5.-Nabídka

4.7K 274 5
                                    

Cestou k Jirkovi domů jsem si vzpomněla, že mám sraz u Adel a Ann.

,, Musím se stavit u holek.." přerušila jsem Menta ve vyprávění. ,,.. do večera jsem doma" dodala jsem, rychle políbila Jirku a odbočila do jiné ulice.

,, Pozdravuj je!" vykřikl za mnou ještě Jirka, ale já už utíkala na autobus, takže jsem ho moc neslyšela. Holky bydlí kousek od Jirky v malém domku. Dříve jsem tam bydlela s nimi, ale teď bydlím u Jirky.

Chvilku jsem přemýšlela, s čím asi tak holky potřebují pomoct.

,, Kdy už ten debilní bus pojede" zamumlala jsem si potichu pro sebe.

~o~

,, Crrrrr crrrrr crrrrrrr" zazvonila jsem na rodinný domek, jehož zahrádka kvetla nejrůznějšíma barvama. V obdivování zahrady mě vyrušila má dlouholetá přítelkyně.

,, Ahoj Nik" řekla Adel a objala mě.

,, Ahoj. Děláš jako bychom se bůhví jak dlouho neviděli." zachechtala jsem se. Naposledy jsme se viděli včera a to, když jsme se spolu vrátili z Hawaie.

,, Pojď dál" usmála se a pozvala mě dovnitř. Po vyzutí bot jsem se vypravila do obývacího pokoje, kde na gauči seděla Annie s kočkou na klíně. Odhodila Ceasara a šla se se mnou přivítat. Po přivítání jsme se všechny tři posadili na pohovku a popíjeli kávu.

,, Tak co je tak důležitý, s čím potřebujete poradit?" zeptala jsem se.

,, Já řekla poradit? Chtěli jsme ti něco nabídnout." opáčila Adell.

,, A copak?" vyzvídala jsem.

,, Moje mamka vlastní v Jizerkách penzion. A nabídla nám zájezd pro pět lidí na účet podniku. Tak jsme si řekli, že s sebou vezmeme naší nejlepší kámošku se svým přítelem. " zazubila se na mně Annie, která se konečně zapojila do hovoru.

,, Došli ti slova holka?" rozesmála se nademnou Ann. ,, Tak přijímáš nebo ne?"

,, Strašně moc děkuju, ale o tom si budu muset ještě popovídat s Jirkou. Nevím jak je na tom s dovolenou. " řekla jsem.

,, Jirka už o tom ví" usmála se Adell, která do teďka nepřítomně zírala na televizi. ,, Už jsem mu volala a vzal si volno a tobě jsem ho taky zařídila." vesele prohlásila.

,, To bude super! " zaradovala jsem se.

,,Odjezd je ve středu." řekla Ann.

Život s Youtuberem [ Jirka Král, VADAK]Where stories live. Discover now