10.- Probuzení

4K 251 21
                                    

Honza (MenT): Přijdete na tu afterparty? Koná se v klubu Hanybany. Je v centru Prahy. Připsal jsem vás na seznam hostů. Budou tam jen youtubeři a ti, kteří byli jimi pozváni. Adresa:Tř. 5. Května 1640/65, Praha 4 128 00, Kongresové centrum Praha. Bude to super :P :D 

Neznámé číslo: Dnes je ta afterparty. Přijdeš?:) Jirka

Neznámé číslo jsem si hned uložila a odpověděla na zprávy.

Já: Super dík. Od kolika to začíná?

Honza (MenT): Za hodinu. V sedm.:) Půjdem spolu?

Já: Jasně. Dáme si sraz? Třeba u východu z Modré školy za dvacet minut?:D

Honza (MenT): Oukej.:))

Poté jsem odepsala i Jirkovi.

Já: Jasně, že přijdu:) S Honzou a An tam dorazíme kolem sedmé. Kam jsi zmizel?:(:D

Jirka: Musel jsem se jít převlíknout. Prooxy na mě při jednom challengi vylil rajský protlak -.- :D Ok v sedm:)

S Annie jsme usoudili, že si na tu chvilku sedneme do křesel, která se nacházela u východu. Předtím jsem si ještě stihla koupit v bufetu kávu. 

,, Tak co ten Jirka?'' nadzvedla Ann tázavě obočí a usmála se.

,, Nic. Je sice sympatickej, ale nehodili bychom se k sobě.'' odpovědla jsem příkře.

,, Nikol. Zapoj mozek. Je to youtuber. Bloďatej youtuber. Docela i hezkej.  Hlavně je milej. Líbíš se mu. Ty si neviděla jak se na tebe koukal?'' dotázala se.

,, To sice jo.. ale..''

,, Ale co? Sakra holka. Dneska je ti 21 a nemáš kluka. Skoro všichni v tvém věku mají kluka. Teda až na mě, ale to teď není podstatný. A hlavně se ti líbí. Já to poznám. Začali ti rudnout tváře. Přede mnou nic nezatajíš.'' uchechtla se.

,, No jo. Prokoukla si mě. Celým mím srdcem po něm toužím. Stačí?''

,, Nezkoušej na mě používat ironii.'' odpověděla mi ledově klidným hlasem. Povzdychla jsem si.

______

,, Hele Honza jde!'' vykřikla až příliž nahlas Ann a poté si rychle zakryla ústa rukou. To byla chyba. Všichni se na něj otočili a začali prosit o podpisy. On je ale ignoroval a pokračoval k nám. Stačil se v backstagi převléknout. Tentokrát měl na sobě džíny, červenou mikinu, černé tričko a šedé vansky,

,, Můžem vyrazit?'' dotázal se a my přikývli. Cesta trvala přibližně půl hodiny. Několikrát jsme přestupovali. Hodně nás zdržoval hlavně Ment, protože s ním chtělo poměrně hodně lidí fotku.
Do klubu jsme dorazili asi dvacet minut po sedmé. Bylo tu hodně známých i neznámých tváří. Mnoho Youtuberů, Youtuberek a hostů. Některé z nich bych i rozpoznala. Smusa, Hoggy, Gogo, Pedro, Exlp0... Hrála tu hlasitá hudba. Hodně lidí se mačkalo v uprostřed místnosti na parketu. Ostatní byli u baru nebo na sedačkách kolem místnosti.

,, Jdu pozdravit pár lidí. Potom se uvidíme." snažil se překřičet hlasitou hudbu Honza. Přikývla jsem a pokračovala s Annie k baru.

,, Co si dáme?" zeptala jsem se.

,, Na začátek něco tvrdšího. Dvakrát Danielse prosím." mávla na číšníka. Ten přikývl a hned k nám po pultu přiklouzli dva panáky Jacka Danielse.

,, A do dna!" prohlásila a vrhla do sebe panáka. Opakovala jsem po ní a vrazila do sebe alkohol také.

,, Zaslechl jsem, že tu má dneska někdo narozeniny." broukl mi Honza za ramenem. ,, Třikrát Cuba Libre." mávl na barmana.

,, Na Nikol! Dvacet jedna let..." začal pronášet MenT, když v tom do proslovu skočil nově příchozí.

,, Oslavujete beze mě?" zeptal se dotčeně Jirka.

,, Tak ještě jedno Cuba Libre." houkl Ment.

,, Ahoj, co ti tak dlouho trvalo?" usmála jsem se na Jirku.

,, Ále. Musel jsem ještě něco zařidit." odpověděl.

17. září 2015 - současnost

Probudil mě nejnepříjemnější pocit, který snad může být. Sestřička mi výstříkla do žil studenou vodu na pročištění. Namáhavě jsem otevřela oči a snažila se zaostřit. Podle světla by se mohlo usoudit, že je pozdní odpoledne. Při pohledu na okno jsem zaregistrovala velmi známou osobu. Na křesle vedle mého lůžka seděl Jirka s hlavou opřenou o ruce a podlehem upřeným do země. Z jeho očí byla znát únava. Na jeho obličeji mě zaujmuly do očí bijící kruhy pod očima. Zhluboka jsem se nadechla.
Jirka můj nádech nejspíš zaznamenal a podíval se na mě.

,, Á, šípková Růženka se nám probudila." ospale zažertoval.

Jak se vám líbil dnešní díl? Je trošku kratší, ale snad nevadí:) Jinak bych vám chtěla moc a moc poděkovat za komentáře a votes u minulé kapitoly!:) Všechny votes a komentáře mě zahřejí u srdíčka:3:D

Život s Youtuberem [ Jirka Král, VADAK]Where stories live. Discover now