#27- Καυτά νέα

591 68 134
                                    


"Πότε σκόπευες να μου το πεις;" ρωτάω άγρια καθώς ορμάω μέσα στις γυναικείες τουαλέτες.

Η Emily με κοιτάει αρχικά ξαφνιασμένη, ύστερα όμως αποστρέφει το βλέμμα της και συνεχίζει να πλένει τα χέρια της ανενόχλητη.

Είναι η μοναδική φορά που επιτέλους την πέτυχα μόνη. Ζήτησε από την δασκάλα να πάει τουαλέτα και, χωρίς να με καταλάβει η καθηγήτρια, την ακολούθησα.

"Να σου πω τι;" αποκρίνεται αδιάφορα.

Παρατηρώ τα χέρια της να τρέμουν καθώς τα σκουπίζει σε ένα κομμάτι χαρτί και την κοιτάω έντονα.

"Μην παίζεις την ανήξερη. Ξέρεις πολύ καλά για ποιο πράγμα μιλάω." σφυρίζω μέσα από τα δόντια μου.

Εκείνη αποφεύγει να με κοιτάξει και προσπαθεί να με προσπεράσει για να φύγει. Την πιάνω δυνατά από το μπράτσο και την σπρώχνω για να βρεθεί μπροστά μου.

"Δεν είμαι υποχρεωμένη να σου δίνω αναφορά!" αναφωνεί αγανακτισμένη.

"Α ναι; Θα πήγαινες δηλαδή στην Ιταλία χωρίς να μου το πεις;" γρυλίζω εκνευρισμένος.

Σηκώνει το κεφάλι της και με κοιτάει κατάματα. Όσο και να προσπαθώ δεν αντικρίζω κανένα συναίσθημα, κι αυτό κάνει το στομάχι μου να σφίγγεται κόμπος.

"Θα στο έλεγα." μουρμουρίζει αμήχανα και τρίβει το μπράτσο της. "Θα στο έλεγα στην εκδρομή." συνεχίζει πιο δυναμικά. "Αλλά έγινε ό,τι έγινε και δεν το θεώρησα αναγκαίο κάτω υπό αυτές τις συνθήκες."

"Ποιες συνθήκες και μαλακίες;" υψώνω τον τόνο της φωνής μου.

Την ακούω να ξεφυσάει ανυπόμονα και κάνει άλλη μια προσπάθεια να φύγει. Δεν την αφήνω.

"Έχω και ένα μάθημα να παρακολουθήσω όμως." λέει εκνευρισμένη.

Βγάζω ένα ειρωνικό επιφώνημα. "Γιατί σε ενδιαφέρει; Την επόμενη βδομάδα θα μαθαίνεις πολύ πιο ενδιαφέροντα πράγματα στην Ιταλία."

Τα μάτια της πετάνε φλόγες όταν συναντάνε τα δικά μου. Μέσα μου σκέφτομαι ποσό σέξι είναι, παρά την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε.

"Δεν θα κάτσω να παίξω αυτό το ανώριμο παιχνίδι μαζί σου, Hunter. Αν δεν θέλεις εσύ να κάνεις κάτι στη ζωή σου πρόβλημά σου, όμως θα σε παρακαλούσα να κάνεις στην άκρη γιατί εγώ ενδιαφέρομαι για το μέλλον μου." πετάει ψυχρά και την επόμενη στιγμή έχει φύγει με γρήγορα βήματα από τις τουαλέτες.

#HemilyΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα