16.- Proč?

3.6K 214 29
                                    

,, Jak to myslíš, že si mě s ním viděl?" Zeptala jsem se. Ano - hraju si na blbou.
,, Niki.." odkašlal si ,,.. chtěl jsem si jít na bar pro nějaký pití a co nevidim? Ten ruskej debil se tam k tobě naklání!"
,, Já myslela, že je to tvůj kamarád.." udivila jsem se.
,, Hele. Nechci, aby se tobě nebo Jirkovi cokoliv stalo. Jste moji nejlepší přátelé..,, lehce mě chytil za levou ruku ,,.. Nikol, slib mi, že to neuděláš. Slib mi, že s tím rusákém nebudeš nic mít. Nechci vás dva ztratit.." hlesl.
,, Dobře" šeptla jsem.
,, Jirkovi to neřeknu, ale slib mi, že se to nebude opakovat. Prosím" dořekl a obejmul mě. Dala jsem mu ruce kolem krku a objala ho taky.
Změnil téma. ,,Nechceš jít semnou? Na autogramiádu? Trošku se protáhla."
Přikývla jsem a šla za ním. Cestou jsem se ohlédla na sedačky - Vadim tam nebyl.
Když jsme konečně došli k pódiu ohromil mě tak velký počet lidí. Autogramiáda byla udělána tak, že Youtubeři seděli na okraji pódia a fanoušci postupovali z prava do leva. Zahlédla jsem Jirku, ale Honza mi chytil ruku.
,, Hlavně prosím neudělej nějakou blbost" pošeptal.
Pokračovala jsem dál na pódium. Jirka seděl v uprostřed mezi Martinem z kanálu Jmenuju se Martin a Atim. Oba dva natáčejí především vlogy. Ati má několik svých pravidelných ,, pořadů " jako například AskAti a AtiShow. Martina sleduji už hodně dlouho. Patří mezi mé oblíbené Youtubery. Rád natáčí ,, reklamy " na úplné blbosti. Například - reklama na SCHIZZLEMAWIZZLE, Bafoona, Shazam atd. U všech jeho videí se zasměju. Nedávno jsem doslova umírala smíchy u jeho videa Jaký je smysl života?
Potichu jsem přišla za Jirku a skočila na něj, ten se leknul a úplně naskočil.
,, Jéžišmarjá Niki!" zasmál se. Klekla jsem si za něj a opřela se o něj rameny.
,, Tak co?" zeptala jsem se.
,, Normál. Co ty? Co jsi dělala?"
,, Nic. Nuda. Znáš to. Chvíli jsem kecala s MenTem." vyhýbavě jsem odpověděla a dala mu pusu na tvář. Jirka se usmál. Zrovna před ním stála nějaká jeho fanynka a hodila na mě překvapený výraz.
Jirka se otočil na Atiho. ,, Vy se ještě neznáte, co?"
,, Ehm ne." Vypadlo ze mě.
Ati ke mě natáhnul levou ruku, protože si všiml, že mám pravou v sádře a představil se mi.
,, Ty se mi nemusíš přestavovat, hodně jsem o tobě slyšel" řekl.
,, Doufejme, že jen dobré věci" zasmála jsem se.
,, Nikol?" přerušil mě Jirka.
,, Copak?"
,, Tady Ati s Martinem mi nabídli spolupráci na jednom projektu. Vadilo by ti, kdybych u nich zítra přespal?" zeptal se a rukou si nervózně prohrábl vlasy.
,, Jasně, proč by mi to mělo vadit?" usmála jsem se.
,, Neboj, o Jiřku se ti postarám" poplácal Martin Jirku po rameni.
Podívala jsem za Martina a uviděla Honzu. Sledoval mě. Chápu, že má o mě starost, ale.. Najednou se otočil jako na jehlách. Na pódium vešel Vadim a mířil přímo k nám. Tedy doufala jsem, že nejde za mnou. Díval se upřeně na mě, usmál se a potom se posadil vedle Martina.

Omlouvám se za mega krátký díl, ve kterém se nic neodehrávalo:D Děkuju moc za ohlasy k předchozí kapitole ♡♡ Chtěla bych se vás zeptat - chtěli by jste kratší kapitoly častěji nebo delší po delší době? :) Předem díky za odpovědi:) Jinak byl někdo v Pátek 20.3. Na Pražském CineTube?:3 Já jop^^ Potkala jsem Váďu a jsem mega happy:))
Jinak na fotce Vadim a ostatní Youtubeři. Kdo nezná Kerol - je to ta vedle Nejfa:)

Život s Youtuberem [ Jirka Král, VADAK]Kde žijí příběhy. Začni objevovat