#24- Starbucks

654 68 52
                                    

"Πάμε να φάμε;" προτείνει ο Josh.

"Και νόμιζα ότι δεν θα ρωτούσες ποτέ." σχολιάζει η Emily και όλοι γελάνε.

Γυρίζω να την κοιτάξω με ένα στραβό χαμόγελο και σφίγγω το κράτημά μου γύρω από τους ώμους της. Προχωράμε στους δρόμους της πόλης ψάχνοντας με ανυπομονησία, καθώς όλοι πεινάμε, να βρούμε ένα μέρος για να φάμε.

"Starbucks!" τσιρίζει ξαφνικά η Rose, η κοπέλα του Mike, και όλοι στρέφουμε το βλέμμα μας εκεί που μας υποδεικνύει το δάχτυλό της.

Όλα τα κορίτσια αρχίζουν να φωνάζουν ενθουσιασμένα και μαζεύονται σε ένα κύκλο μιλώντας ζωηρά, συμπεριλαμβανομένης της Emily.

"Το ξέρετε ότι τη βάψαμε, έτσι;" μουρμουρίζει ο Jacob όταν πλησιάζουμε κι εμείς ο ένας τον άλλο.

"Σύντομα θα έρθουν με το γλυκό τους βλέμμα να μας αποπλανήσουν για να τους πάρουμε Starbucks." προσθέτει ο Finn αγανακτώντας.

"Άμα σας έχουν στο βρακί τους, αγόρια, δεν σας φταίει κανείς." λέει ειρωνικά ο Dylan και όλοι οι υπόλοιποι γελάνε κοροϊδεύοντας τα αγόρια και εμένα.

"Για σκασμός! Άμα το θέλουν τα κορίτσια, θα πάμε. Εξάλλου, δεν νομίζω να σας χαλάει ούτε εσάς, ρε αντράκλες." λέω σαρκαστικά και ο Dylan μου ρίχνει μια λοξή ματιά.

Του ανταποδίδω ένα υπεροπτικό βλέμμα. Ποσό μου σπάει τα νεύρα ώρες ώρες.

Σύντομα τα λόγια του Finn επαληθεύονται και τα κορίτσια πλησιάζουν η κάθε μία το αγόρι τους με το πιο αθώο ύφος στο πρόσωπό τους. Εγώ κοιτάω με σηκωμένο το φρύδι την Emily όταν την παρατηρώ να με πλησιάζει, ενώ εκείνη φαίνεται ότι κρατιέται να μη γελάσει.

Τυλίγει τα χέρια της γύρω από τον λαιμό μου και κάνει μύτες για να με φτάσει. Χαμογελάω με την προσπάθειά της να παίξει σωστά το ρόλο της.

"Θα μου πάρεις Starbucks, έτσι δεν είναι, μωρό μου;" λέει γλυκά και γελάω.

Σκύβω αρκετά το κεφάλι μου ώστε να είμαστε σε απόσταση αναπνοής και της δίνω ένα πεταχτό φιλί πριν προλάβει να αντιδράσει. Γουρλώνει ελάχιστα τα μάτια της και μου δίνει μια ελαφριά φάπα στο σβέρκο.

Την κοιτάω αθώα. "Τι; Νόμιζα ήθελες Starbucks." λέω προκλητικά και σφίγγει πεισματικά τα χείλη της.

"Αφού το θέτεις έτσι.." μουρμουρίζει αδιάφορα και την επόμενη στιγμή κολλάει τα χείλη της ξανά στα δικά μου.

Η κίνησή της με πιάνει απροετοίμαστο, όμως καλοδέχομαι το φιλί της τυλίγοντας τα χέρια μου γύρω από τη μέση της. Ενώνω τα σώματά μας και σπρώχνω τη γλώσσα μου βίαια μέσα στο στόμα της. Μουγκρίζω σιγανά όταν εκείνη τραβάει απαλά τα μαλλιά μου και δαγκώνω τα χείλη της.

#HemilyΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα