Friends with benefits !

322 14 12
                                    

=====PERSPECTIVA LUI MARY====

Ieri a fost o zi geniala , iubesc zilele de nastere , cand poti sa faci surprize celor la care tii . Am fost atat de bucuroasa ca am reusit sa o facem pe Ely sa zambeasca dupa veste primita .Inca nu imi vine sa cred ca e asa un nesimtit , cu una dintre prietenele ei ...hmm , adica Kath era ca Ely , numai ca mai zapacita si mai neinfricata , nu avea de obicei simtul pericolului , nu stiu ce a fost in capul ei cand a luat decizia asta . Astazi incepeam din nou cursurile , mergeam spre autobuz cand vad ceva ce nu mi-as fi dorit sa nu vad , era Stephan si nu era singur era cu Madie si cu grupuletul popular , mi-am indepartat pirvirea si am urcat in primul autobuz . Pe drum o lacrima imi curse pe obraz si imi adusese aminte de zilele de dinainte de Craciun. 

*Flash Back *

Mary : Hei , nu-i corect , meritam un avans , nu pot sa alerg asa repede ca tine ! am spus eu gafaind si fastacidu-ma

Stephan : Daca ti-as fi dat avans nu as m-ai fi putut sa te prind si sa iti fac asta ! Ha ha , pregatestete de tornada de zapada ! imi spune el luandu-ma in brate si aruncandu-ma intr-un morman mare de zapada , apoi am inceput sa aruncam unul in altul cu bulgari ! 

Mary : I-a de aici ! i-am zis eu aruncandu-i un bulgar drept in fata si in par . S-a asezat deasupra mea , si-a scuturat parul in asa fel in cat sa ma stropeasca cu zapada ce se topise apoi a venit usor spre mie , ma privit in ochi si s-a apropiat de buzele mele apasand usor , frigul de afara nu mai conta , sarutul lui era asa dulce si cald , am simtit cum un val de caldura imi cuprinsese intreg corpul . In timp ce ne sarutam mi-am pus bratele in jurl gatului sau si el ma ridica usor , mi-am incolacit picioarele in jurul taliei sale si am ramas asa , pana ce zapada de pe o craca s-a hotarat sa ne opresca cazand lin peste noi . Am ras si am inceput sin nou sa ne jucam ca doi copii .

*End of the Flash Back *

Mi-am sters lacrima si m-am dat jos din autobuz , pe la spate am zimtit doua brate ci mi-au sarit pe umeri , cand m-am intors era David .

David- unul dintre prietenii mei cei mai buni , cu toate ca era baiat , nu imi faceam probleme ca am trece de friendzone ,deoarece el era gay . Eram impreuna de 2 ani intr-un band , eu vocal si el la tobe . Era cel mai bun tobosar din cati am cunoscut eu , de asemenea este un ascultator si un sfatuitor bun , asta din cauza batjocurii prin care a trecut cativa ani din cauza orientarii sale , este prietenul meu , ma ajuta in aprope orice . 

David : Hei papusa , ce faci nu te-am mai vazut de dinainte de Craciun , give me a hug ! a spus el cu niste ochi mari de catelusi . Ne-am imbratisat si am inceput sa vorbim .

Mary : Si , ce ai mai facut in vacanta asta ? 

David : Pai mai nimic , mi-am luat tobe noi si am mai scris niste partituri pentru trupa , in rest stii tu Craciunul , revelionul ...

Mary : Da stiu ...si cand avem repetitii ?

David : Pai ma gandeam astazi dupa scoala , am vorbit si cu ceilalti si au zis ca ar fi cool sa mergem la o cafea si apoi la studio . Chiar vreau sa vede-ti noile partituri , m-am straduit ceva la ele .

Mary : Tot ce scrii tu e cu suflet si sunt sigura ca o sa le placa tuturor .. ! ii zic eu luandu-l in brate , apoi am plecat fiecare catrecursul lui , el la tobe eu la mate . 

==== PERSPECTIVA LUI ELY ====

De ieri numai la mesajul de la Jena ma gandesc , ce vrea sa spuna prin oferta , ar trebuii sa merg unde ma indemna ea , ce legatura are Kath cu asta ?! Mii de inrebari imi invadau mintea , imi doream sa stiu dinainte raspunsul , imi era frica de ce se putea intampla . Eram la scoala si asteptam sa inceapa ora de mate , dar gandul imi era in cu totul alta parte . Am vazut-o pe Mary si i-am facut semn sa se aseze langa mine . 

Mary : Hei ce-i cu fata asta ? 

Ely : Nimic ... . Nu vroiam sa ii zic , s-ar fi ingrijorat si ar fi vrut sa vina cu mine , nu vroiam sa bag pe nimeni in asta si daca Jena avea sa imi faca ceva , macar eram singura si nu mai suferea nimeni altcineva .

Mary : Stiu ca ai ceva, mi-e imi poti zice ...

Atunci am fost salvata de profesorul ce tocmai intrase in clasa , e printre singurele momente in care pot sa spun ca il iubesc pe proful de mate ! Au trecut si celelalte ore , inima incepea sa imi bata din ce in ce mai tare , trebuia sa ma indrept spre locul indicat de Jena .  39 Panton Street , unde avea sa duca asta?! am luat primul taxi pe care l-am vazut si in 15 minute eram deja acolo .

====PERSPECTIVA LUI MARY ====

Tocmai terminasem orele si il asteptam pe chitaristul trupei sa vina sa ne i-a de la liceu pe mine si pe David . Tot stateam noi de vorba , pana cand l-am vazut pe Stephan , iesind din liceu cu aceleasi persoane cu care il vazusem de dimineata . M-a vazut , s-a uitat pret de 2 minute la mine si la David, apoi a luat-o pe Madie de mana , a tras-o spre el si a sarutat-o . Cand am vazut asta am avut un impuls de moment asa ca m-am ridicat si m-am.........

=====PESRPECTIVA LUI ELY=====

Ajunsesem , nimic in jur , nici-un bar sau cafenea, nici o casa cunoscuta , doar blocuri si blocurii. Ma tot plimbam pana cand la un moment dat am auzit din spatele uinui colt de bloc  "pssst !" , m-am intors si m-am indreptet catre acel loc .

Ely : Care e faza Jena , ce vrei ?

Jena : Ooo , scumpica are nervi ?! De ce , te-a inselat Ryanutzu dragutzu ?

Ely : Eu ti-as propune sa incetezi si sa zici odata , de ce dracu m-ai chemat aici ! 

Jena : Hoo , nu fi nervoasa ca nu o sa aiba urmari bune daca ai atitudinea asta , pisi ! 

Ely : Imi zici odata , ca imi pierd rabdarea , ce oferta i-ai facut lui Kath !?

Jena : Pai , mai multe ofete , i-am oferit popularitate , i-am oferit un iubit ....de toate nu crezi ?!

Ely : Kath nu s-ar fi lasat asa usor , ce i-ai promis ?

Jena : Pai parca era-ti prietene , nu ii sti tu slabiciunea ? Caleb , iti zice ceva ? 

Ely : Haa si cum ai sa il dai tu pe Caleb daca ea este cu Ryan ?

Jena : Pai ea o sa ramana cu Ryan pana cand o sa vreau eu ....oricum totul va merge dupa mine ...

Ely : Sti ceva nu esti tu buricul pamantului , soarele nu se invarte dupa tine , ce vrei de la mine zi odata ca nu cred eu ca m-ai chemat doar pentru explicatii ...?!

Jena : Mda asa este , am o propunere pentru tine ... . Imi zice ea cu un zambet pana la urechi pe fata , prefacandu-se interesata de manichiura ...

Ely : Nu ma intereseaza propunerile tale ...esti doar o profitoare si o ipocrita si o ....

Jena : Eu ti-as propune sa termini si sa asculti ce am de zis . Ti-l pot da pe Ryan inapoi , vreau doar ceva mic in schimb ...

Ely : Voebesti de oameni ca si cand ar fi marionetele tale si ar face numai ce vrei tu , dar totusi sunt curioasa ce ai putea sa imi ceri ...?!

Jena : Pai , am vazut ca cineva are mai nou un prieten mai special ...hmm

Ely : La cine te referi ?

Jena : Oo eu cred ca sti foarte bine , inalt , cret , frumos , cantaret ...hmm ..

Ely : De unde sti de Harry ?

Jena : Orasul asta e mai mic decat pare ....

Ely : Si ce vrei de la el ?

Jena : Vreau doar sa il faci sa ......

Just Teen SpiritUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum