An end for a new beginning

186 7 6
                                    

    Trecusera 3 saptamani de la moarte lui Niall , a fost un lucru extrem de neașteptat pentru noi toti . Trist , stresant , ingrozitor , pur si simplu de nedescris , tot ce era in jurul nostru era peste puterile noastre , dupa parerea mea daca nu eram toti impreuna nu am fi putut face fata intamplarilor . Toata presa este inebunita , fani peste fani , incercarea de a avea o inmormantare privata era cat pe ce sa dea gres , plus ca Roxanne este intr-o stare deplorabila . Eu stau zi si noapte langa ea , are nevoie de cineva langa , acum ca Niall nu mai este si numai eu stiu secretul ei , pe care il tin bine ascuns in mintea mea si cu greu nu ii marturisesc nimic lui Harry . 

  Da, Roxanne are un secret , ceva ce trebuie ascuns inca de prieteni , familie , presa , macar pana se mai linistesc apele . Roxanne este însărcinată ! Cu tot calvarul si cu accidentul ei , acest copil era deja conceput se afla inauntrul ei in momentul impactului , a supravietuit . Acest mic suflet in curs de dezvoltare a supravietuit si este pentru Roxanne in momentul de fata tot ce mai conteaza pentru ea . 

  Acum stau langa ea si o privesc cum doarme , ma uit uimita si induiosata , sunt impresioanata de faptul ca prietena mea este insarcinata , este un lucru minunat cel putin eu intotdeauna mi-am dorit sa am un copil . De mica aveam grija atat de surioara mea mai mica , cat si de Lola . Lola era bebelusul de jucarie daruit de bunica mea fix dupa ce am aflat ca bunicul pe care nu am avut ocazia sa il cunoasc , a decedat . A fost papusa mea preferata , si acum o am in camera mea pusa pe unul din rafturile cu carti , jurnale , obiecte ce imi amintesc anumite momente , intr-un cuvant : amintiri . 

   Probabil va intrebati ce fac ceilalti baieti , se lupa cu presa , cu managementul si cu toate greutatile de pe urma incidentului cu Niall . Imi este mila de Harry , il privesc in fiecare zi cum vine rupt de oboseala si coplesit de nervi si emotii . Cateodata tipa , alteori se culca , iar atunci cand plange incep si eu sa plang , dar nu il las sa vada asta , incerc sa il linistesc . De fiecare data ii cuprind fata cu palmele mele si ii spun ca totul va fi bine si ca pana la urma se va rezolva si ca tot ce conteaza este ca il iubesc si ca are prietenii aproape . Suntem deja de 2 luni si jumatate impreuna , dar inca nu am facut nimic . Da , stiu ce o sa credeti ce cuplu normal la 18-19 ani nu o face ?! Pai ideea e ca eu nu am fost pregatita , iar apoi efectiv nu am avut timp de asa ceva , nici macar cu gandul la asta nu am fost . 

   Am zis ca voi face acest pas cand voi simti , dar vreau sa fie un moment special , pe care sa simt ca vreau sa il fac . Acum m-am axat pe ce a fost mai important , sa am grija de Roxanne sa il ajut cum pot pe Harry si sa imi fac portofoliul pentru facultate . Trebuie sa ma ocup si de mine , am realizat asta dupa o lunga discutie cu mama mea , care a aflat ca nici pana acum nu mi-am luat inca un job din care sa pot sa imi castig si eu propriul salariu . Un lucru pe care nu il stie nimeni si petru care mama mi-ar face capul si mai mare decat pentru job , ar fi facultatea si faptul ca nici pana acum nu m-am hotarat la ce vreau sa dau . Anul asta termin liceul de arte si nu stiu sigur daca vreau sa ma axez in continuare pe asta , sau daca da , nu stiu pe ce ramura a desenului sa continui . 

   Toate deciziile incep sa devina din ce in ce mai grele si totul se complica . Incepi sa simți cum cu fiecare zi te maturizezi cate puțin si ca tot ce faci , ce decizi , ce vrei , îți poate lasă amprenta permanentă . Eu imi repet in fiecare zi și mi-a fost si demonstrat ca : Un sfîrșit înseamnă întotdeauna un nou inceput ! 

Ai ajuns la finalul capitolelor publicate.

⏰ Ultima actualizare: Jul 09, 2013 ⏰

Adaugă această povestire la Biblioteca ta pentru a primi notificări despre capitolele noi!

Just Teen SpiritUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum