41.

2.8K 115 10
                                    

A před ní opřenej Dylan, kterej mi držel dveře. Mám říkat, že Snow z toho byla úplně vedle?

Zastavila jsem se před ním a pohlédla mu do očí. "Tohle mě nezlomí. Vůbec mě to neovlivní. Dylan je nepotřebnej člověk." Opakovala jsem si pro sebe pořád dokola, ale jestli vůbec existovala nějaká část mého já, která tomu věřila, nevím. Měl úsměv na rtech, který mu až do konce večera nezmizel.

"Tak chystáš se mě unést?" "Svést možná." Nasedla jsem si. "Tak to abych si dala pozor." Zavřel zamnou dveře a s ladností přešel ke dveřím jezdce. Nastartoval a vjel na hlavní ulici. Z okna jsem viděla začínající červánky.

"Takže Mazda jo?" "Mhm" "Žádný BMW?" "Ne. BMV jsou pro nafrněný egoisty, který si musej dokazovat, že maj peníze. Navíc ty auta toho zas až tolik neumí. (Tímto se omlouvám lidem co BMV zbožňujou.) Ale příště klidně můžu přijet v Audi" "Ani neví jestli nějaký příště vůbec bude" Snow to ignorovala. Pořád ho to křenění nepřešlo. Už příliš brzo jsem ztratila pojem o tom kudy vlastně jedeme. "Kam to jedem?" "To uvidíš."

Jak já nesnášela překvapení. Fakt že jo. Nejdřív je kolem toho spoustu práce a pak člověk musí předstírat jak moc se mu to líbí, i když ho to vlastně štve.

Zase jsme mlčeli. Nebylo to nepříjemné spíš divně uklidňující. "Zapíná někdy rádio?" "To se ptáš mě?" Najednou zastavil uprostřed lesa.

"Jsi si jistej, že nejsi sériovej vrah?" Odepnul si pásy a otevřel dveře. "Jsem. Tak pojď vystupovat." Pobídl mě a já poslechla. V okolí byl jen řídký les. Vedl mě směrem odkud se ozývalo hučení vln.

A opravdu za pár stromky se rozprostírala pláž. Bylo tam spoustu šedivých kamenů všech velikostí. (Nahoře obrázek) Ale přesto se uprostřed toho všeho nacházel plácek s pískem a dekou. Ve vzduchu panovala slaná vůně moře. A k tomu slunce které se odráželo od hladiny.

"To je nádhera." "Objevili jsme to s Taylerem asi před rokem." Možná jsem malinko začala litovat toho, že jsem si nevzala šaty. "Já ti to říkala." "Ale neřikala." "Poběž" Nohy mě nesly k té azurově modré vodě.

---
Jak už určitě většina z vás ví, tak se opravdu blížíme ke konci. Pravděpodobně bude ještě jedna normální kapitola, informace k pokračování a pak epilog.

He is Me // DOKONČENO //Where stories live. Discover now