

Ely : Hai taci si fi atent la film ! i-am zis eu razand si dandu-i un pumn prieteneste in umar .

Nimeni nu scotea niciun sunet ,doar la partile romantice sau dramatice in care toate fetele incepusera ori sa boceasca , ori sa spuna in cor „Oww” sau „Aww” ,  eu sunt cam imuna, avand in vedere ca am mai vazut filmul de aproape 7 ori pana acum , bietul Harry nu putea sa incerce nici o metoda de agatat pe mine , il vedeam cum se uita in jur si mai avea putin si ma lua cu forta in brate , toti ceilalti erau imbratisa-ti pe perechi, Liam ce profita de naiva si vulnerabila Mary , Alysson si Zayn care aveau aceasi reactie ( zici ca sunt facuti de aceasi mama ) , Niall si Roxx care deja imi provoaca greata de la atata sarutat si giuguleala , doar Louis si Clare erau mai normali , avand in vedere ca Louis avea prietena , nu facea alt ceva decat sa ii dea din 3 in 3 secunde servetele lui Clare , ce plangea la fiecare sarut sau imbratisare !

Just Teen Spiritजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें