21.- Srub

3.2K 220 35
                                    

Vycházel z podchodu metra. V jedné ruce longboard, v druhé mobil. Na zádech si nesl batoh. Měl na sobě světle hnědý kabát, který měl na kapuci kožíšek. Odvrátil svůj upřený pohled na mobil a s úsměvem se na nás zadíval. Stoupnul si na longboard a dojel až k nám.
,, Trošku zpoždění. Promiňte. Musel jsem ještě něco dostříhat." Omluvil se vysmátý od ucha k uchu.
,,Je mi docela zima. Nepojedem?" Prohodila jsem a obejmula Vadima. Marek vzal ještě nějaké tašky, které byli před autem a hodil je do skoroplného kufru. Sedl si na místo řidiče. Vedle něj si sedla Kerol. Do zádu jsme se všichni zbývající tři nějakým způsobem naskládali. Vadim seděl v uprostřed a já s Natylou na stranách.
Marek nastartoval a vyjel z parkovacího místa. V okénkách ubýhala krajina. Nejprve paneláky, potom domy a nakonec louky a lesy. S hlavou opřenou o okno jsem pomalu usínála. Pořád mi byla strašná zima..

Probudila mě Natyla, která se právě hádala s Markem o nějaké naprosté blbosti. Vzbudila jsem se s hlavou na Váďově rameni. Byla jsem přikrytá jeho kabátem. Bylo mi teplo. A nevím jestli to bylo tím, že jsem byla přitisknutá na něj nebo kvůli tomu kabátu. Zívla jsem a protáhla se. Vadim už se nedíval do mobilu. Pohlédl na mě těma třpytivýma očima se zaujatým výrazem. Naklonil hlavu na stranu.
,,Díky za tu bundu" šeptla jsem, aby to slyšel jen on.
,,To je samozřejmost" mrknul a začal se přehrabovat v batohu, který měl mezi nohama. Vytáhnul kameru.
Natyla se k němu naklonila a zírala na kameru. ,, Co si myslíš že děláš? Mě nikdo natáčet nebude."
Vadim pokrčil rameny a zapnul kameru. Dal si ji před sebe, aby tam byl vidět a začal: ,,Takže já vás zdravim u tohohle random vlogu. Ehm právě jedeme tady ke Kerolíně na chatu.." nasměroval kameru na Kerol. Ta zamávala. Ukázal na Datla. ,, A támhle je Datlík." Zasmál se.
,, Můj kanál je v popisku!" Otočil se Marek na kameru.
Vadim ji otočil zpět na sebe. ,, To si jen myslíš. Jinak vedle mě tady sedí Niki. Znáte ji asi od Jirky. Neboj Jiřino já ti jí pohlídám" ušklíbl se.
,, Hej. Autorský práva Tlačenko!" Taky jsem se ušklíbla.
Začal opět mluvit do kamery. ,,Takže já se vám ozvu až se bude dít něco zajímavýho!" A na to kameru opět vypnul. Po zbytek naší cesty se nic nedělo. Natyla s Kerol usly a já si povídala s Markem.

~○~

Brzdy auta zaskřípaly na příjezdovou cestu. Před námi se tyčil krásný srub. Za ním se leskla hladina nějaké přehrady. Slunce se odráželo od vody a celá atmosféra tu byla neskutečně krásná. Vylezli jsme z auta a porozhlédli se kolem. Kerol vytáhla klíče a rozběhla se na verandu.
,, No to si děláš prdel.." vykoktala jsem při pohledu na tak krásnou chatu.
Kluci vytahovali tašky. S Ker a Natylou jsme se vydaly dovnitř. Byla to jednopatrová chatka. Z terasy na druhé straně se dalo hned skočit do vody. Takové štěstí, že mám koupací sádru. Všude byla velká okna. Kerol odemkla a pustila nás dovnitř. Tři ložnice, dvě koupelny.. Panebože. To je ráj.

Když jsme se všichni sešli v obývacím pokoji, tak jsme se domlouvali na spacím pořádku. Dopadlo to tak, že Kerol s Natylou budou spát v jedné ložnici, Marek s Vadimem v druhé a já ve třetí. Schytala jsem to nejlíp. Mám jednu koupelnu sama pro sebe. Bude to úžasný. .

AHOJ!:) Já vím, já vím. Opět krátká část. Prosím neukamenujte mě!:D ( Obzvlášť jedna holčina, která mi pořád píše, že mě chce zabít! ):DD Nějak teď Wattpad nestíhám. Musím se hodně učit atd atd:D
Děkuju moc za ohlasy k minulému dílu ♡
Jinak, jde někdo na Utubering?:)

Život s Youtuberem [ Jirka Král, VADAK]Where stories live. Discover now