14.- YouTube akce

4.2K 223 28
                                    

,, Hoď tam prosím Evropu. Tohle se nedá poslouchat." námítla jsem. Právě jsme byli na cestě na ForFans. Na Letňany to za normálního provozu trvá čtvrt hodiny, ale dnes tu byla kolona. V klimatizovaném autě bylo příjemně. Tedy - bylo by tu příjemně, kdyby Honza aspoň na vteřinu zavřel pusu. Neustále tu mluvil o počítačových hrách a o tom, jakou novou sérii bude natáčet na svůj YouTube kanál. Jirku to očividně bavilo, proto jsem své úvahy nad tím, jak po Mentovi něco hodit strčila do pozadí.

,,... a proto je ta hra o simulátoru trávy tak úžasná..." rozplýval se Honza při dokončování přednášky o nejretardovanější hře ever. Zabrněl mu mobil. Chvíli si četl zprávu a poté prohlásil: ,, Píše mi pořadatel. Prej změna plánu. Nebudeme hrát Minecraft. Všichni chtějí challenge."

,,Jéžišmarjá" zamručel Jirka a prohrábl si vlasy. ,, To snad není možný. Jaký challenge?"

,, To napíše. Máš nějaký nápad?" zeptal se netrpělivě.

,, Chilli, skořice a citrón?" navrhla jsem.

Ment mi poklepal na rameno. ,, Dobrý nápad. Ale chtělo by to nějak zpestřit."

,, Tak to bude soutěž. Každý si k sobě vezme jednoho youtubera nebo kohokoliv jiného a budeme soutěžit." ozval se Jirka.

,, Super,  máme vymyšlený challenge!" zaradoval se ten vzádu. Kolona se pomalu začala rozjíždět.

Vtom mě napadlo. ,,Přijde mi to strašně nostalgický. Však víte - ta akce. Ještě před necelým rokem, jak jsme byli na tom Craftconu.. Páni, to už bude doba." zasmála jsem se při vzpomínce na mou první YouTube akci, na které jsem se seznámila s mým nynějším přítelem.

Honza se zasmál ,, Ha! A kvůli komu jste spolu, hm?" ukázal na sebe. ,, No přece kvůli nejúžasnějšímu Mentovi!"

Jirka se otočil a podíval se na Menta.  ,, Vlastně, ehm, pokud si dobře vzpomínám. Tak jsem ji našel sám. " ušklíbl se.

,, Ale jenom kvůli nabíječce" potvrdila jsem a začala se smát.

_____

Jirka zaparkoval na velkým parkovišti před výstavištěm Letňany. Samotné výstaviště se skládalo z několika budov. Kluci si na hlavu narazili kapuce, aby je nikdo neobtěžoval ještě před akcí. Ment nás vedl na druhý konec parkoviště, kde se nacházel vstup pro hosty. Když jsme dorazili ke dveřím někdo mi zaklepal na rameno.

,, Panebože! Kerol, ahoj! Jak se máš?" radostně jsem vykřikla a objala svou kamarádku. Kerol je přítelkyně Nejfejka, což je jeden z mála youtuberů, který ještě neodhalil svou tvář. Řídí se svým mottem: Jméno ani tvář není důležitá, důležitá je myšlenka a názor. Na všechny akce chodí se šátkem, kapucí a slunečními brýlemi, aby ho nebylo vidět.
Jirka a Ment kývli Kerol na pozdrav. Jiřina se ke mně natáhnul, políbil mě a pošeptal ,, Jdeme dovnitř. Potom přijď,  budeme v backstagi" usmál se.

,, Dlouho jsem tě neviděla Nikol.." zadrhla se. ,, Počkej, počkej, počkej. Ty máš něco s Králem?" udivila se.

,, Kerol, vždyť jsem ti to říkala. " protočila jsem oči. ,, Ale to je jedno. Povídej, přeháněj. Co je novýho? Co Nejf?"

,, Tak jsem tě asi nevnímala." zasmála se. ,, U nás nic novýho není a Nejfejk už je vevnitř" ukázala znuděně na budovu a pokrčila rameny. ,, Nepůjdem dovnitř? U občerstvení nalévaj Danielse" pošeptala a zahihňala se.

,, Proč ne?" zasmála jsem se. Vrazili jsme do dveří. Ochranka po nás chtěla doklad o tom, že můžeme do VIP zóny jen pro hosty. Ukázali jsme mu visačky a pokračovali dál. Kerol mě chytla za ruku a táhla k občerstvení. Kolem stolku s jídlem a baru se skoro nikdo nenacházel.

,, Máme to tu pro sebe." zaradovala se. ,, Dva panáky Danielse prosím!" houkla na barmana, ten začal je nalévat a poslal je směrem k nám. Kývly jsme a hodili je do sebe. ,, Dáme ještě?" zeptala se.

,,Že váháš. Jasný!" odvětila jsem.

,, Takže tři." prohlásil osoba za námi.

,, Vadime,  ještě ti není osmnáct." ušklíbla se Kerol.

,, A to vadí?" řekl a obličej ji oplatil.

Kerol těkala pohledem mezi mnou a nově příchozím. ,, Vy se ještě neznáte, co?" Kývla jsem.

Mladík mi podal ruku. ,, Vadim Tkačenko, ale říkej mi Váďo, Vaďáku,.. jak chceš" mrknul a zadíval se mi do výstřihu.

,, Nikol a jsem zadaná." hodila jsem na něj otrávený obličej.

Kerol se začala strašně moc smát.  ,, Niki, kluci se na tebe lepí jak mouchy na mucholapku." Vadim se zatvářil uraženě.

,, A s kým pak?" vyzvídal.

Ucítila jsem něčí paže ovíjící se kolem mého pasu. ,, Se mnou" zasmál se Jirka. ,, Čau Vadime"

,, Ahoj. No nic. Já už půjdu. Zatím. "zadíval se na mě Vadim a odešel.

Opřela jsem se hlavou o Jirku. ,, Tak co? Jak se ti tu líbí?" zeptal se a o točil si mě k sobě čelem. Až teď jsem si všimla, že Kerol někam zmizela.

,, Úžasný" vydechla jsem, přitáhla si ho blíž a začala ho líbat. Rukama mi přejížděl před boky. Zmáčknul mi zadek. Vzdychla jsem.

,, Nechci vás tu nějak rušit, ale za chvíli Jiří máte s Mentem volné pódium" vyrušil nás jeden z organizátorů.

Jirka zafuněl a optal se mě ,, Přijdeš se podívat?"

,, To je samozřejmostí, ne?" mrkla jsem a pohladila ho po tváři.

,,Hele, támhle.." ukázal k pódiu, které oddělovalo backstage od prostoru s fanoušky. ,, .. je Kerol. Nechceš se jít koukat s ní?"

,, Jasně" políbila jsem ho a vydala se za Kerol. Ta tam stála u stěny mezi backstagí a společného prostoru. ,, Čus. Taky budeš sledovat Jirku?"

Přikývla. ,, Změnil se program. Spojili Nejfa s Jirkou a Mentem. Tak jsem zvědavá."

Všichni tři vešli na pódium. Publikum na jejich příchod rozpoutalo vlnu potlesku a řevu. Jirka si vzal mikrofon.  ,, Díky za přivítání!" Publikum zaburácelo ještě více. ,, Jak jste si už asi mohli všimnout - nadcházející dva programy byli sloučeny,  takže proto tu teď s námi vidíte Nejfejka. Ale teď k věci - dnes jsme si pro vás připravili challenge! Chcete vědět o který se jedná?" Fanoušci začal
i křičet.  Jirka předal mikrofon Mentovi.
Ment strhnul ubrus ze stolku, který skrýval potraviny určeny pro challenge. ,, Tak tu máme skořici, chilli a citron. A teď se vás zeptám - chcete soutěž jen s námi třema nebo ve dvojicích?" Dav začal skandovat ,,Dvojice, dvojice!"
,, Dobře, tak ve dvojicích! Beru si Martina z kanálu JmenujuseMartin!" vykřikl a podal mikrofon Nejfejkovi.
Nejfejk chvíli přemýšlel a poté prohlásil.  ,, Beru Kerol" Ta zvedla ramena a šla na pódium. Nejfejk ji objal kolem pasu a předal mikrofon Jirkovi. Ten bez rozmýšlení vyhrkl. ,, Beru Niki"

Tak zase se hlásím po dlouhé době:) Snad vám to vynahradí trošku delší kapitola :D Neměla jsem nějak psací náladu a však to znáte:) Jinak děkuju moc za ohlasy jak k minulé části tak i k nové knize Bratr Youtuber.  Jste skvělý !:) Jinak na fotce Vadim a Martin
Jaký máte názor na Kerol?:3 Moje nejoblíbenější Youtuberka ♡♡:)

Život s Youtuberem [ Jirka Král, VADAK]Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon